Community Status Updates
Elo → Zoro
Ενταξει,Δεν Με χαλαει,Βαζη Μια Καπως Λιγοτερη Σκοτεινη Πλευρα Στο Anime!!
Καλα Ο Gutts,τι attitude Ειναι αυτο,Σκετος Badass!!Τον Παω Πολυ!
Jun 29 2008 00:13
Zoro → Elo
Το Ματι του το χασε...:himitsu:και το χερι ετσι!!!
Χαιρομαι που καηκες γιατι μαζι με σενα πρεπει να χω βαλει περιπου 7-10 ατομα στην σειρα και ολοι με ευγνωμονουν που τους την συστησα....πραγματικα δεν μπορεις να φανταστεις τι σε περιμενει πο κει!!!
Το ξωτικο,ο Puck σ'αρεσει?
Jun 29 2008 00:05
Elo → Zoro
Οi Shitty marimo,who Are you Calling Sissy When You Look Like That!!!{Sanji-Mode-off}
Το Berserk Γ@μ#ει,Μολις Αρχισα Το Manga,Πριν Απο λιγο Τελειωσα το Volume 2 και
Τα Σπαει το χω Πορωθει Εντελως!!!(Αντε Να δειξουν Και Το σημειο,Του Πως Χανει Ματι Και Χερι,Μην Μου Πεις,Σε Εσφαξα)
Jun 28 2008 23:49
Zoro → Elo
Oi,Shitty Cook,δεν χρειαζομαι την ευγνωμοσυνη σου,ενας swordsman κανει μονο οτι ειναι σωστο στην καρδια του...γι αυτο ασε τα sissy arigato για τις φιλες σου!![zoro mode off]
Δεν κανει τπτ cook-san!!Καψου στο Berserk ASAP(το ξεκινησες,αν ναι που εισαι??)!!
Τρεχα και στην κουζινα να μας κανεις βραδινο!!
Jun 28 2008 23:26
Zoro → Elo
Oi ero-elo,χαιρομαι πολυ που σου αρεσε η σειρα...πρεπει να εισαι το σχεδον 10ο ατομο που προσυλητιζω...ετσι προσυλητισμος ftw!!!
Τελειωσε πρωτα το ανιμε λεω εγω,και μετα πηγαινε στο manga ομως!!
Λοιπον,πηγαινε [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=32&pp=10&page=4"]εδω[/URL] και διαβασε σε ενα απο τα κατω ποστς μου,περιεγραψα σε ενα αλλο παιδι τα 2 λινκς που εχω...αν εχεις προβλημα ρωτα...
Τα λεμε και καλη πορωση cook!!!Που και που πες μου εντυπωσεις^^
Jun 26 2008 23:04
Elo → Zoro
Yep Marimo,6 Χρονια Να Περιμενω Για επομενο Επεισοδιο,Και ηφαση Ειναι Οτι Δεν Εβλεπα Αλλο Anime Τοτε!!
Παντως τωρα που Εκατσα και Ειδα 3 Επεισοδια Berserk,πο,Πο Καταπληκτικο,Δεν Περιμενα Να Ειναι Τοσο Hardcore Το Anime,
και Επισης Δεν Περιμενα Να Μου Αρεσει,Θελω Manga Τωρα,Δωσε Μου Links Οποτε Μπορεις!!!
See Ya Shitty Marimo!!
Jun 26 2008 21:03
GkLoc → Elo
Oi Cousin,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!
Βρηκες τον δρομο σου εδω,και Απο οτι ειδα,ηδη με τον zoro κανετε "Σχεσεις"...Sanji-Zoro
καλα να περασεις ρε Ελο Στο forum Και Πιο Πολλυ One Piece!!!!!
Jun 25 2008 13:07
Zoro → Elo
5-6 χρονια OP??
Πολυ καμενος βλεπω:P
Δεν το περιμενα...εγω απο τον προηγουμενο νοεμβριο περιπου ξεκινησα op και ανιμε..πριν μονο απο tv εβλεπα...παντως καλυτερα απο την μια γιατι το water 7 δεν θα αντεχα 2 χρονια μεχρι να τελειωσει...ετσι το πηρα ολο ετοιμο τουλαχιστον...
Jun 24 2008 17:29
Zoro → Elo
"To Berserk το ξερεις??"
:hahaha:μιλας στον πιο καμενο του site!!!Το group εγω το φτιαξα και links/info και τετοια εγω εδωσα πολλα στον ξαδελφο σου και στον Prince...ρωτα τους!!!
Δες το ανιμε πρωτα προτεινω εγω και μετα το manga γιατι το ανιμε σε βαζει πιο ευκολα στον κοσμο πιστευω,ξεκιναει απο πιο καλο σημειο απο το manga...παρ ολα αυτα το ανιμε σε μολις 25 επεισοδια σταματησε και δεν αποτελουν ουτε το 1/8 τις συνολικης φοβερης ιστοριας της σειρας...γι αυτο μετα το anime αν σ'αρεσει αναγκαστηκα θα περασεις και στο manga...προσφατα το τελειωσα και ειναι απο τις καλυτερες σειρες που χω δει...τελειος καμενος!!Αν και προετοιμασου για πολυ βια...καμια σχεση με One Piece!!!
Αλλα και απο το manga να ξεκινησεις δεν χανεις και πολλα,η ιστορια του ανιμε υπαρχει κι εκει...
Οπως ο ξαδελφος σου με το One Piece,κι εγω εβαλα πολλους στο Berserk εδω στο forum!!
Καινουριος εισαι στα ανιμε δλδ??ο ξαδελφος σου σ'εβαλε??
Παντως ναι,δες πως ειναι τα rmvb,αν και κορυφωθηκαν στο water 7/enies lobby απο ποιοτητα...τα τωρινα με το thriller bark,δεν ξερω γιατι,ισως λογω διαφορετικων χρωματων,ειναι λιγο χειροτερη ποιοτητα,αλλα και παλι τα βλεπω μια χαρα...δοκιμασε τα αν θες γιατι γλιτωνεις και πολυ χωρο...
(πολυ πλακα και αυτα για τον prince που γραψες!!)
Τα λεμε super sanjian!!
Jun 24 2008 16:04
Elo → Zoro
nope,
αυτην την στιγμη ειμαι στριμωγμενος με εξεταστικη και δουλεια,
ομως μαλλον θα αρχισω Berserk,το ξερεις??
ο Dark Prince k o GkLopp μου εχουν πει καλα λογια για'υτο
οποτε θα το αρχισω τωρα οπου να΄ναι!
στα επεισοδια,εμεινα εκει που ηταν ο Sanji SSJ(LOL)
θα δοκιμασω τα rmvb,δεν χανω και τπτ αμα δοκιμασω!
Jun 24 2008 15:53
Elo → sintar
YOSH,Βρηκα και αλλον εναν ~Shitty Cook~
~This is The Ordeal Of Love~
Πο,Φιλε,εισαι πολυ ομορφος,καποιον μου φυμιζεις,
ποιον ρε γαμωτο???(xD)
Jun 24 2008 15:49
Zoro → Elo
Απο Vegapunk δεν εχω δει,αν και εχω ακουσει πολυ καλα λογια,απλα δεν εχω την υπομονη...one piece με υποτιτλους,κι ας ειναι και INP;)
Αρα το παρακολουθεις κανονικα,εισαι στο 357-358 τωρα δλδ??
Κανα αλλο ανιμε βλεπεις??
Θα με βρισουν αν το δουν,γιατι το χω πει τοσες πολλες φορες,αλλα μιας και εισαι καινουριος,ας στο πω...κατεβαζω επεισοδια απο [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]εδω[/URL],ειναι σε rmvb μορφη με megaupload,και τα παιρνω ετσι γιατι πιανουν μολις 70-90 mb και διατηρουν φοβερη ποιοτητα για τον χωρο τους και δεν γεμιζω πολλα dvd...βεβαια τα avi γενικως ειναι καλυτερα,αλλα τα rmvb ερχονται πολυ λιγο πισω...
Αυτα....fight you soon,cook!!
Jun 24 2008 15:49
Elo → Zoro
One Piece Εχω τελειωσει,Περιμενω τους Vegapunk Να Βγαλουν Τα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ τους,
εχω τεραστια υπομονη!
αμα συνεχιζεις να αναφερεις την αρχαιολογο,στο τελος θα το κανω!
..Νο Marimo is gonna stop me!!!(xi,xi)
[URL="http://photobucket.com/image/sanji%20zoro/NicoZoro/sanji-zoro.gif?o=8"][IMG]http://th171.photobucket.com/albums/u281/NicoZoro/th_sanji-zoro.gif[/IMG][/URL]
Εσυ???που βρισκεσαι στα επεισοδια?
ειδα οτι εισαι 21,με περνας για ενα χρονο!(Τωρα θα Γινω 20)!!
See ya marimo Head!!
Jun 24 2008 15:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed