Community Status Updates
ZeLiGa → Shikamaru Nara
Δεν έχω κάνει και πολλά, το σχολείο σε συνδυασμό με το φροντιστήριο, δε μου αφήνει πολύ χρόνο...
Mar 27 2010 17:59
Shikamaru Nara → ZeLiGa
Kala eime k egw.... Esteila ena banner k dn kserw an 8a ta paei kala ston diagwnismo... Eime k newbie =_=" Esi gia pes ekanes tpt?
Mar 26 2010 23:21
Zoro → ZeLiGa
Επίσης παίζει κάτι με την τεχνική του ματιού του Kakashi (που πήρε από τον Obito), αλλά αφού δεν διαβάζεις το manga δεν λέω άλλα. Τέλος, μοιάζουν και πολύ τα μαλλιά τους... έχει δώσει πολλά στοιχεία για κάτι τέτοιο ο Kishi, άντε να δούμε πιο κει. Προς το παρών δες τι σε περιμένει σε 6-8 επεισόδια. :P
Mar 25 2010 00:40
ZeLiGa → Zoro
[SPOILER]Ναι, διότι και στους δύο λείπει το αριστερό μάτι. Επιπλέον, κάνει μπαμ και το όνομα to-bi/obi-to. Λογικά, το ίδιο άτομο πρέπει να είναι. Μόνο που δεν κατάλαβα από πού βγήκε το madara. :P[/SPOILER]
Mar 25 2010 00:33
Zoro → ZeLiGa
Χεχε ναι, κι εγώ είχα μείνει όταν το έμαθα, αν και το έφαγα σε spoiler λίγο πιο πριν. :P
Btw μπράβο που μυρίστηκες μια πιθανή σύνδεση που παίζει με Obito, εγώ άργησα να το πάρω χαμπάρι... όχι ότι έχει ειπωθεί τπτ μέχρι τώρα, αλλά παίζουν πολλές υποθέσεις πάνω στο θέμα.
Τα καλύτερα έπονται. :)
Mar 24 2010 23:33
ZeLiGa → Zoro
ZOMG and 3 TROLl! O tobi είναι ο [SPOILER]περιβόητος uchiha madara που ακούω τόσο καιρό; Κι από ότι κατάλαβα είναι και ο obito που είδαμε στο kakashi gaiden. Αυτά είναι![/SPOILER]
Mar 24 2010 23:08
Zoro → ZeLiGa
Και που να δεις τι περιμένει πιο κει, από τα καλύτερα σημεία της σειράς imo.
Αν και φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει τι εννοώ. :P
Mar 24 2010 19:38
ZeLiGa → Zoro
Μια χαρά. Είμαι στο 124, στη μάχη του σάσουκε με τον deidara. Μέχρι τώρα πάει πολύ καλά! ^^
Mar 24 2010 15:46
Zoro → ZeLiGa
Και ακόμη δεν έχω αλλάξει set... τότε να δεις. XD
Btw πως πάει το Naruto;
Mar 19 2010 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed