Community Status Updates
Christie Valentine → Goggeta SSJ6
Αυτη ειναι η φωτογραφια που σου ελεγα αν δεν μπορει να μπει η παρακατω σελιδα μου να σου στην στειλω απο εδω οκ???:wis:
[URL="http://christievalentine.deviantart.com/art/Kakashi-Cosplay-113991355"]Kakashi Cosplay by ~CHRISTIEVALENTINE on deviantART[/URL]
Apr 16 2009 15:47
Christie Valentine → Cassiel
:deadga6:
Εμεις δυστηχως δεν μπορουμε να κατεβουμε Αθηνα, για αυτο θα περιμενουμε για τον Ιουνιο...:if:
Οσο για τα cosplay και εσυ εισαι πολυ καλος cosplayer και τα εσπαγες στο παρτυ θα το ξαναπω. :chigau:
Εγω βασικα δεν γνωριζω τι να κανω ακομα αλλα η αδελφη μου το παει προς τον τολμηρο Ναρουτο:nbleed:
Καταλαβες τι εννοω ετσι?????
Apr 16 2009 15:06
Cassiel → Christie Valentine
Ναι εννοείτε πως θα κάνω.Είναι το 3ο και τελευταίο της θεματικής τριλογίας μου που είχα σκεφτεί από την αρχή (για αργότερα βλέπουμε τι θα κάνω:hahaha:). Και όταν λέω θεματική δεν εννοώ ότι είναι όλα από One Piece (γιατί το επόμενο δεν είναι), αλλά το στυλ της τριλογίας:Blissfull:.Μάλλον όμως θα κάνω πρώτα μια "στάση" από το επόμενο πάρτι της Αθήνας για ένα quest/special cosplay που ακόμα παίζει τι θα είναι ακριβώς (μάλλον το αρχικό και πλέον "ακυρωμένο" μεθεπόμενο μου για Θεσσαλονίκη σκέφτομαι) πριν συνεχίσω με τα καθιερωμένα στην Θεσσαλονίκη.Τώρα εδώ πάνω, το επόμενο πάρτι λογικά θα γίνει μετά τα μέσα Ιουνίου.Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχετε σκεφτεί και ετοιμάσει ως τότε,τέτοιοι over the top cosplayers που είσαστε:wooi2:.Σε αυτό δεν νομίζω να κολλήσετε:thatsit:.Εντομεταξύ θα δω μπας και μου έρθει και εμένα καμία ιδεά.Πάντως ψάχνετε για δίδυμο από ίδια σειρά έτσι;
Apr 15 2009 10:35
Christie Valentine → Cassiel
Ναι ολα ενταξει , ολα πηγαν καλα. Και παλι ευχαριστω!:nod2:
Περιμενουμε το επομενο παρτυ και δεν εχουμε ιδεα τι cosplay να κανουμε....:bahhh:
Εσυ θα κανεις cosplay, ετσι δεν ειναι???
Apr 14 2009 21:52
Cassiel → Christie Valentine
Απ'οτι είδα οι αλλαγές πήγαν καλά:).
Αφαίρεσα οπότε από την Friend List μου τον προηγούμενο σου λογαριασμό και σου στέλνω εδώ νέο request αν είναι:thatsit:.
Ειληκρινά κρίμα που δεν ήρθες εσύ αλλά και η αδερφή σου στο meeting. Αν διαβάσεις το θέμα θα καταλάβεις τι έγινε και τι χάσατε.Αλλά ευελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε ακόμα περισσότεροι (και έτσι φένεται:joyful:) και να περάσουμε το ίδιο τέλεια και καλύτερα.
Apr 14 2009 10:50
Zerro → Christie Valentine
ναι φυσικα και θα ειμαστε εκει! αυτη τη φορα θα ειμαι κ εγω στο club των cosplay!
παντως πραγματικα κλεψατε την παρασταση! αλλα απορω γιατι δν ειστε σε αρκετες photo του παρτυ... τι να πεις... ζηλια καταραμενη!! :D
Apr 01 2009 02:06
Christie Valentine → Zerro
Χαρηκα και σε ευχαριστουμε!:wooi2:
Θα σας δουμε στο παρτυ ε??? Θα εχουμε αλλο cosplay αυτην την φορα!!!
Χαρηκα!:wis:
Mar 30 2009 22:33
Zerro → Christie Valentine
hey ti leei? ime filos tou
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/goggeta-ssj6.html"][COLOR=#495590]Goggeta SSJ6[/COLOR][/URL] ^^
klepsate tis ediposis sto proigoumeno party!
8a ir8ete afti ti vdomada?
Mar 30 2009 02:24
Christie Valentine
→
MyDeadBrother
Γεια σου κουκλα! Τι κανεις? Ειμαι η κοπελα που εκανε τον Kotetsu στο παρτυ.
Mar 20 2009 11:35
Christie Valentine → FunkyFisch
Γεια! Ειμαι η κοπελα που ντυθηκε Kotetsu απο το παρτυ. Εσυ δεν ησουν ο Deidara?
Mar 20 2009 11:31
Christie Valentine → Goggeta SSJ6
Εγώ είμουν ο Kotetsu και ο Kakashi ήταν η αδελφή μου!
Στο πάρτυ θα έχουμε άλλο cosplay. Είσουν εσύ μπροστά όταν ανοίγαμε το βιβλίο??? Χαχα άμα θες σου δείχνω μία φωτο με την Κακασι και με εκεινον τον σκυλο που μπηκε στο μαγαζι!
Mar 10 2009 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed