Community Status Updates
jimmare → Anelis
what is a shota?
a shota is a guy with a baby face so basicaly a boy who looks younger then he actually is. eg ouran high school host club with that blonde guy (not main character) who is short and cute.
H psofia γτ γελαει?Δεν επιασα κατι απο ολη την προταση?
May 06 2009 18:39
ZeLiGa → jimmare
Yo dawg, i herd you liek visiting my profile, so we put a profile in my profile so you can visit my profile while you visit my profile! :hihi2:
May 06 2009 18:34
jimmare → BlackRoseOfDestiny
Hm,i see.Αρα πρεπει να πας να το βρεις anime-eden.Εκει εχει direct download αλλα δεν εχω βρει κατι καλυτερο.Επισης αμα ειναι κοιτα και το thread που ειχες ποσταρει οτι το εψαχνες.Ισως η Nighteyes βρηκε κατι γτ κατι πηρε το ματι μου :)
May 05 2009 21:58
BlackRoseOfDestiny → jimmare
ευχαριστώ πολύ.Το μονο προβλημα ειναι οτι αν δεν εχει υποτιτλους δεν θα μπορω να καταλαβαινω τι λενε.Το ειχα βρει και εγω στα Ισπανικα:uhh: Αν εχει υποτιτλους καλως.Ευχαριστω παντως πολυ για το εν:wooi2:διαφερον ^^
May 05 2009 21:39
jimmare → BlackRoseOfDestiny
BlackroseOfDestiny,εψαξα λιγο για το Super Gals και στο τελος βρηκα τα επεισοδια 48-50.το μονο προβλημα ειναι οτι μιλανε ιταλικα.Αν δεν σε ενδιαφερει και πολυ ο ηχος,τοτε πες μου να σο στειλω λινκ.
Υ.Γ.Βρηκα και λινκ για τα επεισοδια 51,52
May 01 2009 13:34
jimmare → AquaLayzeR
Και για μενα ισχυει το ιδιο.Εγω απλα το ειπα για να μην εχουμε περαιτερω προβληματα και οχι απο μισος.
Apr 30 2009 22:06
AquaLayzeR → jimmare
Δεν το είπα με κακία και ούτε για να σε προσβάλω, χαλάρωσε:canthelp:.Απλά μια παρατήρηση έκανα :nosey: . . .
Apr 30 2009 21:33
jimmare → AquaLayzeR
Mην νομιζεις οτι δεν το ξερω.Και εγω εψαξα αλλα δεν υπυρχε τπτ καλυτερο...
καλυτερα να βγαλω εντελως τα λινκ.Τωρα οσο για το ποστ σου....
Apr 30 2009 21:30
Nozomu → jimmare
Ευχαριστω! :congrats:
Ναι 18 εγινα... χαχαχαχα κ νιω8ω... οπως οταν ειμουν 17.... :hahaha:
Υ.Γ.: Χρονια πολλα για χτες...:riiight::kakashithumbup:
[SPOILER]
KANPAIIII !! :drinks:
[/SPOILER]
Apr 29 2009 22:22
jimmare → GkLoc
[B]Επίσης χρόνια πολλά στον Jimmare για χθες που τον ξέχασα
Ενταξει δεν πειραζει,αλλα καμια φορα κοιταμε και κανενα thread με γενεθλια...(Απριλιος=μηνας που ολοι εχουν γενεθλια :))
[/B]
Apr 29 2009 21:54
jimmare → Dante80
Ρε dante,τι συμβαινει?Εχω βαλει για υπογραφη gif,αλλα δεν κινειται.Φταει κατι με το site ή η εικονα εχει προβλημα???
Υ.Γ.Σε αλλα φορουμ λειτουργει κανονικοτατα!:(
Apr 29 2009 18:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed