Community Status Updates
Trivia Spitting Monster → iristella
Α, ωραία! Τουλάχιστον προλαβαίνω τα γεμίσω τσάκα-τσάκα τα κενά μου!
Feb 27 2012 20:42
Battlemage → iristella
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αν είχα δει μόνο ένα σε μια κατηγορία δεν θα το ψήφιζα ακριβώς για τον λόγο που είπες. Απλά ρώτηασα γιατί έχω δει αρκετά και αφενώς δεν έχω πολύ χρόνο να δω περισσότερα και αφετέρου σε μερικές κατηγορίες οτι και να δω δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Feb 27 2012 20:40
iristella → Battlemage
Τy για τα καλά σου λόγια.
1) Κατανοώ ότι το να δει κάποιος όλα όσα υπάρχουν στα awards είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το να έχεις δει μια καλή μερίδα όμως νομίζω είναι ικανοποιητικό. Πχ το να μπεις σε ένα thread και να ψηφίσεις το μόνο που έχεις δει δεν νομίζω ότι εχει νόημα. Όχι ότι απαγορεύεται απλά νομίζω αδικείς όλα τα υπόλοιπα έτσι.
2) Περίπου ένα μήνα θα μήνουν ανοιχτά. Θα ειδοποιήσω για συγκεκριμένη ημερομηνία. :D
Feb 27 2012 20:33
Battlemage → iristella
Δύο ερωτήσεις σχετικά με τα awards.
1)Πρέπει να τα έχουμε δει ΟΛΑ σε μια κατηγορία για να ψηφίσουμε;
2)Μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά τα polls;(να δω μήπως προλάβω να δω τίποτα παραπάνω :P)
Α και πολύ καλή η δουλειά στο κάθε thread παρεπιμπτόντως!;)
Feb 27 2012 20:24
iristella → Trivia Spitting Monster
Πάντως έχετε έναν μήνα στην διάθεσή σας. :D Οπότε προλαβαίνεις κάποια να τα δεις. :D /πέταγμα σαν την τσουτσού εκεί που δεν την σπέρνουν
Feb 27 2012 19:25
Dio Brando → iristella
Ενταξει,στην αρχη το σχεδιο του δεν ηταν και το καλυτερο αλλα εχει βελτιωθει παρα πολυ.Ειδικα απο τον πολεμο και μετα με ολες τις διπλες σελιδες.
Feb 27 2012 16:29
iristella → Dio Brando
Mα δεν τον μισώ... [SIZE=1]τόσο. [/SIZE]Συζήτηση προσπαθώ να κάνω. XD
Feb 27 2012 16:27
Dio Brando → iristella
Θα το τσεκαρω.
Και συ ρε κυρα μου.Πολυ μισος για τον Oda xP
Feb 27 2012 16:26
iristella → Dio Brando
[URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=930"]Eden it's an endless world[/URL]
Feb 27 2012 16:23
iristella → Dio Brando
AAAaa... lol. Kρίμα γαμώτο και ακουγόταν απίστευτο όνομα για sci fi, steampunk post apocalyptic or smth.
Feb 27 2012 16:02
Dio Brando → iristella
Vagabond ηθελα να πω.**** την ******* μου.Μολις ξυπνησα και δεν ξερω τι γραφω.
Feb 27 2012 16:00
iristella → Dio Brando
[QUOTE=Marios MP;567088]Εγω προσωπικα δεν διαβαζω πολλα μανγκα αλλα πραγματικα φοβερο art εχουνε το Berserk και το [B]Vegapunk[/B].[/QUOTE]
Link? Γιατί το έψαξα και δεν μπορώ να το βρώ.
Feb 27 2012 15:55
OdyMonaxos → iristella
Να έχεις και [URL="http://www.fsa.gr/%CE%95%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82%CE%A6%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CF%89%CE%BD/tabid/95/Default.aspx"][B]αυτό εδώ[/B][/URL] υπ' όψιν σου. Χτύπα ξύλο μεν, μπορεί να το χρειαστείς όμως.
Feb 25 2012 01:13
iristella → OdyMonaxos
Nα πάρω τωρα τα δάκρυα κομματάκι δύσκολο. Μάλλον θα κάνω ένα αρκετα μεγάλο διάλειμμα από το pc ή θα συνεχίσω αναγκαστικά αύριο. Thanks πάντως :D
Feb 25 2012 01:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed