Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → iristella

Γιατί κοπέλα μου τόσο evil??Άκουσε εκεί να πεθάενι το καημένο το κοριτσάκι...Δεν λες καλύτερα να πεθάνουν αυτά που είναι απέναντι από το σπίτι μου και τσιρίζουν και δεν μπορώ να διαβάσω...[/Black+βλακ humour mode off]
May 29 2008 17:36
Photo

iristella → Liberty19

Προβλεπω μολις μπει ο neuro στο vk group να φαει τρελη φρικη!!!XD Eναν αντρα εχουμε και αντι να τον εχουμε πασα τον καναμε goφερακι
May 29 2008 16:05
Photo

iristella → Neuro

νταξει καλε μπορει να εχετε κοινα ως χαρακτηρες....
May 28 2008 22:56
Photo

Neuro → iristella

Ε ναι αλλα 1% μπορι να μην ειναι δικο του!!!:hahaha::hahaha::hahaha: Μα αλήθεια έχω καμία σχέση με την Yuuki αν είναι δυνατόν και 1 αυτη είναι κοπέλα και εγώ είμαι [B]Άντρας[/B]!:ballumad:
May 28 2008 22:40
Photo

iristella → Neuro

ναι καλε.....Εδω του πασχαλη ολοκληρο 99% του βγηκε στο dna και ακομη εξακολουθει να ελπιζει οτι το παιδι δεν ειναι δικο του.......
May 28 2008 22:36
Photo

Neuro → iristella

Επειδή τώρα μου βγήκε ένα 90% ??? Λεπτομεριες...
May 28 2008 22:34
Photo

iristella → Neuro

Eσυ το αθωο παιδακι.........Ναι το κακομοιροοο.........σαν την yuuki απο το vk ενα πραγμα (ειδες τελικα οτι το αποτελεσμα μπορει να μην επεσε και τοσο εξω ΧD)
May 28 2008 22:31
Photo

Neuro → iristella

Εγώ το αθώο παιδάκι να υπονοώ κάτι??:blingeye2:
May 28 2008 22:28
Photo

iristella → Neuro

Oταν μιλαμε για δαιμονα,,,,πιστευω ναι λογικο ειναι να γινει κολαση (αν και δεν πιστευω οτι θα γινει με τον τροπο που υποννοεις)
May 28 2008 22:26
Photo

Neuro → iristella

Τώρα που τα λέμε έχεις δίκιο...το φαντάζεσαι να είναι καμία κοκκινομάλλα??? Πο ποο θα γίνει κόλαση:hahaha::hahaha::hahaha:
May 28 2008 22:21
Photo

iristella → Neuro

Τελικα το kyuubi ειναι αγορι η κοριτσι? Γιατι ναι μεν το ακουμε να μιλα με μπασα φωνη αλλα οι αλεπουδες πνευματα κατα την ιαπωνικη παραδοση ηταν γυναικες....και στο bleach την yoruichi αρχικα για αντρα την ειχαμε περασει
May 28 2008 22:09
Photo

iristella → Neuro

(κατα τ αλλα ειμαι ενα μικρο και αξιαγαπητο κοριτσι - ουδεμια σχεση με τον εκφοβιστικο και φωνακλα zero)
May 28 2008 20:58
Photo

Neuro → iristella

Ναι είναι χαζό τεστ έπρεπε να έχει και άλλους...π.χ. τον Aido-sama αλλά και άλλους.
May 28 2008 20:55
Photo

iristella → Neuro

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥUUKI???????:oo::oo::oo:Αυτην την μικρη αχρηστη που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη???? Θα με στριμωχνε εμενα vampire και δεν θα του αλλαζα τα φωτα???????:oo::hehehe:που θα αφηνα τον zero να παιζει με το οπλο και εγω θα ειχα ενα ταπεινο κονταρι??? δεν πιστευω οτι μας μπερδεψαν. Απλα τα τεστ ηταν εντελως ηλιθια....:nosey:
May 28 2008 20:53