Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Saf520 → X-LpBleach

Link δεν βλέπω όμως...xD
Δεκ 25 2010 16:37
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Ωραία... ty for the info ^^
Δεκ 25 2010 16:36
Φωτογραφία

X-LpBleach → Saf520

Τεμπελόσκυλο xD Υπέθεσα πως δεν το ήξερες εφόσον ρώτησες...
Δεκ 25 2010 16:30
Φωτογραφία

Serestrum → X-LpBleach

επειδη οσο περναει η ωρα θυμαμαι και αλλες μπαντες, και εχω αρχισει να λιωνω δισκους που εχω απο το γυμνασιο παρε τουτο δω και θα βρεις τα παντα. [url]http://www.metal-archives.com/[/url]
Δεκ 25 2010 16:30
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Ty. Θα δώσω περισσότερη βάση σ' αυτά τα 3 συγκρότηματα... λογικά οι περισσότερες μπάντες σ' αυτές θα πάτησαν για να γράψουν τη μουσική τους.
Δεκ 25 2010 16:21
Φωτογραφία

Saf520 → X-LpBleach

Λες να μην ξέρω ρε το anidb; Απλώς ήθελα να βάλω κάποιον άλλον να κάνει τη δουλειά για μένα... Δεν χρειαζόταν να πεταχτείς σαν το τσουτσούνι!!!! :hahaha::hahaha:
Δεκ 25 2010 16:20
Φωτογραφία

Serestrum → X-LpBleach

ναι απο Scar symmetry. ειναι τεχνιτες οι ανθρωποι εκει μεσα. δοκιμασε πολλα απο Grave, Dismember, Entombed. εχουν απιστευτα κομματια με τους Grave να ειναι το πιο αγνο, ξερο Death απο ολους. Unleashed δεν τρελενομαι. [youtube]39QK29NHBKU[/youtube]
Δεκ 25 2010 16:12
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Ο παλιός τραγουδιστής των Scar Symmetry είναι αυτός ο.Ο Ευτυχώς βρήκε μπάντα γιατί είναι καλός vocalist. btw... [YOUTUBE]Ub3ofkY29Dw[/YOUTUBE] το κομμάτι απλά έσκισε... με φαίνεται θα αρχίζω να φανατίζομαι με τους dismember xD
Δεκ 25 2010 15:47
Φωτογραφία

Serestrum → X-LpBleach

δοκιμασε και .solution 45. Σουηδοι και συνδιαζουν melodic death, prog και κατι λιγα power. λιγα ευτυχως.
Δεκ 25 2010 15:28
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Aπό Melodic και progressive ξέρω αρκετά συγκροτήματα... από καθαρή death metal δεν ξέρω αρκετά... οι αμερικάνοι στην Death Metal πότε δε μ' άρεσαν (εκτός από μερικές εξαιρέσεις) σε αντίθεση οι Σουηδοί, Φιλανδοί etc είναι επιστήμονες στην Death στην ουσία αυτοί εξέληξαν το είδος... anw thanks για τις προτάσεις βοήθησαν αρκετά ^^
Δεκ 25 2010 15:16
Φωτογραφία

Serestrum → X-LpBleach

κατι λιγα που με απασχολουν, νεες μπαντες δεν γνωριζω. σουηδια μερια. Grave Dismember Entombed Unleashed Nihilist Carnage αυτες ειναι απο τους πρωτες DM μπαντες της Σουηδιας. Grave και τα παλια των entombed ειναι χρυσαφι. οι dismember ενω ειναι φοβεροι, δεν εχουν και τις καλυτερες παραγωγες. απο διαφορα melodic/ prograssive etc καποια κλασσικα πραγματα. At the Gates Dark Tranquility Opeth φυσικα Meshuggah (πολυ ξυλο...) απο αμερικη ειναι αλλοι τοσοι Death Cannibal Corpse Morbid Angel Carcass, Bolt Thrower απο αγγλια και οι νεοι Dyscarnate που βρηκα προσφατα. ενα σωρο υπαρχουν και ξεχναω απειρες, αλλα επειδη δεν ψαχνομαι σχεδον καθολου πια απολαμβανω αυτα τα ολιγα.
Δεκ 25 2010 14:48
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Νομίζω το έφτιαξα... για δοκίμασε ^^
Δεκ 25 2010 02:16
Φωτογραφία

X-LpBleach → Serestrum

Μπορείς να με πεις καμιά καλή Death μπάντα; Γιατί προσπαθώ να ψάξω και χάνομαι μέσα στις άπειρες μπάντες που υπάρχουν XD
Δεκ 24 2010 17:31
Φωτογραφία

Kenny → X-LpBleach

[QUOTE=X-LpBleach;395298]Banner 09 Banner 18 Banner 16[/QUOTE]Πρέπει να πεις και πόσους βαθμούς δίνεις στο καθένα. ;)
Ιούν 01 2010 19:35
Φωτογραφία

X-LpBleach → TheChoSenOnE

Δεν θυμάμαι πως το λένε :\
Δεκ 28 2009 23:36