Community Status Updates
iristella → Tea-chan
Honey you missed a Hellsing Demot. I am starting to worry about ya......:hahaha:
[SPOILER][IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/1246327058062.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jun 30 2009 13:58
iristella → MpS
[quote][COLOR=darkcyan][SIZE=2][B]:arrow: Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση. [/quote]
[/B][COLOR=Black]Σε παρακαλώ πολύ γράφε στα ελληνικά από εδώ και στο εξής. Καλή συνέχεια!!![/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]
Jun 29 2009 22:05
iristella → dOOpLiSSaKoS
/b/ Eίναι το random section του imageboard γνωστού ως [URL="http://www.4chan.org/"]4chan[/URL]. Oι κανόνες σχετικά με το περιεχόμενο το οποίο ποστάρεται σε αυτό είναι ελάχιστοι οπότε έχει και την περισσότερο αρνητική φήμη όχι μόνο ανάμεσα στα άλλα section του 4chan αλλά και γενικότερα στο internet. Από εκεί έχουν ξεπηδήσει πολλά memes όπως πχ το pedobear και τα lolcats.
Jun 29 2009 16:15
dOOpLiSSaKoS → iristella
Να κάνω μία ερωτησούλα? Τι ακριβώς σημαίνει αυτό το /b/? Το έχω δει αρκετές φορές και δεν ξέρω τη είναι!
Jun 29 2009 16:02
belikeme
→
iristella
Ωραία....... Μπορούμε να κάνουμε μια συμφωνία? Μου δίνετε το account πίσω και με την πρώτη ***ια μου δίνεται ένα ΙΡ ban και τέλος. Αν δεν θέλετε να μου το δώσετε τώρα ανοίξτε το σε μια βδομάδα.....
Jun 29 2009 02:06
iristella
→
belikeme
You can do this all night. I can keep ignoring you and the ban is a two clicks procedure.
FYI the ban was a decision by the whole team based on your behaviour, not a sole decision by my part (i cant ban lol). So do as you please you are not getting anywhere with this kind of behaviour.
EDIT.... Ναι το θέμα ειναι ότι τόση ώρα τα λες στο λάθος άτομο. Δεν σου έριξα εγώ το Ban ευθύς εξαρχής γιατί δεν μπορώ να bannarw. Το Ban στο έριξε ο Phantom Duck.Για οποιαδήποτε απορία σου ή ένσταση σχετικά με την απόφαση μπορείς να απευθυνθείς σε αυτόν με Pm.
Jun 29 2009 02:01
belikeme
→
iristella
We can do this all night, OR you can just give me my old account back.
Jun 29 2009 01:45
Candlejack
→
iristella
[IMG]http://i80.photobucket.com/albums/j163/dj_xtort/Borat_Great_Success.jpg[/IMG]
Jun 29 2009 01:00
iristella → tsintori
Οι προβολές γίνονται σε ένα μαγαζί το Dassein στα Εξάρχεια. Φέρνουμε εξοπλισμό και pc Και απολαμβάνουμε όλοι το θέαμα.Για περισσότερες πληροφορίες στα ανάλογα thread.
Kινηματογράφος δυστυχώς δεν διατίθεται στην τιμή του πακέτου.:P Διατίθεται όμως ποτάκι και καλή παρέα. Ελπίζω να σε βλέπουμε συχνά!
Jun 28 2009 22:55
tsintori → iristella
Δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα....... Να σε ρωτήσω, οι προβολές είναι σε κινηματογράφο;;;;;
Jun 28 2009 22:45
iristella → tsintori
Kάνω εκστρατεία υπέρ του Sasuke.. Αααα γενικά μιλάς xD (*ήχος από ασφάλεια που κάηκε*).... Μια χαρά σε βρίσκω για Αθήνα. Άντε να σε βλέπουμε και από κοντά από εδώ και εμπρός στις προβολές. ^w^.
Κατά τ άλλα και εγώ καλά ειμαι. Τελείωσα εξεταστική και τσουρουφλίζομαι με anime, manga και J-doramas. Κανονίζω και για διακοπούλες οπότε είμαι jet! Εσύ? Θα πας πουθενά?
Jun 28 2009 22:35
tsintori → iristella
Τα έχω γράψει στα βάσανα του μαθητή, αν θες να ρίξεις ένα βλέφαρο. Πάντως έρχομαι Αθήνα που ήθελα..... Γενικά μπαίνω αρκετά στο forum αλλά γράφω ελάχιστα αποφεύγοντας να λέω τα ίδια και τα ίδια. (ειδικά στα thread με το naruto)...... Anywauy, εσύ πως τα πας;;;;
Jun 28 2009 22:32

This status update has reached the maximum number of replies allowed