Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

Ηe is a shitty marimo during the daylight........ Υπο το φως του φεγγαριου ομως μεταμορφωνεται (αυτος και η οντετ απο την λιμνη των κυκνων).......... Και οχι δεν ειμαι η Misa (you should really do sth about your eyesight papa doulis,,, η πρεσβυωπια ειναι επιδημια στις μερες μας) αλλος χαρακτηρας ειμαι εγω απο την σειρα........ Watashi wa L desu........ Orewa hentai?
Αύγ 27 2008 16:21
Φωτογραφία

Umi no Ossan → iristella

Βut he's just a shitty marimo !!!! Misa is a really kawai girl !!!! Please look better. Just a sec !!! Aren't you Misa Misa ????
Αύγ 27 2008 16:11
Φωτογραφία

iristella → Umi no Ossan

Λαθος κανετε........ Δευτερο Profil δεξια εκει που λεει Zoro......... Ναι ναι αυτο με τις Yaoi pics ειναι.......... Εκει ειναι η Misa...... για την ακριβεια Μisaki ειναι το χαιδευτικο του Zoro....... Φωναξε τον ετσι και θα αποκριθει αμεσως.........XD
Αύγ 27 2008 16:03
Φωτογραφία

Umi no Ossan → iristella

Καλησπερα !!!! Ψαχνω την Misa k μου ειπανε πως μενει εδω !!!!!
Αύγ 27 2008 15:56
Φωτογραφία

Zoro → iristella

{wut?wut wuz the last one??:hmmm:...really couldn't get you,since I don't read -yet- this kind of stuff...also,misaki??? I think that's your name without a "ki"...are you sure you are ok?....so,lemme know...} iri τι πινεις πρωινιατικα??? Οχι ειλικρινα πες μου,για να ξερω να το παιρνω κι εγω,να ξεχνιεμαι λιγο απο την καθημερινη ρουτινα....ειναι πραγματικα πολυ δυνατο,σε φερνει σε αλλη διασταση απ οσο ειδα... [cya in a few hours crazy girl:gn2:]
Αύγ 27 2008 05:45
Φωτογραφία

iristella → Zoro

Αστα αυτα τα ψοφια........ Πες οτι εσυ μου ζητησες να σου βρω αυτες τις εικονες........... Και μου ζητησες να σβησω και τα ποστ με τις αποδειξεις..... Γι αυτο το ζητησες το τελευταιο? Για να μπορεις να τα ριξεις σε μενα? Καλααααααα για να μαθεις δεν σου βαζω τις hardcore σκηνες απο το Manga του Junjou Romantica. Και σταματαω να σε αποκαλω χαιδευτικα Misaki kun.......... Θυμωσα τωρα........
Αύγ 27 2008 05:24
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://i186.photobucket.com/albums/x290/haine_sapphire/Forbidden/onepiece06.jpg[/IMG]
Αύγ 27 2008 04:30
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://gi74.photobucket.com/groups/i278/6IR93RJINF/ZoroSanji48.jpg[/IMG]
Αύγ 27 2008 04:08
Φωτογραφία

iristella → Zoro

[IMG]http://i284.photobucket.com/albums/ll12/Iruka_86/Zoro_x_Sanji_4.jpg[/IMG] More will follow........ And from berserk too:hahaha:
Αύγ 27 2008 02:07
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

A Μην ανησυχεις πιου πιου...... Υπαρχει και το delete στις επιλογες των VM:hahaha:..... Sorry αλλα πραγματικα την σιχαινομαι την τυπισσα:nosey:. Tην βλεπω και πεταω σπυρακια:emptyonexg1:....... Οποτε no offence αλλα το vm πηγε υπερ πιστεως:canthelp:. Θεωρω οτι ειναι κατι παρομοιο με τον Mητσοτακη η Misa. Πως αν βαλεις τον δρακουμελ στο προφιλ σου θα εχεις 7 χρονια γρουσουζια? Με την Misa Θα εχεις 7 χρονια βλακεια:hahaha::hahaha::hahaha:
Αύγ 27 2008 01:50
Φωτογραφία

Zoro → iristella

[laughs his a** down:hihi2:...pew pew-chan from today on I'll do what u want!!;):P] Really Priceless event!!!:kakaka:
Αύγ 27 2008 01:44
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ok τωρα αισθανομαι ασχημα εγω σε πειραζω με ενα τετοιο σεντονι comment και συ με βοηθας και ψαχνεις και μου δινεις site :( u make me feel bad :(
Αύγ 27 2008 01:43