Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Samu

Γεια σου Samu. Ηθελα να σου θυμισω οτι στο AnimeGR το μεγιστο υψος μιας υπογραφης ειναι τα 250 pixels εικονα και κειμενο, οπως λενε οι κανονες, ενω εσενα ξεπερναει τα 300. Σε παρακαλω να το τακτοποιησεις, πχ βαζοντας το κειμενο δεξια απο την εικονα. Ευχαριστουμε.
Oct 27 2011 17:35
Photo

DarkElf → Samu

Δεν ήταν hardcore,μην ανησυχείς.:kakaka: Πέρα απ'αυτούς τους 2,που έχουν πολλές συμμετοχές σε γνωστά anime,οι περισσότεροι (σε μένα τουλάχιστον) είναι άγνωστοι.Κι εγώ μπαίνω σ'αυτή τη διαδικασία.Αν μ'αρέσει ένα anime αυτό είναι το 2ο που κάνω (το πρώτο είναι να βρω τους seiyuu που συμμετέχουν).Αν σου αρέσουν γενικά τα OSTs,θα σου έλεγα,πέρα από το house of five leaves,να κατεβάσεις το soundtrack του bakumatsu kikansetsu irohanihoheto. Free samples: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=t766uHqlM30"]house of five leaves[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=Br3em74LwN4"]Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto[/URL]
Jul 08 2011 15:18
Photo

Samu → DarkElf

Έχει φτιάξει μουσική για yaoi anime; Μου λές ψέμματα! Προσπαθείς να σκοτώσεις τα παιδικά μου χρόνια (λέμε τώρα)!!! Δεν ακούω, TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL TROLL!!!!! OK, done with trolling, γενικά από συνθέτες δεν ξέρω πολλά. Απλά όταν ακούω μια καλή μουσική ψάχνω να βρω ποιος την έφτιαξε.
Jul 08 2011 14:51
Photo

DarkElf → Samu

Σκέψου δούλεμα στο σχολείο με τέτοιο όνομα...:kakaka: Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο τι έχει κάνει,δεν πρέπει να'χω δει κάτι στο οποίο συμμετείχε,με εξαίρεση το Zetsuai [SPOILER]που είναι yaoi :p[/SPOILER] το οποίο δε θυμάμαι καθόλου. Για μένα,από τους καλύτερους συνθέτες είναι ο Takanashi Yasuharu και η Yuki Kajiura.
Jul 07 2011 23:32
Photo

Samu → DarkElf

Χμ, παρόλο που το σενάριο δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο, μόνο λόγο των ατόμων που το φτιάχνουν είναι πολλά υποσχόμενο. Σιγουρα πάντως θα έχει τρομερό soundtrack, ο Kawaii Kenji έχει φτιάξει την μουσική (από τα πιο αγαπημένα μου OST) για την πιο επική σκηνή που έχω δει σε anime.
Jul 07 2011 22:32
Photo

DarkElf → Samu

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10209"]Αυτή[/URL] είναι η σειρά ταινιών που σου έλεγα.Το tv special που έχουν ποστάρει λογικά θα κάτσω να το δω σήμερα. Επίσης το anime που ξέχασα να σας πω χθες και ξεκινάει σήμερα,μαζί με το usagi drop είναι το No 6,που πρέπει να'ναι πολύ καλό.Ήταν να στείλω κάτι άλλο?:hmmm:
Jul 07 2011 09:45
Photo

Samu → veg3ta

[COLOR=Black][B]MtG FOR LIFE! [/B]Τι λες τώρα! Από λύκειο ασχολούμαι. Και ο [B]Jace[/B] απλά ΓΑΜΑΤΟΣ! [/COLOR]
Jun 08 2011 15:51
Photo

veg3ta → Samu

Βλεπω βαλαμε Jace για avatar εεεε? Δεν ηξερα οτι ασχολεισαι με Magic :)
Jun 05 2011 18:55
Photo

zulabar → Samu

Τελειωσα το πρωτο βιβλιο καλο μεν αλλα εχω συγκεκριμενα σημεια να σου παραθεσω πανω σε πραγματα τα οποια μου φανηκαν περιεργα / παραδοξα και ουτε καθεξης. Ξεκινησα σημερα το δευτερο και ελπιζω ναι αναπτυχθει επαρκως καλυτερα απο το πρωτο. Εσυ πως παει η αναγνωση ?
Mar 10 2011 03:51
Photo

DarkElf → Samu

Είδα την κλήση του Γιάννη αργότερα,δεν αναγνώρισα και το νούμερο οπότε υπέθεσα πως ήταν λάθος.Next time.Το Summer Wars δεν το'χω δει αλλά θα κοιτάξω να το δω μέσα στις γιορτές.
Dec 21 2010 16:29
Photo

Samu → DarkElf

Δεν το έχω δει ακόμα αλλά αν λες ότι είναι καλή επιλογή it's OK with me. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Summer Wars ( BTW ούτε αυτό έχω δει). Λέω να πέσουν και οι δύο προτάσεις στο επόμενο meeting ή όποτε μαζευτούν αρκετά άτομα. Πάντως έχασες που δεν ήρθες την Κυριακή. Έπεσε το γέλιο!!!
Dec 21 2010 13:37
Photo

DarkElf → Samu

Γειααα!Τι κάνεις?Τελικά είδα το "The Girl Who Leapt Through Time" και νομίζω ότι είναι καλή επιλογή για την επόμενη προβολή.Η Geu-chan-όπως είπε και το Σάββατο- συμφωνεί οπότε λέμε να το συζητήσουμε και με τους υπόλοιπους.Τι λες?
Dec 20 2010 16:41
Photo

Zouhan → Samu

Ελα ρε, δεν ειχα καρτα. Ναυσικα δαγκωτο.
Nov 25 2010 15:46
Photo

Samu

Άντε καλώς σας βρήκα παιδιά! Ήδη ψήνω 3 άτομα να έρθουν τόσο otaku οσο και νέους υποψήφιους!!:8):
Mar 18 2010 13:23
Photo

veg3ta → Samu

Βρε καλως το Samu! Σε περιμενουμε στην προβολη, φερε και οποιον γνωστο otaku εχεις :hihi2:
Mar 17 2010 21:16