Jump to content

Community Status Updates

Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

[I][COLOR=black]:tensai:Έχεις κανένα νέο, γιατί σε λίγο καιρό ξεκεινάει η πολυαγαπημένη σειρά!!!:wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:oo:Ανοιπομονώ!!!:hahaha::hahaha:[/COLOR][/I]
Apr 02 2009 18:47
Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

:hi: θυμήθηκα ένα sitακι που έχει τα νέα των anime και σκέφτηκα να κοιτάξω για το FMA. :tensai:να το link: [url=http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=10216]Fullmetal Alchemist: Brotherhood (TV) - Anime News Network[/url] δεν έχει πολλά ακόμα αλλά όσο θα πλησιάζουν οι ημερομηνίες όλο και περισσότερα θα βάζουν ( λογικά ) αν πατήσεις στο we have 13 δίπλα στο episode titles θα δεις τις ημερομηνίες των πρώτων 13 επεισοδίων. πάω να βρω και άλλα!!!:byejg9:
Mar 24 2009 17:58
Photo

[COLOR=black][I]Με αυτό που σου έστειλα τι έγινε το κοίταξες;;;[/I][/COLOR]
Mar 21 2009 18:47
Photo

:tensai::tensai:με μία μικρή έρευνα που έκανα (δεν μου πήρε ούτε 5':hahaha: nice γίνομαι όλο και πιο γρήγορη. από το [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Fullmetal_Alchemist]Fullmetal Alchemist - Wikipedia, the free encyclopedia[/url] και έπειτα ξεχωριστά έναν έναν τους χαρακτήρες) βρήκα ότι όντως αυτό θα είναι το τελικό cast της 2ης season. από τους 17 οι 10 νέοι στο anime. δεν μπορώ να περιμένω!!!μένουν ακόμα 15 ημέρες!!!!!!!:cry5::cry5:
Mar 21 2009 17:55
Photo

[I][COLOR=black]:tensai:Νιμίζω ότι βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που ψάχνουμε.:wooi2:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][/COLOR][/I] [url=http://www.moetron.com/2009/03/06/fullmetal-alchemist-09-voice-cast-changes/]Fullmetal Alchemist ‘09 - Changes to Voice Cast[/url] [I][COLOR=black]:tensai:Δεν είμαι σίγουρος.:tensai:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:tensai:Κοίταξέτο αν μπορεις.:tensai:Και πες μου:tensai:[/COLOR][/I]
Mar 20 2009 22:23
Photo

[I][COLOR=black]:tensai:Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!!!:wooi2:[/COLOR][/I]
Mar 14 2009 21:26
Photo

στο site: hagaren.jp στην πρώτη σελίδα που έχει τα trailer έχει το νέο trailer της σειράς με background το τραγούδι. μου φαίνεται πολύ ωραίο αν και μικρό:wooi2: nice track!!!
Mar 14 2009 13:52
Photo

το μόνο που έχω καταφέρει να βρω είναι κάτι ωραίες εικονίτσες που τις εκτύπωσα και ότι το ending του λέγεται lie 「嘘」και ότι το τραγουδάνε οι sid シド (shido):dazed: έχεις μείνει εεε? εγώ να δεις:frozen: καμιά παραπάνω πληροφορία δεν μπορουν να δώσουν?!?!?!? σε λιγότερο από ένα μήνα αρχίζει και δεν ξέρουμε βασικά πράγματα όπως η πλοκη της season. πάω να ψάξω μπας και βρω τίποτα.
Mar 12 2009 22:50
Photo

ναι συμφωνώ :chigau:είναι αρκετά διαφορετικός ο τρόπος που σχεδιάζουν τους χαρακτήρες για αυτή τη season. εγώ όμως τώρα περιμένω την ιστορία. δεν έχω διαβάσει το manga οπότε δεν ξέρω τι γίνεται.:emptyonexg1:
Mar 12 2009 22:37
Photo

[I][COLOR=#000000]:tensai:Αν βρεις τίποτα καινούργιο πες μου.:Blissfull:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:tensai:OK;;;;:orly:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:oo:Επίσεις δεν μου άρεσαν πολύ οι χαρακτίρες.:cry5:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:tensai:Είναι κάπος διαφορετικοί:oo:.Εσύ τι λες;;;:Blissfull:[/COLOR][/I]
Mar 12 2009 21:55
Photo

αν έχεις δει τα trailer που σου έστειλα βλέπεις ότι ο alphonse είναι μέσα στην πανοπλία και ότι ο Hughes είναι ακόμα ζωντανός!!!:oo::oo::oo: άρα λογικά θα δείχνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρουμε ως τώρα
Mar 12 2009 17:15
Photo

δεν νομίζω να είναι η συνέχεια αλλά δεν είμαι και σίγουρη. είχα ακούσει ότι θα είναι η ιστορία του manga αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά
Mar 12 2009 17:07
Photo

[I][COLOR=black]:tensai:Ξέρεις τι επισόδια θα έχει αυτή η SESSON;;;:hmmm:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000]:tensai:Θα είναι η συνέχια;;;:hmmm:[/COLOR][/I] [I][COLOR=#000000][/COLOR][/I] :blingeye2::blingeye2::blingeye2:
Mar 11 2009 20:24
Photo

[I][COLOR=black] :tensai:Κανένα πρόβλημα!!!:canthelp::canthelp::canthelp:[/COLOR][/I]
Mar 07 2009 20:57
Photo

μπα δεν έχω βρει τίποτα καινούριο:sigh2::sigh2::sigh2::sigh2:
Mar 07 2009 20:52