Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → iristella

Α για το ονομα κιτα εδω [url]http://rumandmonkey.com/widgets/toys/namegen/969/[/url]
May 23 2008 14:01
Photo

Neuro → iristella

Κολυμβητήριο ε(πάνε η ανταύγειες θα γυρίσεις στο κανονικό σου χρώμα:hehehe:)? Εγώ προτιμάω την θάλασσα...αν και πρέπει να ταξιδέψω κάνα δίωρο μέχρι να φτάσω:borednn9::emptyonexg1:
May 23 2008 10:49
Photo

iristella → Neuro

:hahaha:ΕΕΕ βασικα εννοουσα οτι αλλαζω εντελως τα φωτα στον αντιπαλο (εχω ενα μικρο temper issue):hahaha: δοξα τω θεω ουτε πρασινο μαλλι εχω (τωρα βεβαια που θα αρχισω κολυμβητηριο δεν ξερω τι θα γινει με τις ανταυγειες) ουτε καμια περιεργη μασκα με κερατα
May 23 2008 10:27
Photo

Neuro → iristella

Όντος είναι μια από τις καλύτερες χαρακτήρες ιδικά με το Ishigoooo :P είναι όλα τα λεφτά...παντός αν γίνεσαι σαν την Nel όταν τσαντίζετε:orly::nbleed::hehehe:
May 23 2008 10:17
Photo

Anyparktos → iristella

Καληνύχταα!!!Ή oyasuminasai για να μαθαίνεις ;)
May 23 2008 03:26
Photo

iristella → Anyparktos

οκ!!! καληνυχτα ευχομαι! παω κι εγω γιατι οι μαυροι κυκλοι δεν μου πανε καθολου:)
May 23 2008 03:21
Photo

Anyparktos → iristella

Τσκτσκτσκ...Αυτή η απειρία με τα spoiler tags...Δεν ξέρουν τι θα πει η λέξη αναρωτιέμαι ρε γμτ...Το πιο γερό spoiler που έφαγα ever...Θύμισε μου κάποια στιγμή να στο στείλω με pm γιατί τώρα όπου να ναι θα κοιμηθω κι αν το βαλω στο profile θα κανει spoil και για αλλους... Ωπ...Λάθος...Κατα λάθος το κανα ποστ στο δικό σου profile...Δεν πειράζει you get it...
May 23 2008 03:18
Photo

iristella → Anyparktos

εγω μολις εφαγα τρελο spoiler για το αυριανο manga naruto. Ειχα καταφερει και ειχα δει μονο τις φωτος και πηγαν και εβαλαν ολη την υποθεση χωρις spoiler tag. Ωσπου να καταλαβω τι διαβαζα ειχαν τελειωσει ολα (σνιφ!!!)
May 23 2008 03:13
Photo

iristella → Anyparktos

χε χε ακομη μεσα?
May 23 2008 02:51
Photo

iristella → Neuro

Η αληθεια ειναι οτι της Nel της εχω μεγαλη αδυναμια. Κοινα χαρακτηριστικα δεν νομιζω οτι εχουμε και πολλα. Στο ναζι ισως, αν και η δικη μου αρθρωση των λεξεων ειναι μια χαρα και στο οτι οταν τσαντιζομαστε αλλαζουμε εντελως.XD
May 22 2008 23:46
Photo

Neuro → iristella

Έχεις καμία σχέση με την Nel??? ;) :P
May 22 2008 22:50
Photo

Neuro → iristella

Endaksi to paradexomai tou lipi ligo IQ...
May 22 2008 20:29
Photo

iristella → Neuro

Εγω δεν ειμαι κακια! Την αληθεια λεω XD....Δυνατο παιδι ειναι. Εξυπνο δεν ειναι.
May 22 2008 20:23
Photo

Neuro → iristella

Ela mhn eisai kakia(kata va8os einai dinato paidi o Naruto...polu kata va8os)...eipa kai egw mia fwra na kanw plaka
May 22 2008 20:13
Photo

iristella → Neuro

Χαχα!!! Αυτο ειναι κατι που πραγματικα θα ηθελα να το δω!!! Ο naruto και με ποιον στρατο παρεα? (να μου ελεγες για τον emo φιλο του να πω ναι)
May 22 2008 16:26