Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Ahahaha Καλως σας βρηκα (*points at the top poster kenny*) Mη νομιζεις, κι εγω προχθες το ειδα XD Aπλα δεν μπαινω πια στο ellie_kwstis. Κανε με add σ'αυτο που θα σου στειλω σε pm.
Μάι 29 2010 19:00
Φωτογραφία

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσχετο, και δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά μόνο τώρα πρόσεξα ότι έφτασες στο Complete! Συγχαρητήρια, λοιπόν, you have ascended to spammerhood. XD Επίσης, σε έχω προσθέσει στο MSN αλλά μάλλον δεν αναγνώρισες το email και το blockαρες. Add me plz.
Μάι 29 2010 18:26
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τώρα ψιλοξύνομαι εεεεεεε εννοώ μαζεύω δυνάμεις για την επερχόμενη εξεταστική........... Είδα, τα ψιλοκάψανε φέτος πρέπει να ήταν από τις χειρότερες χρονιές!!!!! Για ποια σχολή σκέφτεσαι;;;;;
Μάι 29 2010 13:11
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Αλοοοο!! Καλα μωρε! Δεν ξερω πως τα πηγα, τα θεματα ηταν τελειως gtp σε ολα τα μαθηματα, το παλεψα βεβαια, κι αν εξαιρεσουμε τα μαθηματικα, πιστευω καλα τα πηγα... Εσυ τι κανεις?
Μάι 29 2010 12:53
Φωτογραφία

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γεια σου Έλλη, τι γίνεται;;;;;; Πως πιστεύεις ότι τα πήγες συνολικά;
Μάι 29 2010 12:51
Φωτογραφία

Lucy Heartfilia → °•πίΟu-πίΟu•°™

:kakaka: δεν κάνει τίποτα :)
Μάι 27 2010 01:40
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Lucy Heartfilia

Haaa!! Arigatou :kill4u::kill4u:
Μάι 27 2010 01:39
Φωτογραφία

Lol thanks ^_^ ναι γενικώς δουλεύει αλλά πρέπει να προσέξεις το είδος της μπλούζας (πχ να μην είναι ελαστική) αλλα αν ακολουθήσεις σωστα τις οδηγίες δουλεύει μια χαρά! :ureshii:
Μάι 27 2010 01:26
Φωτογραφία

Οχι ρε μαλακα.. ειναι υπεργαματο!! Και αυτο δουλευει και γενικοτερα? Πχ αμα 8ελω να το κανω σε καποια μπλουζα?
Μάι 27 2010 01:20
Φωτογραφία

:hihi2: step No1: πας σε σουπερ μαρκετ για να αγοράσεις ένα οικονομικό μποξεράκι step No2: πας πλαίσιο και αγοράζεις σιδερότυπο χαρτί step No3: διαλέγεις τις φωτογραφίες που θέλεις να βάλεις στο μποξεράκι step No4: πας και σιδερώνεις το σιδερότυπο χαρτί πανω στο μποξεράκι (συμφωνα με τις οδηγίες πάντα) Και μετα: Ταραααααν :hero: (έχει βγει λιγο κάπως αλλα καλύτερο από το τίποτα) [SPOILER][URL=http://img208.imageshack.us/i/dsc00181r.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/946/dsc00181r.th.jpg[/IMG][/URL][/SPOILER]
Μάι 27 2010 00:58
Φωτογραφία

:nooooo::nooooo::nooooo:ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΩΣ?????? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μάι 27 2010 00:44
Φωτογραφία

Jaejoong δεν λες τίποτα!!! Λολ έχω καει πολυ αγρια >.< :lovulovu: [SPOILER]Lol πρόσφατα μου έφτιαξα και boxerακι Jaejoong και το φοράω ως σορτσακι (μονο μεσα στο σπιτι :P)[/SPOILER]
Μάι 27 2010 00:41
Φωτογραφία

JaeJaeJaeJaeJae KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH <3
Μάι 27 2010 00:13
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela

AAAAX de les tpt!
Μάι 26 2010 18:45
Φωτογραφία

Emmanouela → °•πίΟu-πίΟu•°™

kollaei kai parakollaei to comment mou apo ta avatar sou! xD mlk, ayto to 3an9o 3ypnaei to zww mesa sou milame! xD
Μάι 26 2010 15:58