Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Κυρίως μουσική (παίζω κιθάρα) και αθλητισμός (να [U]βλέπω[/U] ). Αν πάω να παίξω μπάλα θα με συλλάβουν για ξυλοδαρμό XD Πριν λίγους μήνες διάβαζα πολλή ιστορία αλλά επήλθε κορεσμός. Τώρα που θα σας έρθω για κανά μήνα θα μαζέψω στοκ βιβλία και ταινίες, επειδή βαριέμαι να διαβάζω στα γερμανικά αν δεν είναι η ορίτζιναλ γλώσσα, και όλες οι ταινίες εδώ είναι μεταγλωττισμένες. Είχα ξεχάσει και 2 φορές τα αγγλικά λεξικά κάτω κι έχω αγγλικό βιβλιοπωλείο απέναντι. Παλιά είχα μια φοβερή συλλογή από ξένα νομίσματα. Μέχρι και μάρκα της DDR είχα. (άκυρη νοσταλγία) Μικρός μου άρεσαν τα videogames, αλλά μετά και μεγαλώσαμε και σταμάτησαν να βγάζουν για ps2. Είσαι κλασσικό παιδί των anime εσύ, απ' όσο σε κόβω. Λογοτεχνία και οπτική ψυχαγωγία σε διάφορες μορφές. Έχεις κανά μπλόγκ;;
Φεβ 14 2012 17:28
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Lol. XD Ερμ από hobby τα συνηθισμένα i guess. Ταινίες βιβλία λίγα video games, that kind of stuff. :D Τα δικά σου;
Φεβ 14 2012 17:15
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Χεμ χεμ, ξαναρωτάω!!!
Φεβ 14 2012 17:12
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Πάμε πάλι: Τι άλλα χόμπυ έχεις πάνω κάτω; Αν δεν θέλεις να απαντάς κάτι λέγε το, αλλά μην με ξεχνάς γιατί είμαι επίμονος :P
Φεβ 14 2012 00:35
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Η σατυρική διάθεση είναι ένα μπόνους, αν και όλα είναι λίγο πολύ ρεαλιστικά. Όταν είχε βγει το Spinal Tap, πολλοί ροκ μουσικοί είχαν φρικάρει και έλεγαν "όλα αυτά τα 'χω πάθει, που το ξέρατε;;". Είμαι πάντως ο άθλιος πουριστής. Ο γιέα. Τι άλλα χόμπυ έχεις πάνω κάτω;
Φεβ 13 2012 03:28
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Aaaa lol ξεχάστηκα. Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Το ότι μου αρέσει κάτι δεν σημαίνει ότι με ενοχλεί να το βλέπω να απεικονίζεται σε κάποια μέσα έστω και αν αυτό γίνεται με σατυρική διάθεση.
Φεβ 13 2012 03:22
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Μια γνώμη για το από κάτω vm; :bath:
Φεβ 13 2012 03:16
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Και κάτι που γενικά ήθελα να ρωτήσω, μια και σε είχα δει να προτίνεις το detroid m c σε μεταλά. Προσωπικά, τα χόμπυ μου, όπως μουσική και αθλητισμό, δεν θέλω να τα βλέπω σε fiction, ταινίες, μάνγκα, άνιμε, κτλ. Είμαι εγώ ο βλάκας, ο πουριστής; Εσύ με κάτι τέτοια πως τα πας;
Φεβ 12 2012 03:43
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Βαριέσαι το μπάσκετ;; Απλά πρέπει να δεις [URL="http://www.youtube.com/watch?v=NFyP7G5__KQ&feature=related"]μεγάλα παιχνίδια[/URL], και τώρα που άλλαξαν τους κανόνες είναι καλύτερο. Βόλευ μόνο αν έχει πολλές επαφές. Μπέηζμπολ δεν το μπορώ, είναι ανούσιο :P
Φεβ 12 2012 03:09
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Mπάσκετ το βαριέμαι. XD Βόλλευ έπαιζα παλιά και baseball έμαθα μέσα από τα anime (οοfury) and is actually το μόνο άθλημα που μπορώ και βλέπω ως κανονικούς αγώνες (τους εξής δύο μεν αλλά για τα δεδομένα μου κατόρθωμα είναι).
Φεβ 12 2012 02:56
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Εννοούσα πως τους έκραξες, δηλ. τους μάλωσες. ... με κανά άλλο άθλημα τουλάχιστον καμιά σχέση; Μπάσκετ (και ελπίζω όχι μέσω SD και Κουρόκο);; Μπέηζμπωλ;
Φεβ 12 2012 02:52
Φωτογραφία

iristella → OdyMonaxos

Δεν έκραξα. :P Έκανα τον διαιτητή για να είμαι εντός κλίματος. Αν έκραζα θα το καταλαβαίνατε. ΧD Όχι δεν έχω μπει σε αθλητικό site γιατί με το ποδόσφαιρο δεν έχω και τις καλύτερες σχέσεις. Έμαθα πρόσφατα ότι οι παίκτες είναι έντεκα και σοκαρίστηκα. ο.O
Φεβ 12 2012 02:46
Φωτογραφία

OdyMonaxos → iristella

Μ' αρέσεις ρε μούτρο, που έκραξες στο νήμα για τη μπάλα. Έχεις μπει ποτέ σε αθλητικό σάιτ να δεις σχόλια; :P
Φεβ 12 2012 00:18
Φωτογραφία

iristella → Napster

Άντε καλέ που είσαι και Naruto hater... Λες και δεν ξέρουμε ότι με την εικόνα του Sasuke στο προσκεφάλι σου κοιμάσαι κάθε βράδυ.:hahaha: Και δεν κατάλαβα γιατί με κατηγορείς ακριβώς; Για ρατσισμό; Θες ξύλο, θες ξύλο ε ε ε ε ε? [SIZE=1]Δεν είμαι καλά xP [/SIZE]
Φεβ 11 2012 23:08
Φωτογραφία

Napster → iristella

Ξέρω ότι το έκανες επειδή ο άλλος είναι OP fan και 'γω Naruto hater...Τς...Ε και 'συ καλό είναι να έχουμε λιγά flame warz, δε νομίζεις? <3
Φεβ 11 2012 23:05