Community Status Updates
GeRi → °•πίΟu-πίΟu•°™
1)apoklietai! eimai unique!! :P
2) gia ayto sou eipa pm gt mou erxetai mail, kai ta mail mou ta vlepw panta ;)
May 10 2010 12:38
°•πίΟu-πίΟu•°™ → GeRi
1) moiazeis tromera me enan ilioupoliti, e3isou Geri.
2)oookay.. alla ama einai pali na mpeis meta apo poso kairo, ego kai na se enimeroso, den 8a to deis egkaira :/
May 10 2010 12:03
GeRi → °•πίΟu-πίΟu•°™
1)oxi
2) se exw dei se ena meeting, ama pas pali se kapoio sfira me pm gia na s dw kai na sou ta dwsw gt eimai poli tempelis telika kai pote den vrisko xrono gia tin alisida alla gia ola ta alla... pfff
May 10 2010 11:04
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Τωρα αυτο το ποστ μου τι μου το εδειξες; Ειναι ακομα ενα επιχειρημα για μενα! Οτι ακομα και τοτε τα ιδια ελεγα! Σε βρισκω τελειως λαθος και ουτως η αλλως ποτε μου δεν εκανα σποιλερ για να κανω τωρα! Ητανε μονο μια φορα που δεν ηξερα να χειριζομαι καλα το φορουμ, Και αν θυμασαι στο latest episode ημουν εγω αυτη που μπηκα και τους εκραξα για τα σποιλερς και σου ειπα να τους μαζεψεις σε ενα ποστ που ελεγε κατω κατω "this post is to be deleted"
Δεν θα εμπαινα λοιπον να το κανω εγω αυτο και για αυτο και προσεξα παρα πολυ τι ειπα. Δεν προκειται να ασχοληθω περαιτερω με αυτο το θεμα μιας και οτι κι αν σου ειπα πριν δεν φανηκε να το λαμβανεις υποψιν σου. Απλως μην το παρακανεις!
May 08 2010 23:25
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Έλλη μου δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Δεν αναιρεί ότι το άλλο και κυριότερο μέρος του post σου είναι spoiler. Προσπαθείς να μου πεις τόση ώρα ότι ποστάρεις σε συζήτηση θεωριών του anime σαν να μην γνωρίζεις το manga.
Είτε το θες είτε όχι το γνωρίζεις το Manga και αυτό παίζει ρόλο σε αυτά που λες. Δεν αλλάζει το γεγονός αυτό. Δια του λόγου το αληθές σκέψου ότι αν ο Danzou ήταν ο Madara αυτό το ποστ δεν θα είχε γίνει καν και επιπλέον κοίτα και[URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=315721&postcount=4837"] πώς[/URL] αναρωτιεσαι και η ίδια όταν δεν το ξέραμε στα σίγουρα. Δεν πρόκειται ποτέ κάποιος που ποστάρει σοβαρά και δεν τρολλάρει να υποστηρίξει πράγματα που δεν γίνονται και οι υπόλοιποι που πάνω κάτω ξέρουν ποιός παρακολουθεί το manga αυτό το γνωρίζουν.
TL:DR Aν θες να συμμετάσχεις σε μια συζήτηση υποθέσεων για το anime ενώ διαβάζεις το manga και ξέρεις κάποια πράγματα παραπάνω θέλει extra προσοχή για να καταστήσεις στους άλλους σαφές ότι μιλάς μόνο με βάση πράγματα τα οποία έχουν γίνει στο anime.
May 08 2010 18:54
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Και σου ξαναλεω οτι αυτο ελεγα και παλιοτερα και αμα παρατηρησες στο ποστ μου ειπα κατηγορηματικο οχι και για τη θεωρια ομπιτο, θεωρια η οποια δεν εχει αποδειχθει λανθασμενη στο μανγκα και θα μπορουσε να ισχυει!
May 08 2010 16:34
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Kαλή μου στο post που έκανες δεν δικαιολογείς πουθενά αυτό που λες. Λες πολύ απλά ότι δεν ισχύει αυτό που λένε οι άλλοι και τέλος.
Αν ο άλλος γνωρίζει ότι διαβάζεις το manga και του λες με απόλυτο τρόπο ότι κάτι είναι λάθος τότε ναι έμμεσα τον spoilareis. Θα μπορούσες να είχες πει το ίδιο ακριβώς πράγμα με άλλη διατύπωση και να μην αφήνεις στον άλλο την βεβαιότητα ότι μιλάς επειδή ξέρεις τι θα γίνει.
Δεν υπάρχει λόγος για ragequits, ούτε οι mangareaders απαγορεύεται να γράφουν τι πιστεύουν στο latest episode thread του κάθε subforum. Απλά επειδή ξέρουν κάποια πράγματα παραπάνω θέλει λίγη extra προσοχή για να μην τους ξεφύγει κάτι από λάθος..
May 08 2010 03:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed