Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

Marvelous kenny-sama, could u dedicate a lil 5 mins of ur time, telling me school days manga's ending? (no greek in this pc sorry ) in a pm or something.. Onegai!!
Oct 05 2008 01:10
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

thx... εκει που ημουν τελευταια φορα. το βαρεθηκα και το διεκοψα για λιγο καιρο, βλεπω αλλα τωρα. ειδα το full moon, school days (ποοοολυ προστυχια!) και τωρα ξεκινησα shaman king.. αμα τελειωσει, ξαναξεκιναω one piece...
Oct 04 2008 22:22
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

I am honored for the ----> arigatou goizaimashita[COLOR=Red][I][U][B] chopper-sama!!! [/B][/U][/I][/COLOR]<------ Now i will go [IMG]http://www.anime.gr/forums/members/xa0s-albums-real-one-piece-picture5762-133.gif[/IMG]
Oct 04 2008 19:46
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ακριβώς κοπελιά.... Θα μπαίνω μόνο Σαββατοκύριακα, άντε και για λίγη ώρα μες στη βδομάδα.... nice avatar btw!!!!!! Αλήθεια one piece που είσαι;;;;
Oct 04 2008 16:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris

wakateru...το εχω πει εδω και καιρο XXD thx παντως, καιρος ηταν να δουμε και τιποτε ενδιαφερον...
Oct 04 2008 14:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Καλά, αφού το κάνεις εσύ, θα ακολουθήσω το πρότυπο σου, ιρι-σαμα :) Εδώ διόρθωσα το "8" και το "3" σε ένα τόνο θα κολλήσω...
Oct 04 2008 14:44
Photo

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™

πιου-πιου στο bleach στις October 7th will be the last filler episode
Oct 04 2008 14:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Oτι με το full moon wo sagashite δε σταματουσα να πεταω χαρτομαντηλα... Ολα καλα τσιντορι-kun εσυ πως πας? Λιωνεις φροντιστηρια και σε ψιλο χασαμε...
Oct 04 2008 14:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s

Axa εσυ με εκανες add? Οκ Το βραδυ μαλλον θα μπω μσν, arigatou goizaimashita chopper-sama!!!
Oct 04 2008 14:39
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Άσχετο αλλά το "κλάμα full moon" που κολλάει;; Κατά τ' άλλα καλά;;;;;
Oct 04 2008 12:18
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πίου πίου μου σε ασήμαντα θέματα όπως είναι ένα πλήκτρο παραπάνω κατά την πληκτρολόγηση, δεν με πειράζει να κάνω μια παραχώρηση από την στιγμή που και εμένα μου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα και είναι και καλή εξάσκηση στην δακτυλογράφηση.... Όταν κάτι με εκνευρίζει και με πειράζει πραγματικά (και έχω δίκιο εννοείται) πίστεψε με δεν υποχωρώ ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,,,, Τα υπόλοιπα για μένα είναι λεπτομέρειες. Btw δεν εγινε εξαιτίας του ποστ που άρχισα να βάζω τόνους. Απλά ήταν η αφορμή να σκεφτώ ότι έτσι ίσως φαίνονται πιο ωραια τα ποστ μου και ίσως δώσω ένα καλό παράδειγμα στα άτομα τα οποία γράφουν με τον τρόπο που προανέφερες.......
Oct 04 2008 09:51
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

θα σε κάνω αδδ στο μσν και να στα βάλω εκεί σε έναν κοινόχρηστο φάκελο να τα πάρεις? Τα έχω βάλει... Είναι εκεί κ σε περιμένουν .... Are u ready to go '' kawaiiiii '' :awww: :kawaii: :wooi2: :kawaii: :awww:
Oct 04 2008 09:34
Photo

wtf δεν δημιουργουν προβλημα! Τζιζους! προβλημα δημιουργει ενα ποστ σαν το παρακατω : Ημε βαθιταττα σειγκηνοιμαινως απω τω ταιλεφτεο επισοδοιο ναρουτω. αυτο ειναι ενοχλητικο! και τα greeklish μου φαινονται τωρα πια ενοχλητικα, αλλα ελεος οχι και οι τονοι... Ουτε κανονας δεν ειναι! Εφοσον αυτα που λες εχουν σωστη συνταξη, στιξη, ορθογραφια και βγαζουν νοημα, τα ποστ σου δεν ειναι προβλημα Ιριστελλα μου.. Kusooo σπαζομαι, μην υποκυπτεις ετσι ευκολα στα γουστα του καθε "ειμαι ο ντελικατος-sama" ...
Oct 04 2008 03:00
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

E ειπα τουλαχιστον στα threads να βαζω και τονους ωστε τα ποστ να μην δημιουργουν καποιο προβλημα.....
Oct 04 2008 01:52
Photo

Απιστευτο ιρι-chwan. Αληθεια θα αρχισεις να γραφεις με τονους τωρα εξαιτειας εκεινων των ποστ στο τι μενοχλει σαυτο το forum? Πω ρε κουραγιο που το χεις...
Oct 03 2008 23:06