Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
AristidisK → Shikamaru
[U][I][COLOR=black]:emptyonexg1:Ευχαριστώ ρε φίλε!!!!!!!!!!!:if::bahhh::respect:[/COLOR][/I][/U]
Οκτ 27 2008 18:20
AristidisK → Shikamaru
:emptyonexg1:[I][COLOR=black]Sorry αλλά δεν ξέρω πολύ από αυτά αν ήξερα έστω και κάτι θα σου το έλεγα.:sigh2::unlucky::sadist::Crying2::nanteee::cry::wallbash::despair::rip:[/COLOR][/I]
Οκτ 27 2008 17:50
Shikamaru → AristidisK
μπορεις να με βοηθησεις ρε συ παλι;:congrats:
κατεβασα την ταινια του full metal και τωρα δεν κανει καθολου seeding τι φταιει:dazed::bahhh:
Οκτ 27 2008 17:20
AristidisK → Shikamaru
[COLOR=black][I]:sadist:Sorry, εγώ ήξερα ότι σε κάποια site πληρώνεις.:emptyonexg1:Α! το WOW είναι σαν το LINEAGE σου προτίνω να τα βρεις και να τα κατεβάσεις και ψάξε και για άλλα καλλά παιχνίδια αλλά είναι σε TORRENT όλα!:uhh::tensai:Έχει ακόμα και μερικά anime οπως το SPECIAL A με greeksubs και Ιαπωνικό ήχο.:chigau::knock-knock:Ολα αυτά στο GAMATA.GR!:wooi2::8):[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 22:15
Shikamaru → AristidisK
εγω το Lineage ξερω μονο οσο για 2 και το WOW που λες ουτε ακουστα:canthelp:
τι εννοεις δωρεαν;πρεπει να πληρωσεις για να τα κατεβασεις αυτα τα παιχνιδια:erk:
Οκτ 26 2008 21:35
AristidisK → Shikamaru
[COLOR=black][I]:smokingg:Μόνο για εσένα μπορείς να κατεβάσεις το LINEAGE 2 ΚΑΙ ΤΟ WOW δωρεάν.Αν τα εχείς ακουστά;:chigau:Επίσεις πόλλα ακόμα κάλλα παιχνίδια!:chigau:[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 21:25
Shikamaru → AristidisK
αυτη τη στιγμη κατεβαζω και την ταινια και τη σειρα:burningbe3::burningbe3::burningbe3:
αλλα πανε αργα :bahhh::bahhh:
Οκτ 26 2008 21:13
AristidisK → Shikamaru
Ότι πεις you are the boss.:chigau:
:wis:Α τώρα που μιλάμε τι γίνεται με το FMA;:orly:Το κατέβασες;:canthelp:
Ελπίζω ναι.:drink:
Οκτ 26 2008 21:06
AristidisK → Shikamaru
:tensai:[COLOR=black][I]Να σου πω το προηγούμενο AVATAR σου μου άρεσε πιο πολύ, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.:drink::chigau:[/I][/COLOR]
Οκτ 26 2008 20:49
AristidisK → SUPER SAIYAN
:wooi2:Thanks που join my group(ANIMES WORLD).:drink::congrats:
Οκτ 26 2008 20:41

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται