Jump to content

Community Status Updates

Photo

Yunancy → iristella

[B]thankz chu[/B] [B]μοντελακι ο τυπος βλεπω ^.~[/B] [B]αν ειναι ανιμε δρασης θα το δω χεχε[/B]
May 29 2009 14:28
Photo

iristella → Yunancy

Είναι ο Haine από το manga Dogs: Bullets & Carnage . Και ναι είναι ένας μικρός θεούλης.:wooi2: Μοar pics [SPOILER][IMG]http://i525.photobucket.com/albums/cc335/xaosmeleon/Dogs%20manga/32AkutagawaAkira.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://i239.photobucket.com/albums/ff114/KathlynWolf/DOGS/261.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://i278.photobucket.com/albums/kk101/JazminS11/haine.jpg[/IMG][/SPOILER] [SPOILER][IMG]http://i14.photobucket.com/albums/a302/WindAlchemist/My%20Avatars/ava-DOGS.jpg[/IMG][/SPOILER]
May 29 2009 12:48
Photo

Yunancy → iristella

[B]ερωτηση:ποιος ειναι ο θεος στο αβαταρ σου?[/B] [B]*_*[/B]
May 29 2009 08:51
Photo

iristellaMad_Hatter

Το συγκεκριμένο δεν βγήκε, αυτό είναι το θέμα μου. XDDDDDD Kαλά ο Cain τα σπάει. Και στο Godchild θα τον παραδεχτείς ακόμη περισσότερο. Και μόνο η σύγκριση με το βλαμμένο είναι ιεροσυλία (και btw έχουν την ίδια ηλικία και κοιτα διαφορα). The one is a wimp και ο άλλος τα σπαει. Κοίτα αυτή η προσκόλληση που λες δικαιολογείται πολύ καλύτερα στην πορεία. Δεν μένει σε επιφανειακό επίπεδο. Ο άλλος τον είχε τρελάνει πραγματικα. Αλλα ρε συ το άτομο όπως και να το κάνεις πετάει ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ. Γι αυτό σου λέω ΔΙΑΒΑΖΕ να καούμε μετά στην ανάλυση. Προσωπικά σαν δομή χαρακτήρα μου θυμίζει κάπως Rociel ο Dizraeli.,. Αλλος επικός από εκεί :nod2:
May 29 2009 02:53
Photo

Mad_Hatteriristella

Οτι βγει απο το στομα το deva realm ειναι θεικο. Επισης αλλο να το λες στο βατραχοπαιδο τον naruto που ειναι σαν το αναποδο γαμοτο, και αλλο να το λες στον cain που ειναι One of a kind :) Επισης ποτε δε μου αρεσαν ιδιαιτερα οι προσκολησεις σε εναν χαρακτηρα, οπως πχ αυτοσ με τον "πατερα" του, guren-orochimaru Κλπ.Μονο ο Kimimaro ψιλοεξαιρειται του κανονα γιατι συκοθηκε απο το κρεβατι του πουνου σχεδον αναπηρος για να παει να κοψει κολους.
May 29 2009 02:31
Photo

iristellaMad_Hatter

Οχι wtf εκεί είναι που πέφτεις στα γόνατα και λες προσκυνάω!!!!!!!! Lets be honest. Φαντάσου τον Νagato in deva form να λέει την ίδια ατάκα στον Naruto που έχει μπει με υφάκι μαμαω και δερνω στο Konoha. Θα είχε βάλει τις ουρές στα σκέλια και θα έτρεχε να κρυφτεί. xDDDDDD Plus το παρελθόν του δίνεται πολύ πιο όμορφα χωρίς να τον κάνει να φαίνεται pathetic emo stealing the friggin emo trophy from Sasuke..
May 29 2009 02:11
Photo

Mad_Hatteriristella

i want to take that eyes of yours and put them in a bottle????SERIOUSLY WTF???? nononononononoono if he dares to touch cain im so going to kill him. and leave [S]jesus[/S] nagato alone :nanana:
May 29 2009 01:58
Photo

iristellaMad_Hatter

[quote=Rin;313762]currently in vol4 απλα περασα για να πω πως ελπιζω ο disraeli να εχει εναν απιστευτα αργο και οδυνηρο θανατο.[/quote] Συνεχίζεις τις βλασφημίες βλέπω. Αντε συνέχισε το διάβασμα πριν πέσεις θύμα της Νέμεσης. Iερόσυλε. Ρε ο Dizraeli είναι επικός χαρακτήρας. Πάω ότι θες στοίχημα ότι μέχρι το τέλος του manga θα έχεις ανακαλέσει και θα εύχεσαι ο Kishimoto να έπαιρνε ιδέες από Kaori Yuki για τον Nagato.
May 29 2009 01:51
Photo

iristella → ZeLiGa

Αnime.gr the place that brings out everyones inner talents.
May 28 2009 21:18
Photo

iristella → jimmare

Τίποτα jimmare kun. Απλά επειδή συνήθως όταν ανοίγεις thread και κάνεις μια παρουσίαση την κάνεις με σκοπό να προσελκύσεις άτομα και να τα δελεάσεις να δουν/ διαβάσουν το anime/manga για το οποίο μιλάς. Οπότε λίγη διαφήμιση για να το επιτύχεις αυτό είναι απαραίτητη.
May 28 2009 21:15
Photo

ZeLiGa → iristella

Συγχαρητήρια! Μόλις αποκτήσατε άλλον έναν εκσκαφέα! :hihi2: Φυσικά αναφέρομαι σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=313638&postcount=22"]αυτόν[/URL] τον τυπά :terror2:
May 28 2009 20:57
Photo

jimmare → iristella

Thx iri-chan~ Ειχα δει σε αλλα thread οτι τα εκαναν ετσι αλλα δεν το αλλαξα. Thx και παλι!
May 28 2009 18:49
Photo

iristella → Seraphimon-T.K.

[SPOILER= naruto manga]Οh come on the spoilers are crappy. Even I hated how everyone came back to life. I mean it s not that it s suprising but just because he could do it doesnt mean that he should[/SPOILER]
May 28 2009 02:05
Photo

Mad_Hatteriristella

eugufewuyvgbeyfgtdwswknv hnjbvayywwvyvw hcaw;l;lvbwhyv
May 27 2009 20:06
Photo

iristellaTea-chan

I am mostly butthurt ..... O θυμός έρχεται δεύτερος. [SPOILER= naruto manga spoiler] [quote] Όσο για τον Sasuke, πραγματικά ΗΘΕΛΑ να δει τη Konoha ερείπια, έστω και για λίγο, έτσι, για να πάθει κι αυτός ένα σοκ.[/quote] Αυτό ήθελα να το δώ και εγώ.:hahaha: Μόνο και μόνο για την wtf έκφραση. Και ξέρεις τι θα γινότανε μετά ε? Θα τα επαιρνε κρανίο ΚΑΙ με τους AKatsuki.:hahaha: Για το ξύλο δεν ξέρω. Πιστεύω ότι θα είναι δύσκολη μάχη όπως και να το κάνει κανείς. O Νaruto δεν έχει άμυνες σε genjutsu. Από την άλλη βέβαια ο Sasuke αρχίζει και στραβώνεται οπότε θα δείξει. Μια φορά πάντως εγώ ξέρω ότι, ότι συμβαίνει δυο φορές είναι δεδομένο ότι θα τριτώσει (aka narutos beating from sasuke that is) Γενικά με τον χαρακτήρα τώρα. Και εγώ που τον πάω το παραδεχομαι. ΕΙΝΑΙ ******* (με κεφαλαία κιόλας για έμφαση) από πολλές απόψεις. Αλλά δεν ξέρω ρε συ τον βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και προσεγμένο σαν στήσιμο από τον Naruto. Είναι και το ότι έχω αδυναμία στους Tsundere - revenge bound - constantly angry characters λίγο. Και μεταξύ μας παίζει ρόλο και το γεγονός ότι σκέφτομαι ότι αν προσωπικά ήμουν στην θέση του και είχα περάσει ότι πέρασε αυτός θα είχα κάνει πολύ χειρότερα (καταρχάς θα είχα σκοτώσει την Karin - "sasuke kun" tzzzzzt (chidori sound) - *karin Drops dead*). Κακά τα ψέμματα δεν είναι λίγο να ζεις με μόνο σκοπό να σκοτώσεις κάποιον (θεωρόντας ότι είσαι δικαιολογημένος) και μετά να σου έρχονται τα πάνω κάτω. [/SPOILER]
May 27 2009 16:08