Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → kagemaru igano
[QUOTE]κανα πολυ καλο slice of life εχετε να πειτε???και αν εχει πολλα επεισοδια ακομα καλυτερα....αν ειναι και ρομανσε θα υποκλιθω...[/QUOTE]
Αν δεν το χεις δει, τρεχα να δεις το honey and clover..
May 23 2009 18:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.
δεν ξερω απλα το ειχα δει σε πολλα φορα...
α.. κεραυνος δεν ειναι καμιναρι;
εγω πιστευω οτι ειναι πιο φιτ να αλλαξει ονομα η σειρα.. αφου θα αλλαξει τελειως το στυλακι της τωρα που θα μπει επιτελους στα πιο σοβαρα.. το ναρουτο που θα ακολουθησει δεν θα εχει καμια σχεση με τα τωρα..
May 22 2009 00:50
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν κανει τιποτα πιου-πιου-chan :3
Ikazuchi= thunder
Δεν αλλαζει ονομα η σειρα , αν και θα ειχε πλακα να αλλαζε :Ρ Ακιπουντεν; whats that?
May 21 2009 02:40
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Hahaha ok!!!
I will (το ξερεις οτι μετα το Ουραν σε εμπιστευομαι απολυτα xD)
BTW ψησου να κανονισουμε μεσα στο πσκ και με τα αλλα τα ρεμαλια με λειψατε
May 21 2009 00:44
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πιου πιου chan......... Απλά διάβασε το After School Nightmare (ένα από τα manga που μου δώσατε). Ολοκληρώθηκε χτες. Ήταν απλά ΤΕΕΕΕΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ>>>>>>>> και πάλι ευχαριστώ. Το τέλειωσα σήμερα και είχα μείνει. Τ^Τ
May 21 2009 00:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → endless_inspiration
signature+avatar --->hitachiin brothers Hikaru and Kaoru from Ouran High School Host Club
An anime you HAVE to see, full of bishounens.... Ενα θα σου πω. μου το προτεινε η ο σειριος και η Ιριστελλα... u wont regret it...
[URL="http://fenopy.com/search/%2BLunar%2BOuran%2BHigh%2BSchool%2BHost%2BClub%2B1%2B26%2Bcomplete.html"]download linku...
[/URL]
May 21 2009 00:26
endless_inspiration → °•πίΟu-πίΟu•°™
ποιό είναι αυτό το κουκλί στην sig σου και από ποιό anime;;;:nbleed:
May 20 2009 14:03
Xμμμ και αυτό με την κούκλα ήταν φανταστικό αλλά αυτό που λάτρεψα πραγματικά ήταν το Embalmer. Έκανα και thread κιόλας γι αυτό. Μου θύμισε το Six Feet Under σαν θεματολογία ,υφος και humor. Γενικά με το μακάβριο humor έχω ένα κόλλημα. Το Doll είχε πιο πολύ σαρκασμό και το After School Nightmare είναι ένα επίσης καταπληκτικό, πανέμορφα άρρωστο manga με πρωταγωνιστή/πρωταγωνίστρια που ήθελα να τσακίσω στο ξύλο σε κάθε σελίδα (φανταστική πλοκή, φανταστική υπόθεση, και supporting chars αλλά ο/η main για πολύ ξύλο).
Ναι ρε συ έχω καιρό να σε δώ και η πλάκα είναι ότι όταν θα τελειώνεις εγώ θα ξεκινάω μάλλον εξεταστική. Καλή επιτυχί ακαι πάλι καλή δυναμη και καλή συνέχεια.
Του μικρού λόλι του πάει το κουρεμένο μαλλί και ας έχει πάθει πολιτισμικό σοκ.
Πολλά πολλά φιλιά έλλη μου. ΅Work Hard!!!!!!!
May 20 2009 00:07
thx 4 the info..
ikazuchiden wa? ιντα ναι τουτο; Θα αλλαξει ονομα το Shippuuden?
Οχι το λεω γιατι ειχα ακουσει κατι φημες περι Akippuuden
May 19 2009 23:17
Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Το νεο αρκ θα επιστρεψει στα γεγονοτα του μανγκα ;) Αλλα με καποιον τροπο θα διακοπει η ροη για να δειξουν Κακασι Γκαϊντεν, μιας και η ταινια βγαινει τον Αυγουστο, ισως τον Ιούλιο να εχει 2-3 επεισοδια με τα παιδικα χρόνια του Κακασι. Βεβαια καπου στα ιαπωνικα φορουμ αναφερουν εναν τιτλο "The great Snake's pupil" αλλα δεν το εχω ποσταρει ακομα γιατι ειναι φημη :Ρ Αλλα αν αληθευει, ναι επιστρεφουμε με σιγουρια στο Sasuke Ikazuchiden :D
May 19 2009 16:33
[COLOR=Wheat]R c δηλαδη το νεο αρκ εχει τη "μαχη" σασκε οροτσι; Η παλι φακιν φιλλερ-μανγκα;[/COLOR]
May 19 2009 14:48
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Τι λες κοπελα μου χαιρομαι που σου αρεσαν! Πες μου τωρα, ποιο σου αρεσε πιο πολυ; Εγω πιστευω εκεινο με την κουκλα... εεεεε;;;;
Οσο για τα διαβασματα... WHAT? Για τετοια με εχεις; Χιχιχι!! Καλα μωρε αν και ξεκινησαμε με αλγεβρα.. κι εφαγα μια ηττα...
Εχουμε καιρο να βρεθουμε ε;
btw πως σου φανηκε το μικρο λολι κουρεμενο; χιχιχι
May 19 2009 14:36
Πιου μου τι κάνεις? Ηθελα να σε ευχαριστήσω για το δωρο. Πραγματικά τα λάτρεψα τα manga και τα διάβασα ολα. Χίλια ευχαριστώ κοπέλα μου να σαι καλά. Κρίμα που δεν σε είδα καθόλου αυτές τις μέρες ελπίζω να τα πούμε απο κοντά σύντομα. Πως πάνε τα διαβάσματα? Ελπίζω όλα καλά. Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια εύχομαι. Φιλια!
May 14 2009 13:44
Ναι. εγω και ο Lelouch. Παιρνω ολο το bitch-part πανω μου :P
May 06 2009 23:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed