Jump to content

Community Status Updates

Photo

Shanks → Zoro

yep ελπιζω οτι θα της δω καποτε αφου και εμενα δεν με ικανοποιησε πολυ το τελος του dn!!! thanks για το comment!!! σε ποιο επεισοδιο εισαι one piece????
Aug 21 2008 23:13
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

hi τι γινεται ρε??? θα μου στειλεις την συνεχεια με pm εχω πολυ αγωνια να μαθω την συνεχεια!!!!
Aug 21 2008 23:04
Photo

Zoro → Shanks

Ωραιο σετακι...με προσανατολισμο DN βλεπω...πρεπει να σ'αρεσε πολυ η σειρα για να αλλαξες και τον Red Hair!!^^ Tωρα που την τελειωσες μην ξεχασεις να δεις και τις 2 ταινιες καποτε!!XD
Aug 21 2008 23:02
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

ok sorry!!!!
Aug 18 2008 00:27
Photo

Shanks → GkLoc

ρε συ μικρος δεν ειναι για αυτο ασε το παιδακι να παιζει!! πολυ θα ηθελα να ζουσε ο L ηταν ο καλυτερος για μενα!!! μπερδευτηκα και το εγραψα στο προφιλ μου lol!!
Aug 18 2008 00:17
Photo

GkLoc → Shanks

Kαι τι που σκεφτεται σωστα?? Δεν τον χονευω,δεν μπορει να εφυγε ο L και να ριχνουνε μια αντιγραφη σαν και αυτην μεσα, Να παιζει με τα παιχνιδακια του και με τα μαλλια του σαν τον σπαστοφλωρο και να λυνει και υποθεσεις, Δεν λεω οτι δεν ειναι εξυπνος,Ειναι,αλλα ειναι Χαζος ο τροπος που τον εριξαν ετσι μεσα στο Anime...
Aug 18 2008 00:14
Photo

Shanks → GkLoc

και τι που ειναι ρε gk φλορος ο near δεν σκεφτεται σωστα οπως ο L??????
Aug 18 2008 00:09
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

ναι ρε ωραιος ειναι και o light τον παω πολυ και αυτον ειδικα οι σκεψεις του κορυφαιες δεν μπορεις να τον κοροιδεψεις ευκολα αλλα ειναι και καπως κακος με τους αλλους και αυτο με πειραξε λιγο!! ρε συ ο near μηπως ειναι μικρο παιδι γιαυτο μπορει να παιζει lego!!!!! θα δω αν οι σκεψεις του light ειναι καλες ισως τον υποστηριξω ξανα lol!!!!
Aug 18 2008 00:09
Photo

GkLoc → Shanks

Oχι και παλι,εβαλα το Παλιο Modem,,,, ΓΑΜΩΤΟΟΟΟο Ωπ,τι ακουω απο κατω.Υποστιρηζεις Near??? XAXAXAXAXAXAXAXAA LoL,ε οχι,δεν γινετε,ειναι ο πιο φλωρος,ηλιθιος,σπαστικος χαρακτηρας σε Anime,Μια εντελως αποτυχημενη Αντιγραφη του L... Eλπιζω να αλλαξεις οπως λεει και απο κατω ο σοφος που υποστιρηζει Light...
Aug 18 2008 00:04
Photo

Shanks → GkLoc

ρε gk ενταξει ειναι τωρα??????
Aug 18 2008 00:01
Photo

An!M@niaCCC → Shanks

Ρε συ ,τι μου λες τώρα υποστηίζεις τον φλ#ρο τον Near ,αυτός είναι ο πιο αχρηστος, σπασίκλας και μήμος του L . Τον βλέπεις να κάνει όλη την ώρα κατι εντελώς ΑΚΥΡΑ πραγματα ,(να παίζει με lego ,να στολιζει δεντρα ή να κάνει χτήρια απο τραπουλοχαρτα) και τον υποστηρίζεις ? Να μου έλεγες mello που είναι πιο προσγειωμένος. Εγώ απο την αρχή μάχρι το τέλος Light και πάλι Light. Περιμένω να αλάξεις.......:tensai:
Aug 17 2008 23:54
Photo

Shanks → An!M@niaCCC

βασικα εγω υποστηριζα light στην αρχη οταν ειδα τα πρωτα 10 επεισοδια μετα αλλαξα γνωμη και μου αρεσε ο L και τωρα συνεχιζω με τον near!!!
Aug 17 2008 23:37
Photo

An!M@niaCCC → Shanks

Μπράβο ρε φίλε είσαι βλέπω στον σωστό τον δρόμο του DEATH NOTE ,αλήθεια ποιόν υποστηρίζεις Light ή L???
Aug 17 2008 22:43