Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → Lelouch

Ενταξει,μπορει να μην θες και βοηθεια που δεν ζητησες. Εδω εχω ολοκληρο forum,μαθαινω γλωσσες προγραμματισμου και παιρνω πληροφοριες για το animation. Και τι επειδη ειμαι 14?Τουλαχιστον 5 ατομα εχουν εντυπωσιαστει που τους εχω δειξει τι μπορω να κανω με εναν υπολογιστη. Εσυ ποσο εισαι? Υ.Γ.Αμα θες,μπορεις να μου στειλεις το msn σου(αν εχεις) μεσα σε pm και να μιλαμε απο εκει...
Dec 03 2008 21:36
Photo

Lelouch → jimmare

Τι λες καλε που εισαι σπαστικος! Βοηθας και λες και συγνωμη? LOL εγω ειμαι που ψαχνομαι..Καλα εισαι τωρα 14 και εχεις group?Ασυνιθιστο θαλεγα.Ποιοι ειστε?Κοιταζα λιγο τωρα τα εργαλεια...Παλευονται... ;)
Dec 03 2008 21:07
Photo

jimmare → Lelouch

Συγνωμη αν εχω γινει πολυ σπαστικος με τα πολλα vm,αλλα θελω να σε βοηθησω... Εχω ηδη fansub group και ξερω αρκετα. Επειδη το adobe after effects ειναι πολυ δυσκολο,θα πρεπει να του αφιερωσεις πολλες ωρες.Ομως για να σε βοηθησω,θα σου δωσω λινκ για tutorial και για που το κατεβαζεις... [url=http://www.adobe.com/products/creativesuite/production/trial/]Adobe Creative Suite 4 Production Premium: Creative Suite 4 Production Premium trial DVD[/url] [url=http://library.creativecow.net/tutorials/adobeaftereffects]Adobe After Effects Tutorials[/url]
Dec 03 2008 20:47
Photo

Lelouch → jimmare

Μια χαρα το info thanx!
Dec 03 2008 16:11
Photo

jimmare → Lelouch

Το aegisub ειναι πολυ πιο ευκολο. Αφου λοιπον δεν εχεις ξανασχοληθει,θα σου δωσω μερικες πληροφοριες απο εδω. Timing------->Snap start to video(για να διαλεξεις ποτε θα αρχισουν να εμφανιζονται οι υποτιτλοι)-------->Snap end to video(για να διαλεξεις ποτε θα σταματησουν να φαινονται οι υποτιτλοι.) Ελπιζω να βοηθησα...
Dec 03 2008 15:27
Photo

jimmare → jimilegolas

Ρε jimi,εχεις κανενα tutorial για megui?
Dec 02 2008 23:28
Photo

jimmare → sleepless

Eχει και εκει solaris ε?Hm... Bleach εχω δει μεχρι το 25 γτ ενας φιλος που τα εχει(ολα τα επεισοδια) σε CD αργει να μου τα φερει. Εχεις δει καθολου Rosario+Vampire?
Dec 02 2008 14:36
Photo

sleepless → jimmare

nope, Νεα Σμυρνη ειμαι. Βλεπεις και Bleach?
Dec 02 2008 00:54
Photo

jimmare → RiDeLub

Δεν ειπα οτι θα το ξαναδω.Απλα μερικα σημεια να δω πως ειναι.
Dec 01 2008 23:02
Photo

RiDeLub → jimmare

Εγώ προσωπικά δεν θα δω κάτι δεύτερη φορά μόνο και μόνο επειδή μεταφράστηκε στα Ελληνικά. Ανάλογα με την σειρά/ταινία/anime μπορεί να το κατεβάσω (για συλλογή), αλλά δεν θα το δω κιόλας (ανάλογα ξαναλέω).
Dec 01 2008 22:01
Photo

jimmare → sleepless

Μενεις και εσυ Γλυφαδα? (επειδη εχει εκει ενα solaris)αλλα ναι,απο εκει το πήρα.
Dec 01 2008 20:41
Photo

sleepless → jimmare

απο solaris?
Dec 01 2008 19:46
Photo

jimmare → sleepless

Την αφισα? Εγω την βρηκα σε mangaδικο σε αρκετα μεγαλο μεγεθος με 4 ευρω...
Dec 01 2008 19:38
Photo

jimmare → RiDeLub

Ενταξει...Ειναι σαν να λες οτι εχεις δει ενα anime με αγγλικους υποτιτλους και μετα να το βγαλει καποιο group στα ελληνικα.Το οτι δεν το χρειαζεσαι δεν σημαινει απαραιτητα οτι δεν θα το δεις...Μπορεις να το δεις αν ας πουμε θες να δεις κατι.π.χ.Ειδα το gungrave με αγγλικους(πρωτο επεισοδιο) και δεν ειχαν μεταφρασει μια φραση.Το κατεβασα απο animeclipse και την ειχε τη φραση αλλα δεν με ενδιεφερε.
Dec 01 2008 19:36
Photo

sleepless → jimmare

Χαχαχ, εγω σε μια μπλουζα τον εχω αλλα δεν την πολυφοραω για να μην με δουλευουνε.:P Δεν ειμαστε σιγουροι ακομα παντως για το θεμα του 425-426, καθε φορα ετσι ειναι η κατασταση και μετα παντα κατι γινεται.. Την αφισα απο που την αγορασες?
Dec 01 2008 01:11