Jump to content

Community Status Updates

Photo

AngelPoTaGaTo → AristidisK

είδα προχτες το 13ο επεισόδιο σε raw αλλά θα παω να το ξαναδω με subs διοτι δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα:dazed:
Jun 29 2009 18:52
Photo

AristidisK → AngelPoTaGaTo

:tensai:[COLOR=black]Εγώ είμαι στο ένατο επεισόδιο:wooi2: μπορείς να τα δεις στο YOUTUBE σε HQ:dazed: μα ENG SUBS:dazed:!!!Επίσεις είδες το FULLMETAL ALCHEMIST BROTHERHOOD το δέκατο τρίτο επεισόδιο:yawn2:;;;Εγώ τώρα θα το δω!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 29 2009 18:11
Photo

δεν έχω δει ούτε το D.Gray-man αλλά ένας φίλος μου μου 'πε ότι είναι φοβερο.:wooi2: θελω και εγω να το ξεκινησω:kawaii:.
Jun 29 2009 17:44
Photo

[COLOR=black] :tensai:Ξεκείνησα το D.GRAY MAN καλό και αυτό:wooi2:!!!Πόσα ANIME είδα αυτόν τον μήνα άραγε;;;Λοιπόν είδα VAMPIRE KNIGHT:wooi2: , D.N. ANGEL:wooi2: , ELFEN LIED:wooi2: και CODE GEASS:wooi2: δεν θυμάμαι τίποτα άλλο:yawn2:!!!Πόπο 4 ANIME σε ένα μήνα:oo::oo::oo: και αν δεν κάνω λάθος το D.GRAY MAN έχει περίπου 103 επισόδια:terror2: οπότε λέω να το τελειώσω σε κανέναν μήνα:erk: αλλά τώρα στις διακοπες δεν νομίζω να συνεχίσω για πολύ:nanana: αλλά και τον Αυγουστο που γυρνάω θα ξαναξεκεινήσω!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 29 2009 12:28
Photo

και εγώ είχα στενοχωρηθεί όταν το τελείωσα.:cry5: ειδίκα επειδη μέσα ήταν ο θεός ο Vic Mignogna(φωνή του Dark).:nbleed: η περούκα όπως την έφτιαξα καλή βγήκε (καθόμουν και την κούρευα επί ώρες για να καταφέρω να φτιάξω το μαλλί του Dark:frozen:). αγόρασα και κάτι μαύρα φτερά αλλα δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο το όλο cosplay. μου λείπει μια μαύρη γκαμπαρντίνα. το μέρος για το οποίο προοριζόταν (σκέψου σχολικό αποκριάτικο party) δεν ήταν και το κατάλληλο για cosplay (λίγoι anime fans:nanana:) οπότε δεν επιχείρησα να το ολοκληρώσω. αλλά αν ήταν για κανονικό cosplay party φαντάζομαι οτι θα ήταν καλό.
Jun 27 2009 18:40
Photo

:tensai:[COLOR=black]Την ολοκλήρωσα την σειρά:oo:!!!:tensai:Είχαι 26 δυστιχώς επισόδια μόνο...:uhh: :tensai:Τελικά με το COSPLAY του DARK:wooi2: τι έγινε πως βγήκε;;;:nbleed:Αχ πορώθηκα και τώρα τελείωσε:deadga6: τι κρίμα!!!:uhh: Τώρα άραγε τι να δω;;;:nbleed:[/COLOR]
Jun 27 2009 16:49
Photo

:tensai:να που τα μεγάλα πνεύματα συναντιόνται. το D.N.Angel αν δεν κάνω λάθος έχει 24 επεισόδια. τώρα για το Elfen Lied δεν ειμαι τόσο των αιμάτων ούτε των ακρωτηριασμένων μελών οπότε δεν νομίζω να κάτσω να το δω:sigh2::blurah5::puke:. διάβασα το manga. νομίζω ότι φτάνει.
Jun 24 2009 21:50
Photo

[COLOR=black] :tensai:Αλήθεια;;;:erk:Τι συμπτωση και εγώ το σκεύτηκα!!!:wooi2::wooi2::wooi2:Ξέρεις πόσα επισόδια έχει η σειρά;;;:dazed:Επίσεις να δεις το ELFEN LIED πολύ καλό αλλά στο έχω ξαναπεί!!!:nosey:Έχει 13 επισόδια περίπου!!!:drink:[/COLOR]
Jun 24 2009 20:51
Photo

είχα πάθει τέτοιο κόλλημα φέτος με το D.N.Angel που δοκίσα να κάνω cosplay τον Dark.:wooi2:
Jun 24 2009 16:59
Photo

[COLOR=black] :tensai:Είναι αλήθεια φοβερό ANIME!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 24 2009 16:13
Photo

:tensai:όπως κατάλαβες είναι ένα πάρα πολύ ωραίο anime:kawaii:
Jun 23 2009 18:24
Photo

νομίζεις ότι δεν έχω δει το D.N.Angel? έχω δει πάνω από 5000 φορές :OMG3:το κάθε επεισόδιο.:chigau::kakaka: το είδα φέτος τα Χριστούγεννα. το Fullmetal Alchemist αρχικά το είχα δει με τους αγγλικά με τους αμερικάνους ηθοποιούς. τον Edward τον έκανε ένας τυπάς που λέγεται Vic Mignogna. ο ίδιος ηθοποιός έκανε και τον Dark στο αμερικάνικο κι έτσι το είδα:wooi2: (αγγλικά κι αυτό. αυτός ο ηθοποιός είναι φοβερός:nbleed:)
Jun 23 2009 18:23
Photo

[COLOR=black]:tensai:Το κοίταξα στο YOUTUBE αλλά πήγεναι πολύ αργά:oo: και έτσι το σταμάτησα όχι πως το άρχισα γιατί είδα μόνο 5 λεπτά!!!:hahaha::hahaha::hahaha:[/COLOR] [COLOR=#000000]:tensai:Μετά κοίταξα το DN ANGEL:nbleed: και αποδείχθηκε πολύ ωραίο δες το και εσύ!!!:wooi2::wooi2::wooi2:[/COLOR]
Jun 23 2009 16:49
Photo

πες μου! onegai!:congrats::nod::nod2:
Jun 20 2009 21:12
Photo

[COLOR=Black] [/COLOR][COLOR=Black]:tensai:Θα το κοιτάξω:wooi2: και έχω και κάποια άλλα ANIME στο μυαλό μου:tensai: [/COLOR]
Jun 20 2009 19:12