Community Status Updates
iristella → Eclipse
Αυτό μπορείς να το κάνεις με την μορφή [URL="http://www.anime.gr/forums/group.php"]Social Group[/URL]. Δεν είναι η θέση του τέτοια για thread καθότι επικαλύπτεται από τα υπάρχοντα thread για latest chapter και latest episode και τα threads δεν έχουν ας το πω fanboystiκη/fangirlistiκη (με την καλή έννοια) κατεύθυνση.
Αντέγραψε τα post που έχεις ήδη κάνει σαν post στο Social group ok? Ps προλαβαίνω captain seat στην δεύτερη και παρακαλώ extra αφιέρωμα στον Bya kun. (το λέω και εδώ για να μην μου πεις ότι δεν το είδες XD)
Νice work btw!
Aug 22 2009 01:46
Eclipse → iristella
Καλησπέρα, τίποτα το ιδιαίτερο απλά έκανα ένα Fun Club σε σχέση με το Gotei 13 και μέσα σε αυτό θα μιλάμε μονο για αυτό το θέμα.
Aug 22 2009 01:39
iristella → Eclipse
heyz. Γεια το thread για το Gotei 13 που ανοιξες.... Δώσε μου λίγο μια αναλυτικότερη περιγραφή του τι θες να κάνεις ακριβώς.
Aug 22 2009 01:36
iristella → papnick33
[COLOR=darkcyan][SIZE=2][COLOR=Black]Από τους κανόνες του forum.[/COLOR]
[B][quote]Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά και όχι greeklish (γραφή ελληνικών με λατινικούς χαρακτήρες). Μηνύματα (και πολύ περισσότερο) θέματα σε greeklish θα τροποποιούνται χωρίς προειδοποίηση. [/B][B][/quote][/B][COLOR=Black] Καλή συνέχεια.[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR]
Aug 21 2009 18:11
Loke → iristella
ναι νιαρ καλα :Ρ
εγω ενα εχω να πω! [spoiler][IMG]http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Nihim/lolcats/270911983_1b3d9e9dfd.jpg[/IMG][/spoiler]
Aug 21 2009 07:21
iristella → Loke
Δεν καταλαβαίνω για τι μιλάς. Εγώ ότι κάνω το κάνω πάντα ανοιχτά. Που την είδες την υπουλοσύνη? (φαντάζομαι όπου την είδες και στον Sasuke αλλά τι να κάνουμε όσοι δεν ξέρουν να χάνουν αυτά λένε)
Aug 19 2009 14:52
Loke → iristella
ετσι ε ύπουλα? σαν [B]φιδι[/B] θα ελεγα :Ρ καλα καλα δε θα τα ξαναπουμε απο κοντα? εγω φταιω που τα ξεχναω!!!! XD
Aug 19 2009 14:44
iristella → Loke
Before uchiha clan even the greatest geniuses barely come off as average.
Though the snake dreams of soaring through the sky it is forever doomed to crawl on its belly. xDDDDDDD
Aug 19 2009 12:39
iristella → Tea-chan
Awwww Sankyuu I love it!!!!!! :awww: :wooi2:[spoiler= naruto manga spoilers]My Itachi is so cute and so sad and desperate. Kακόμοιρη ψυχή τι πέρασε και αυτός. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο αδερφός του έχει σκατά μέσα στο κεφάλι του.:uhh: Αχχχ άτιμη κοινωνία τι σου έφταιξε η Uchiha clan...
[/spoiler]
Και πάλι thanks για το fanart!
Aug 19 2009 12:11
Tea-chan → iristella
Μόλις το βρήκα και σκέφτηκα αμέσως εσένα.
[spoiler=Naruto manga spoilers][IMG]http://fc00.deviantart.com/fs47/f/2009/230/6/b/__after_the_slaughter___by_tabe_chan.jpg[/IMG][/spoiler]
:sadist:
Aug 19 2009 12:00
Lucy-Nyuu → iristella
οk απλά είπα μήπως δν πάει κάτι καλά με το pc μου....
Αντε βρε παιδιά φτιάχτε το γτ 2-3 μήνες τώρα αυτό το "Unable to save image" με έχει στοιχείωσει....:terror2:
Aug 18 2009 19:11
iristella → Lucy-Nyuu
[COLOR=White][B]Ηello. 'Μόνο εσένα δεν αφήνουμε να βάλεις profile picture ΧD.
Σοβαρά τώρα είναι γενικό το προβλημα και είναι στην ίδια κατηγορία με τα avatars. We are working on it. Ως τότε υπομονή![/B][/COLOR]
Aug 18 2009 19:07
Lucy-Nyuu → iristella
Hello hello!!! Mα είναι γενικό πρόβλημα ή μόνο έγω δν μπορώ να βάλω profile picture?:nosey:
Aug 18 2009 19:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed