Community Status Updates
Daf_Chan → Glaurung
[COLOR=DeepSkyBlue]ααχ,μόλις γύρισα από βόλτα..:w00t:
17,5 περίπου??? τέλεια ρε συ μπράβο! ^^ :clap:
χμμ εσένα ποιά σχολή σε τραβάει περισσότερο?
Καλά τα πάω,ε, φυσική και γεωμετρία έχω κάποια κενά άλλα οκ πίστευω θα πιάσω τη βάση.. στο 2ο 4μηνο πάντως τα πήγα πολύ καλά, εβγαλα 18,8 ε και δε θέλω να απογοητεύσω τους καθηγητές που μου βάλανε καλούς βαθμούς, οπότε το χω ρίξει στο διάβασμα..:smart:
εγώ περιμένω να έρθει ο Αύγουστος, να κάνω διακοπές..μέχρι τότε..φροντιστήρια..:'(:'(:'([/COLOR]
May 30 2009 23:31
Glaurung → Daf_Chan
Το φαντάστηκα ότι έχεις πολύ διάβασμα και λόγω αυτού έχεις χαθεί , ως ένα σημείο καλά έκανες έτσι και αλλιώς .
Όχι , όχι , δεν τελείωσα ακόμα . Έχω και τις ενδοσχολικές και κάθομαι όλοι μέρα και διαβάζω , τώρα που σου μιλάω κάνω το ημερήσιο ( και μοναδικό ) δεκάλεπτο διάλυμα :hahaha:
Τέλεια είναι ! Δεν το έχουμε οι πιο πολύ συνειδητοποιήσει ακόμα , αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό το ψιλο-μπερδεμένο ,ψιλο-ελεύθερο αίσθημα . Στις πανελλήνιες θα μπορούσα να τα πάω και καλύτερα ( έχασα στην Φυσική το 100 γιατί άλλα έλεγε και γω άλλα διάβαζα :P) ,δεν έχω παράπονο όμως . Κάνα 17,5 πιστεύω ότι θα βγάλω , βαθμός πολύ καλός άμα σκεφτείς πόσο διάβαζα για τα μαθήματα σε σχέση με την πλειοψηφία .Τώρα σκέφτομαι πια σχολή να δηλώσω πρώτη , Φυσικό Αθηνών ή Εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών του Μετσόβιου . Το καλό είναι ότι σχεδόν σίγουρα έχω τα μόρια και για τις δυο σχολές , οπότε θα είναι δική μου απόφαση και όχι υποχρεωτική λόγω των μορίων .
Τώρα χαλαρά , έκανα και την Πέμπτη το πρώτο μου μπάνιο στην θάλασσα και γενικότερα είναι ήρεμα τα πράγματα . Μάλλον θα είμαι με τους κολλητούς μου στο ίδιο πανεπιστήμιο , οπότε χαιρόμαστε που θα συνεχίσουμε την παρέα και που θα μπορεί ο ένας να συμμετέχει στα μαθήματα του άλλου . Την Τρίτη θα παραδώσω και το πρώτο μου μάθημα στην κόρη μια φίλη μας , που χρειάζεται βοήθεια στα μαθηματικά γενική Β λυκείου , έτσι ώστε να μην πάρει κάτω από την βάση . Πλάκα-πλάκα τώρα έχω πολύ μεγαλύτερη όρεξη για διάβασμα , έχω αρχίσει να διαβάζω μαθηματικά και φυσική .
Φλωρεντία , εκτός από ωραία , είναι και πολύ φθηνός προορισμός του εξωτερικού . Με ια 400 περίπου θα πάμε διακοπές 12 μέρες ,με όλα μέσα . Φαγητό , διαμονή ( 10 μέρες ) μεταφορικά .
Εσύ πως τα πάς με τις εξετάσεις ? Είσαι εντάξει ή έχεις καινά σε μαθήματα ? Πάντως ούτε και για σένα αργεί ακόμα ,σε λίγο τελειώνεται και σεις και θα κάτσεις να ξεκουραστείς και να κάνεις ότι θέλεις .:wis:
May 30 2009 08:36
Daf_Chan → Glaurung
[COLOR=DeepSkyBlue]χεχε δεν είναι ότι δεν καθόμουνα στο πισι απλώς ούτε msn έμπαινα, ούτε anime.gr μιας και είχα για πολύ καιρό σταματήσει να βλέπω λόγω έλλειψης χρόνου, ε και τι να μπω να κάνω..:frozen:
χα,όσο για το αντώνυμο της ευθύνης, άμα θες άνοιξε ένα λεξικό(η ευγενική) βαριέμαι τώρα να ψάχνω..:canthelp:
πωπω, τελείωσες τώρα όμως ε?? πόσο σε ζηλεύω..:uhh:
για μένα τώρα αρχίζουν τα ζόρια.. :deadga6:
κατα τάλλα καλά είμαι, την παλεύω, τίποτα το συνταρακτικό όμως. Φλωρεντία ε? τέλεια είναι, πολύ μ'αρέσει αυτή η πόλη..:nbleed:
για πες πώς τα πήγες γενικά?ευχαριστημένος??:tensai:[/COLOR]
May 29 2009 21:33
Daf_Chan
χεχε δεν είναι ότι δεν καθόμουνα στο πισι απλώς ούτε msn έμπαινα, ούτε anime.gr μιας και είχα για πολύ καιρό σταματήσει να βλέπω λόγω έλλειψης χρόνου, ε και τι να μπω να κάνω..
χα,όσο για το αντώνυμο της ευθύνης, άμα θες άνοιξε ένα λεξικό(η ευγενική) βαριέμαι τώρα να ψάχνω..
πωπω, τελείωσες τώρα όμως ε?? πόσο σε ζηλεύω..για μένα τώρα αρχίζουν τα ζόρια.. κατα τάλλα καλά είμαι, την παλεύω, τίποτα το συνταρακτικό όμως. Φλωρεντία ε
May 29 2009 21:26
Glaurung → Daf_Chan
... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα φαίνεται
Που χάθηκες εσύ ??? Είπαμε , να είμαστε επιμελής με τις υποχρεώσεις μας , να προτιμούμε ένα καλό βιβλίο από το pc , αλλά όχι και έτσι . Ούτε ένα γεια , ούτε να δεις τι κάνω βρε αδερφάκι μου . [spoiler]:hahaha:[/spoiler]
Πέρα από πλάκα , εκτός από το ότι ειλικρινά ξαφνιάστηκα , μου έφτιαξες το κέφι , ήταν η τελευταία πινελιά μιας καλής μέρας . Τα θέματα ήταν βατά ( εντελώς κλισέ έκφραση :P ) και νομίζω ότι τα πήγα καλά . Άμα εξαιρέσουμε το ότι ξέχασα να βάλω τίτλο στο άρθρο μου και το ότι μάλλον έκανα λάθος ένα αντώνυμο ( εσύ που είσαι της θεωρητικής , πιο είναι το αντώνυμο της «ευθύνης» ? σκέφτηκα το «ανευθυνότητα» , αλλά αυτό είναι το αντώνυμο της «υπευθυνότητας» ) στις ασκήσεις δεν νομίζω να έχω άλλα λάθη . Πλάκα-πλάκα είναι πολύ χαλαρά στην εξέταση . Είχα άγχος όταν ήμουν στον δρόμο και πήγαινα , αλλά μετά φεύγει αμέσως ( εκτός άμα σου φαίνονται κινέζικα :P ) . Τώρα Δευτέρα έχω Μαθηματικά Γενικής Παιδείας , το μόνο επικίνδυνο είναι η θεωρία γιατί έχει τα ίδια πράγματα με της κατεύθυνσης με άλλα λόγια σε κάποια σημεία και μπορείς να μπερδευτείς .
