Jump to content

Community Status Updates

Photo

LCF89 → iristella

Εσβησα τη παλια εικονα γιατι αυτη που ειχα ηταν μεγαλη. Resize δεν μπορω να κανω γιατι εχει γινει ηδη πολυ μικρη... Θελω να τη βλεπω κιολας :P οποτε την εσβησα. Αφησα μονο το banner :) hope it's ok
Aug 28 2009 14:08
Photo

iristella → stark-sama

Yeap it will. Σκέψου ότι το spoiler tag έχει ύψος 20pixels οπότε πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρούλα.
Aug 28 2009 12:47
Photo

iristella → LCF89

Για να δείς το πόσο είναι η υπογραφή σου πας επάνω της κάνεις δεξί κλικ και επιλέγεις Properties. Στην δική σου περίπτωση η υπογραφή σου έχει ήδη 250 pixels ύψος οπότε ακόμη και με το spoiler tag τα ξεπερνά τα όρια. Θα πρέπει να κάνεις resize. Υπολόγισε ότι το spoiler tag είναι 20 pixels ύψος οπότε με κάποιο πρόγραμμα ζωγραφικής στο pc σου κάνε την sig σου γύρω στα 220-230 pixels.
Aug 28 2009 12:46
Photo

stark-sama → iristella

Ηmmmmmm...... Δηλαδη αν βαλω σε spoiler tag το banner θα μειωθει το υψος της υπογραφης, ή πρεπει ωποσδηποτε κατι να σβησω απο τα γραμματα και τα κενα???
Aug 28 2009 10:36
Photo

LCF89 → iristella

Θα ρωτησω το ιδιο με τον απο κατω. την εβαλα σε spoiler tag αλλα δεν ξερω αυτο που λες για τα pixes. πως καταλαβαινω ποσο μεγαλη ειναι? Taskete!
Aug 28 2009 00:59
Photo

iristella → stark-sama

alo!!!! Yeap the sig is a bit too big! Σε αυτήν την περίπτωση είτε βγάζεις ένα από τα δύο είτε προσπαθείς να μειώσεις το συνολικό ύψος της υπογραφής βγάζοντας κενά στις σειρές και τα γράμματα. Στην δική σου περίπτωση το συνολικό ύψος των εικόνων μόνο είναι γύρω στα 210 pixels οπότε αν βγάλεις τα γράμματα μπορείς να τις κρατήσεις και τις δύο. Πάντως κάποια μετατροπή θα πρέπει να κάνεις. Μπορείς επίσης κάποια κομμάτια να τα βάλεις σε spoiler tag. Οι διαθέσιμες λύσεις είναι οι παραπάνω. Μπορείς να διαλέξεις μία ή και να τις συνδιάσεις αναλογα με το πως σε βολεύουν. Ελπίζω να βοήθησα.:gotit:
Aug 28 2009 00:45
Photo

stark-sama → iristella

Hey.What's up? Σχετικα με τα banners που ειπες νωριτερα στο Gotei 13 FC, φανταστηκα και εγω οτι θα ξεπερναει η overall signature το προβλεπομενο μεγεθος. Τι πρεπει να κανουμε σ'αυτη την περιπτωση??? Γιατι εχω μπερδευτει λιγο με τη διαδικασια.......
Aug 28 2009 00:39
Photo

Camus → iristella

:hahaha::hahaha::hahaha: Κανένα πρόβλημα κουκλίτσα!!! Θα το scanάρω το σ/κ και θα postάρω και στο thread και θα σου στείλω το αρχείο να το κατεβάσεις!!! Είναι απίθανο το artbook, έχει και screenshots από το anime!!!!!:nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed::nbleed:
Aug 26 2009 18:22
Photo

iristella → Camus

Μια χαρά είμαι εσύ? Πως τα περνάς? Well δεν ξέρω πόσο μεγάλο και πόσες πολλές σελίδες είναι το artbook και αν είναι υπερβολικά πολλές είναι κρίμα να πεθάνεις στο scannarisma. Διάλεξε λίγες ωραίες (εμπιστεύομαι το γούστο σου) και μπορείς να τις ανεβάσεις σε κάποιον host όπως πχ Photobucket ή Imageshack και μετά μου δίνεις τα links. Εάν εννοούσες το forum γενικότερα,μπορείς να τις ποστάρεις είτε στο Junjou romantica anime thread είτε στο yaoi manga thread so every fangirl can scream kya kya kya over usagi, nowaki, miyagi awsomness xD.:awww::nbleed: Thank you για τον κόπο σου και sorry που σε βάζω σε ολόκληρη διαδικασία. Ιt must be one damn hot artbook though. Μου το περιέγραφε χτες ο Φώτης και ήμουν κάπως.... [IMG]http://i370.photobucket.com/albums/oo147/makinroost/drooling.jpg[/IMG]
Aug 26 2009 18:03
Photo

Camus → iristella

Iri-chan τι κάνεις???? Μου είπε ο Φώτης ότι θέλεις να σου σκανάρω το Junjou Romantica artbook που αγόρασα!!!!! Δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω αλλά πες μου που θές να ανεβάσω τα scans!!!! :)
Aug 26 2009 17:49
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Με τόσα που έχουν δει τα ματάκια μου το περιεργο θα ήταν να πήγαινα. xD
Aug 26 2009 17:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

[QUOTE][I] [B]ΕDIT: Απορία της moderator. Το ότι το poll θα έκλεινε το 2012 είναι κάτι τυχαίο ή έχει σχέση με θεωρίες Λιακόπουλου μεριά? Παρακαλείται το μέλος όπως επικοινωνήσει στο profil μου.[/B][/I][/QUOTE] WTF? XD Δεν πας καλα κυρια ιρι!
Aug 26 2009 17:10
Photo

Melkor → iristella

drooling huh? that will be useful omoshiroi...
Aug 25 2009 22:36
Photo

8tails → iristella

Εχμ..understood (5ωρες πιανο 2 ωρες γραψιμο, πονοκεφαλος και καιρος μες στην υγρασια και στη βροχη, καταλαβαινεις..)
Aug 25 2009 22:04
Photo

iristella → 8tails

Στο naruto latest chapter αναφέρομαι στα γεγονότα του Spoiler αυτής της τρίτης. Γι αυτό μπήκε εκείνο το μέρος του ποστ σε spoiler tag.
Aug 25 2009 21:42