Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → aXxXeL

ONLINE? WTF!!! ΚΑΙ ΠΟSTS? OMG!!!
Feb 06 2009 01:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Eλα πες, παραδεξου οτι σε πειραξε, αφου το ξερω, ελα, ανεβηκε στην εξουσια και φοβασαι, και αισθανεσαι μειονεκτικα κλπ κλπ :P
Feb 06 2009 01:38
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ah ελα ρε γαμωτοοοο... πφφφφ... ατιμη παιδεια, ρημαζεις τις ανθρωπινες σχεσεις! Αντε, καλη συνεχεια και θα τα πουμε συντομα (τελειωνε τις εξεταστικες, εχουμε να δουλεψουμε τον σειριο για τα διαστροφικα αποτελεσματα των εξισου διαστροφικων τεστ που δημιουργει με τους αρρωστημενους φιλους του ακα νικο!) καληνυχτα Ειρηνη!!
Feb 06 2009 01:32
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ελλη μου λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων (ακα εξεταστικής) δεν είμαι free. Ηθελα πολύ να έρθω αλλα λογοι ανωτερας βιας με εμποδίζουν......
Feb 06 2009 01:01
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I] (ps: o ζορο μολις εφαγε φρικη!! 2-0)[/I] Έτσι ε? ....που θα πάει,θα σε πετύχω κάπου...και τότε:ureshii:
Feb 06 2009 00:57
Photo

btw αυτη την κυριακη σχεδιαζουμε μιτινγκακι.... Εισαι φρι?
Feb 06 2009 00:57
Photo

odin → °•πίΟu-πίΟu•°™

Arigato ^__^
Feb 06 2009 00:41
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Sankyuu dear... :333 Na σαι καλά έλλη μου!
Feb 06 2009 00:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin

Omedetou ooooooooooooooooooodin-san!
Feb 06 2009 00:19
Photo

THE DUCK? κι ελεγα γιατι ειναι μια πρασινη Ιριστελλα στο προφιλ μου!! Omedetou! :D
Feb 06 2009 00:01
Photo

Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™

Που με είδες καλέ εμένα να χορεύω; Κυκλοφορείς σε Club/Disco και έτσι από αυτήν την ηλικία; Πάει, χάλασε η νεολαία... Που βαδίζει ο κόσμος.... :-P Όσο για το Puyo Puyo, είναι ιδιαίτερα πορωτικό puzzle game, αν σου αρέσουν βέβαια αυτά! Μια online εκδοχή του με jaνα μπορείς να δεις να παίξεις εδώ: [url=http://www.nintendo8.com/game/160/puyo_puyo]Puyo Puyo - Play the Nintendo game Puyo Puyo online[/url]
Feb 05 2009 22:46
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Ο,τι σκηνη εχει μεσα το ναρουτο, ειναι μαλ@κια απειρου καλλους. Τα υπολοιπα ειναι οκ, Κοιτα, τα φιλλερ σαν φιλλερ δεν αξιζουν,γ την ακριβεια ειναι αθλια, αλλα πρεπει να τα δεις γιατι οπως εχουμε ξαναπει ειναι παρμενα απο το μανγκα και ειδικα καποιες σκηνες ειναι απαραιτητες για την πλοκη πουθα ερθει μετα τα φιλλερ.
Feb 05 2009 19:19
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Mε ψιλοαύτοσε μια ίωση αλλά σχετικά καλά είμαι τώρα. Τα fillers αξίζουν γιατί δεν εχω δει κανένα ή να δω τίποτα άλλο.
Feb 04 2009 22:31
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis

OOOO ενα ανιμε γεματο γκομενιτσες, ενα σωστο fanservice show! Μαλιστα μεσιε χορευταρα!
Feb 04 2009 18:44
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Sure i do!! Kαλα εισαι;
Feb 04 2009 18:43