Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

chriskin → iristella

προφανώς τα καταλαβαίνουμε όλοι δν ειναι εκεί το θέμα, απλά αρκετούς τους ενοχλούν. δεν μπορω να καταλαβω το γιατι, καθως οι λεξεις ειναι η δυναμη του λογου και οι εννοιες τους, οχι ο τροπος εκφρασης, αλλα ειναι επιλογη μερικων να μην θελουν να βλεπουν greeklish και το σεβομαι. Δεδομενου οτι ταυτοχρονα εγραφα στο ubuntuforums.org εγραψα το μηνυμα σε greeklish και θεωρησα πως αφου βρισκομαι σε παιχνιδι κανεις δν θα κατσει να ασχοληθει για το πως γραφω οτι γραφω, μπορει το ιδιο ευκολα και να το αγνοησει επισης, για να ειμαστε και ειλικρινεις, οι μισοι μεσα στο forum γραφουν τα μηνυματα τους ειτε μισα αγγλικα-μισα ελληνικα ειτε μονο αγγλικα. συγχωρεσε με αλλα το θεωρω πιο λογικο να γραφει κανεις την γλωσσα που ολοι μιλαμε με λατινικα γραμματα, παρα μια γλωσσα που δν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να γνωριζουν τελεια (σιγουρα θα εχεις αντιληφθει κοσμο να γραφει αγγλικα ετσι δν ειναι? αν και εχω λιγα posts παρακολουθω το forum αρκετο καιρο τωρα, παλιοτερα μεσω λογαριασμου γνωστου, τωρα με τον δικο μου.) τελος , να ζητησω μια συγγνωμη γιατι δν φανταστηκα πως θα σε ενοχλουσε αρκετα ωστε να δωσεις συνεχεια , κι αλλη μια για την εκταση του μηνυματος μου :)
Απρ 15 2009 23:17
Φωτογραφία

iristella → chriskin

Σε απάντηση σου στο post στο anime pictures trivia (για να μην σπαμμάρουμε το thread)...... Τα greeklish λίγο πολύ τα καταλαβαίνουν όλοι ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία γιατί στην συγκεκριμένη ενασχόληση (τα anime δλδ) η γνώση αγγλικών είναι λίγο πολύ απαραίτητη. Ο κανόνας περί greeklish δεν είναι προαιρετικός, ισχύει για όλα τα μέλη και σε όλους τους τομείς του forum (profiles and social groups included). Καλή συνέχεια!
Απρ 15 2009 13:46
Φωτογραφία

iristella → neo^

Σου σβήστηκε ένα post στο bleach latest chapter thread. Κατανοώ το jawdrop μετά τις τελευταιες αποκαλύψεις αλλά το ":oo::oo::oo:" δεν είναι ακριβώς ο ορισμός της παραγωγικής και ουσιώδους συζήτησης. Καλή συνέχεια
Απρ 14 2009 15:05
Φωτογραφία

iristella → Orion19

Μπου!!!!!
Απρ 14 2009 05:23
Φωτογραφία

Seirios → iristella

Καλημερα oO......
Απρ 13 2009 18:05
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Ahahaha μπηκα με την τσιμπλα στο ματι μονο και μονο για να σου πω ενα τεραστιο ευχαριστω.. Ειναι απιστευτο και το fairy cube (ασε που ηθελα να το παρω και αυτο) το διαβασα μου μενει μονο το 3ο (θα το διαβαζα κι αυτο αλλα ειμαι..πτωμα! θα πρεπει να κοιμηθω 5 μερες να αναπληρωσω την κουραση του σαββατου) και το naruto databook ηταν απλα κορυφαιο... δεν ξερω τι να πω ρε παιδια!! Με συγκινησατε!!! Και παλι ευχαριστω για τις ευχες σου, επισης οτι επιθυμεις! Αντε να ξεμπλεξει και ο Γιαννης με τις δουλιτσες που εχει αυτη τη βδομαδα, να αναπληρωσουμε και εμεις υπνο και να βρεθουμε να μου πειτε εντυπωσεις, ποια λολι μπανισατε κλπ κλπ (ο ορος λολι αν ειναι μονο για τα shoujo τοτε για σενα εννοουσα shounen-loli xD ) Πλακα πλακα παιξανε καλα μανουλια ^^ Ας οψεται ο Μαριος :P Στον γνωρισα εσενα αληθεια? Τα παιδια τον ξερανε... Τεσπα αυτα δεν μπορω αλλο, με παιρνει ο υπνος πανω στο κιμπορντ (<---μπλιαχ) Φιλακια πολλα και παλι ευχαριστω που ηρθες (με τους αλλους δυο εχουμε μια αλλη οικειοτητα οποτε ηταν αναγκασμενοι να ερθουνε :P ) Kaληνυχτααααααααα!
Απρ 13 2009 00:52
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Kρύβε λόγια πιου πιου chan,,,, Κρύβε λόγια. Πάντως πέρασα πάρα πολύ ωραία χτες. Μακάρι να μπορούσαμε να κάτσουμε κι αλλο. Τις λεπτομέρειες θα τις πούμε από κοντά με την πρώτη ευκαιρία. Και για να στα πώ και διαδικτυακά... Για άλλη μια φορά κοπέλα μου [B][COLOR=Cyan]Χρόνια σου πολλά και ότι επιθυμείς!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα με υγεία και ευτυχία και καλή πρόοδο.[/COLOR][/B] Btw περιμένω εντυπώσεις από αυτα που θα σου παραδώσει ο Seirios και τα οποία σου χρωστάμε από χτες...... ^^
Απρ 12 2009 18:42
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Εγώ δεν πιάνομαι, δουλεύω για την ευημερία και την ασφάλεια του forum 24/7.... Και εγώ πριν απο λίγο γύρισα (από τις 11 το πρωί μέσες άκρες) και είμαι ετοιμόρροπη........ ¨Αντε καλή μας ξεκούραση.
Απρ 12 2009 03:38
Φωτογραφία

Radagast → iristella

hehe. Nαι XD μετά από βραδινή έξοδο, αν και ήθελα να διαβάσω κάνα 2ωρο, ξεχάστηκα με το forum. :yawn2: (Μ'αρέσει που μιλάς και συ η vampire queen. :hahaha: )
Απρ 12 2009 03:35
Φωτογραφία

iristella → Radagast

Ακόμη ξύπνιος ρε βαμπιράκι και εσύ???????? Γρήγορα για ύπνο (ντάκια ντάκια)
Απρ 12 2009 03:32
Φωτογραφία

SasukeUchiha → iristella

hehe......now vlepw death note...
Απρ 11 2009 01:27
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

χοοαχοχαχοαχα καλα το δικο σου μυαλο κατευθειαν στο πονηρο πηγε :P
Απρ 11 2009 00:53
Φωτογραφία

iristella → SasukeUchiha

hello to you too..... Ναι αυπνίες και anime Πάνε μαζί. και η νύχτα είναι ακόμη νέα.......
Απρ 11 2009 00:47
Φωτογραφία

iristellaMad_Hatter

Πήγαινε στο go advanced και θα το βρεις. Ναι ρε συ και εμένα μου άρεσε απλά δεν μπόρεσε να μην πάει και αλλού το μυαλό μου.......
Απρ 11 2009 00:45
Φωτογραφία

Mad_Hatteriristella

γινεται να βαλεις spoiler tag στα vm?Που σκατα ειναι το εικονιδιο λολ? :P anyway εγω πιστευω οτι απλα λογω της καταληξης της μαχης ηθελε να αγκιξει αυτην που του εμαθε τα συναισθηματα κλπ.Ελα παραδεξου το, ηταν ωραια σκηνη :P
Απρ 11 2009 00:41