Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

A το 50 ειπες,εγω νομιζα το πεμπτο επεισοδιο ελεγες,ναι το 50 ολα τα λεφα,απ'τα καλυτερα επεισοδια,Search for it...DragonBleaPiece....rofl... Που να δεις και το 25,ειναι ολοκληρο παρωδια στο Death Note,το αγαπημενο μου so far... Οσο για το γελιο του shino,οντως,εχει το πιο γαματο γελιο της σειρας,κριμα που ειναι τοσο σοβαρος,αυτο το επεισοδιο ηταν απ'τα αγαπημενα μου,μαρεσε και αυτο που παιξανε σοβαρα μεταξυ τους Gai k Rock Lee,ανοιξανε και 5 πυλες...
Dec 27 2008 17:52
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

ah βρε παλιοψυχακι γιατι το κανεις αυτο το φιλλεροβασανο στον εαυτο σου? δε σαγαπας καθολου ε? ααααχ... οχι το 50 ειδα εκει με τα μπανκαι και ειχα λιωσει.. στην κανονικη ροη της σειρας ειμαι στο 4 xD αλλα ειδα ενα ποστ του κεννυ που εκθειαζε το πεντηκοστο και ειπα να το δω.. το συμπερασμα? απο δω και περα θα ακουω τον κεννυ!! αλλα τωρα θα μπεις στα καλυτερα φιλλερ..215 με 220!! επισης..εκεινο το επεισοδειο με τον σινο και το γελιο δεν ηταν απιστευτο? αααααχ!!
Dec 27 2008 17:12
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γεια σου Πιου Πιου Chwaaaaan,,, το 5ο ε?Αν θυμαμαι καλα ειχε πολυ Katsura μεσα,οποτε θα ηταν φοβερο,σου λεω μονο να συνεχισεις την σειρα,τα σπαει ολο και πιο πολυ παρακατω,και ο μπουκλας δινει ρεσιταλ... Εγω απ'την αλλη εχω ξεσκιστει στα Naruto Fillers,εφτασα στο 202,αντε λιγα ακομα και το τελειωσα ο αναθεματισμενο,Shippuden here i come^^
Dec 27 2008 14:44
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → GkLoc

eee gintoki kun!! kala eimaste? 3ekinisa gintama. eida to 50 k eliwsa xD
Dec 27 2008 04:48
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

kali xronia na xoume oreeee.. (den exo diabasei akoma to sentoni sou.. proetoimasou g thn apanthsh omos!!)
Dec 27 2008 04:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

epiiiiiiiiiiiiiiisisssss kali xronia na xoume!
Dec 27 2008 04:46
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Χρόνια πολλά πιου πιου-chan....
Dec 25 2008 23:51
Photo

Yunancy → °•πίΟu-πίΟu•°™

[IMG]http://i62.photobucket.com/albums/h93/neta1957/Art%20of%20all%20kinds%20%20and%20tats/christmas024.gif[/IMG]
Dec 25 2008 14:16
Photo

8tails → °•πίΟu-πίΟu•°™

Σε ευχαριστω πιου πιου (με το πρωτοτυπο νικ-και την ωραία φωτο) Μετα απο καιρο ειδα το μνμ σου! Καλλιο αργα.. :-)
Dec 23 2008 19:40
Photo

Yunancy → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]ναι στο Πιξελαντ......λολ εχει αρκετη πλακα και αυτοι στο ταμειο εχουν γελιο ΧΔ γενικοτερα εχει πολλυ βαβουρα...εκει που πεθαινω στα γελια ειναι οταν τα αγορια παιζουν ονλινε παιχνιδια και βριζουν...εκει λιωνω...το τι βρυσιμο πεφτει δεν φανταζεσαι..αλλλοι πηδανε και απο τη καρεκλα τους..απορω πως δεν μου εχει πεταξει κανενας κανα πλεικτρολογιο στο κεφαλι ακομα[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG] πας ακομα στο νετ καφε?λολ αμα σε παρει το ματι μου να σου ριξω μια χαιρετουρα ΧΔ πως σε λενε? η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει πολλα επεισοδια ναρουτο...εχω ομως σε CD γραμενα τα επεισοδια μεχρι το Shipuden αλλα δεν μπορω να τα δω γιατι εχουν χαλασει τα ηχεια του υπολογιστη μου και λολ δεν εχω παει ακομα να παρω καινουργια.....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thii2-Opt.gif[/IMG] που να κατεβω με ολα αυτα που γινονται στο κεντρο ...ΧΔ οσο αναφορα το ναρουτο...εμενα μου αρεσε αλλα θεωρω οτι τα πρωτα 40 επεισοδια ηταν βαρετα.... ασε που μου την σπανε οι αυτοτελης ιστοριες.....χαλανε την ροη του ανιμε... ρε συ δεν μπορω να καταλαβω τι παιζεται με τον Σαι...λες να τους προδωσει τελικα?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/009.gif[/IMG]τωρα τελευταια δεν τον δειχνει στο μανγκα και ανυσηχω.... ο ΚΙΣιμοτο εχω ακουσει οτι ειχε πει 1]επρεπε να πεθανει ο Ιτατσι για να γινει δυνατοτερος ο Σασουκε 2]επρεπε να πεθανει ο Τζιραγια για να γινει δυνατοτερος ο Ναρουτο 3]επρεπε να πεθανει η Τσουναντε για να γινε δυνατοτερη η Σακουρα λολ [το "λολ" δεν το ειπε,εγω το προστεσα αχαχχα] παντως εχω ακουσει οτι ο κακασι θα πεθανει...αλλα πριν πεθανει θα γινει hokage...και μετ θα γινει hokage καποιος αλλος που δεν τον ξερουμε ακομα..και μετα θα γινει ο Ναρουτο...ο ναρουτο θα ειναι ο 8ος παντως πολλα λεγονται οτι ο κακασι θα πεθανει και θα ειναι παρον και ο Σασουκε και ο ναρουτο και τοτε θα αποκαλυφθει το προσωπο τπυ...ολα αυτα βεβαια ειναι φημες[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/023.gif[/IMG] lol αααα καλα εσενα σου αρεσουν σχεδον ολοι οι ναρουτο ηρωες!χαχα [/B][B] εμενα απο αγορια Gaara,απλα θεος Narouto[σε ολα τα τεστ μου βγαινει αυτος και τρελενομαι για τα αστεια του!] Κιμπα[αχχχ τι καλουλης που ειναι]*_* απο κοριτσια Temari[η αγαπημενη μου] Tsunade[τα σπαει η γυναικα] Σακουρα[παντα μου αρεσε] Kurenai[ρε συ ειναι πανεμορφη] ακομα λο ψαχνω καποιον να μοιαζει σε κατι μεταξυ Σασουκε και Jin Kazama[tekken] αλλα ακομα δεν τον εχω βρει...γενικοτερα μου αρεσει το μαλλο του Σασουκε....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thlovely.gif[/IMG] εσυ τι ειναι το πρωτο πραγμα που κοιτας σε 1 αγορι για να σου αρεσει? λολ και εμενα δεν με τρελενουν τα ματια του one piece αλλα αυτο το κανει διαφορετικο.... σημερα τσεκαρα μια ιστοσελιδα και επαθα....η Ναμι ξερεισ τι υψος εχει?Ο.Ο 1.72 πανηψηλη....λολσυνηθως στα ανιμε τις κανουν θεοκοντες τις ηρωηδες λολ ο Σαντζι μου αρεσει πολλυ,η Ναμι[ζητω τα λεφτα λολ!] και ο Ζορο.... ο Luffie με ψηλοεκνευριζει....και μισω την Robin XD μου ρχεται να τη σπασω στο ξυλο! οσω αναφορα γενικα τα ματια των ανιμε,ενας φιλλος μου υποστηριζει συνεχεια οτι ολα τα ανιμε ματια ειναι σχεδον ιδια..το μονο που τα αλλαζει ειναι τα μαλλια....ΧΔ λολ εχεισ δικιο για το ναροθτο ΡΕ ΣΥ,στο ναρθτο δεν ειχε πεθανει σχεδον κανενασ απο τουσ καλουσ.. ΣΤΟ sinpuden ομως κοντευει να αφανιστει ο μισος πληθυσμος τησ Κονοχα λολ τι μανια τον επιασε τον Κισιμοτο να τους ξεπαστρεψει ολους στο Shindpuden?lol [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ase.gif[/IMG] παντως αν συνεχισει το επαγκελμα του ως κορακι-νεκροθαφτης...και σκοτωνει συνεχεια,θα απογοητευτουν οι φανς.... λολ δεν ηξερα οτι δεν ηθελε να σκοτωθει κανενας απο τους ηρωες του one piece...κοιτα αυτο το ανιμε ειναι ποιο ελαφρυ σε σχεση με τα αλλα.....ειναι σαν παραμυθι...οοτε λογικο το βρισκω να μην θελει να εχει ασχημο τελος...εδω 5χρονα το βλεπουν λολ^^ [/B]
Dec 23 2008 18:20
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → misuzu

ηταν πολυ ωραιο ανιμε το air.. δεν ηθελα να χωριστουνε αυτοι οι 2 ομως γγμτ ..
Dec 22 2008 14:44
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Έχω κανονίσει κάποια πραγματάκια με φίλες και συγγενείς αλλά θελω να δω και τι θα κανω με διάβασμα επειδή άρχισα να ψιλοπιέζομαι.
Dec 17 2008 23:12
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Kai meta apo oligohmeri apoysia, tadaima!! OOOOOk me epsises, 8a to tsekaro k auto sta xmas!! Ali8eia 8a pas pou8ena?
Dec 17 2008 22:58
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

Πιξελαντ? Αμαν.. τη μιση μου ζωη εχω περασει εκει.. οχι επειδη ελιωνα απλα το αγορι μου και ολη μου η παρεα αραζαμε εκει.. Ξερεις και τον Νταλαμαγκα? Βασικα τι ρωταω, ομορφη κοπελα δεν την αφηνει ησυχη ο Αντωνης.. Τωρα οσο για τα bnb κι επει επεφτε λιωσιμο οταν δεν ειχα ιντερνετ.. Μην ανησυχεις, με ακουγανε και μενα να τσιριζω για το ναρουτο.. Εκει ειχα δει τα παλια επεισοδεια οχι τα σιπουντεν οποτε φανταζεσαι.. [B]κοιτα αυτο που με κουραζει στο ναρουτο ειναι το οτι ποτε δεν τελειωνουν οι εχθροι...θελω να πω οτι συνεχεια εμφανιζονατιο νεοι και νεοι.....πχ στο ναρουτο υπηρχε ενας "Κυριως Κακος" ο Οροτσιμαρου...στο Shinpuden ειναι γενικα η ομαδα Ακατσουκι.....και παει λεγοντας...και μεσα σε ολα αυτα τα επεισοδεια υπαρχουν αλλοι 30000000 χιλιαδες κακοι χαχα,,,ωρα με το Σασουκε και το Ναρουτο ξανακανει πλοκη...[/B] Ε απο αυτα που λες καταλαβαινει κανεις οτι δεν εχεις δει και πολυ ναρουτο.. Καταρχην οι κακοι απο την αρχη ηταν οι ακατσουκι-ο οροτσιμαρου. ολοι αυτοι τα υποκινουσαν. Αλλους κακους δε θυμαμαι εκτος αν αναφερεσαι στα ανεξαρτητα κι αυτοτελη επεισοδεια της πρωτης περιοδου που ηταν η πιο ντροπιαστικη περιοδος για το ναρουτο (επεισοδεια 135-214) εκτος απο καποιες λιγες εξαιρεσεις. Η βασικη ιστορια ομως δεν εχει αλλους κακους η αντε να εχει αλλον ενα που δε μ ρχεται..Εχεις καποιον τριτο στο μυαλο σου? [B]ασε ρε θα πεθανει και η Τσουναντε[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/006.gif[/IMG]και τη λατρευα ρε ****/το .....παιζει να πεθανει και ο Κακασι....[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th0hghg13.gif[/IMG] ποιοι ειναι οι αγαπημενοι σου ηρωες??? [/B]Κοιτα τσουναντε κακασι πρεπει να πεθανουν για να γινει χοκαγκε ο ναρουτο. Ο κακασι δεν πιστευω να πεθανει η τσουναντε ειμαι σιγουρη ομως οτι θα την κλαψουμε.. Αγαπημενοι ναρουτο χαρακτηρες..indefinite!! Απο ποιον να ξεκινησω? itachi, sasuke, naruto, kakashi,duet lee-gai *priceless humour times!** (I would also love minato had he had more air time!) και γενικα.. αν εξαιρεσουμε ντανζου, καμπουτο και τους 2 γηραιοτερους που τους μισω, ολους τους λατρευω! Kαλα τωρα αυτο που λες για το one piece για τα ματια ειναι αυτο που δε μαρεσει καθολου. Δηλαδη τι ειναι? Στρογγυλα ολοστρογγυλα με μια κορη στη μεση. Δεν ειναι κατι το ωραιο. Μονο τα ματια του γερακιου και του ζορο τα σπανε.. Αντε και του σαντζι! Αλλα ολοι τα σπανε ρε γαμωτο οne piece ftw! Tωρα δε ξερω αν παντρευτηκαν..ιδεα δεν εχω.. το παω αργα αργα για να μην καθομαι και περιμενω ΚΑΙ για αυτο μια βδομαδα! Το μπλιτς.. δεν αλλαζω γνωμη ειναι βαρετο. εδω το βαρεθηκε ο πορωμενος κολλητος μου που δεν εβλεπε τιποτε αλλο και αρνιοταν ολα τα αλλα ανιμε γιατι ειχε σκαλωμε με το μπλιτς.. Αλλα πιστευω οτι ακριβως επειδη το μπλιτς δεν εχει ιστορια και πλοκη, θα ειναι αυτο με το καλυτερο τελος. Ας πουμε στο ναρουττο θα χουμε καποιο τελος αλλα ποσοι θα χουν πεθανει μεχρι τοτε? Ο οda για το one piece λεει πως δε θελει να σκοτωσει τους χαρακτηρες του αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι ολοι αυτοι οι χαρακτηρες θα καταφερουν το σκοπο του. Δηλαδη, νταξει, αν δω τον Ουσοπ τον πιο γενναιο των θαλασσων νταξει.. τι να πω θα τα χω δει ολα!
Dec 17 2008 22:57
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → manuel

Κοιτα, ναι εχω σκαλωμα με το ναρουτο αλλα προτυπο μου δεν εχω καποιον :P Για τον σασκε παλι δεν μπορω να βγαλω γνωμη αν δεν μας ξεκαθαρισει ο κισιμοτο τι στο καλο εχει στο κεφαλι του... Μια κακο τον βγαζει, μια καλο και συναισθηματικο. Αν δεν μας δειξει τους αληθινους του στοχους δεν μπορω να βγαλω γνωμη.. Ε λογικα μεσα σε κανα μηνα το μανγκα θα χει προχωρησει το θεμα του..
Dec 17 2008 22:44