Γενικότερα είμαι μια χαρά , κουρασμένος και γεύομαι ήδη την ελευθερία . Άμα εξαιρέσουμε το άγχος που έχω για 2 μαθήματα είναι πολύ ανέμελη περίοδος τώρα . Σκεπτόμουν εγώ και κάτι φίλοι μου να πάμε Φλωρεντία τον Ιούλιο , οπότε κοιτάω που και που για το ταξίδι και ταξιδεύω με το μυαλό . Εσύ πως τα πας ??????? Όλα καλά ? Έκοψες μαχαίρι το pc και την επικοινωνία και για μία φάση σκέφτηκα μήπως έγινε κάτι . Πες λίγο τα νέα σου όταν κάτσεις πάλι και έχεις λίγο καιρό .
Καλή επιτυχία και σε σένα στις ενδοσχολικές εξετάσεις και ευχαριστώ για τις ευχές σου
Α να μου χαθείς , με συγκίνησες :run:
May 15 2009 18:02
Daf_Chan → Glaurung
hello my friend.Να 'μαι και πάλι εδώ, μετά από μήνες απουσίας.:uhh:
Για πες, τι νέα; Πώς εγραψες σήμερα;:blingeye2: γενικά πώς τα πας;;; Επειδή δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σύντομα, καλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλήκαλή επιτυχία και για τα υπόλοιπα.. άντε υπομονή! Σχεδόν τελείωσες τυχερέ!! :nanana:
May 15 2009 14:20
Glaurung → Daf_Chan
και γω καλά είμαι , με διαβάσματα πολλά . Το καλό είναι ότι τελευταία αρχίζω να διασκεδάζω με τις ασκήσεις των μαθηματικών κατεύθυνσης και να μην τις βλέπω βαρετές ( απαραίτητη προϋπόθεση για να σκίσω στης εξετάσεις ^^) . Κατά τα άλλα , πολύ ρουτίνα . Καθημερινές διάβασμα και ιδιαίτερα , Σάββατο προβολές με τον φίλο μου ( τελευταία είδαμε το «στη φωλιά του κούκου » , αξίζει να την δεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει ) και Κυριακή 3ωρα παλούκι διαγωνίσματα στα μαθηματικά κατευ.
Εσύ πως τα πας με τα διαβάσματα ? Ευχαριστημένη γενικότερα ? Μην σκοτώνεσαι πάντως στο διάβασμα , δεν είναι αυτό το θέμα . Το ζητούμενο είναι να έχεις αναπτυγμένο το κριτικό πνεύμα και όχι τόσο να είσαι μια απλή αποθήκη πληροφοριών . Ζήσε τη ζωή σου τώρα που είσαι δευτέρα γιατί μετά είναι το πρόβλημα (ακούγομαι σαν παππούς :P ) .
Mar 09 2009 14:26
Daf_Chan → Glaurung
καλάά μωρέ εδώ χαμένη στη δίνη του διαβάσματος..δεν μπαίνω σχεδόν ποτέ pc. :emptyonexg1:
εσύ τι κάνεις??
Mar 07 2009 13:34
Glaurung → Daf_Chan
καλά είσαι ? δεν έχω ακούσει νέα σου αρκετό καιρό και είπα να δω τι κάνει αυτή η ψυχή :P
Feb 14 2009 13:35
Namida → Daf_Chan
No need to apologize, απλώς έκρινα σκόπιμο να σε ενημερώσω.
Take care mate
Dec 24 2008 12:19
Namida → Daf_Chan
Γεια χαρά. Απλώς ήθελα να σε ενημερώσω ότι στο 5 letter bang απαγορεύεται να κάνεις ποστ αφού έχει απαντήσει μόνο ένα άτομο μετά από εσένα. Πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 3-4 απαντήσεις, και δεν μπορείς να ποστάρεις πάνω από ορισμένες φορές τη μέρα.
Ρίξε μια ματιά στην πρώτη σελίδα του θρεντ, για να δεις τους κανόνες.
Dec 19 2008 12:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed