Jump to content

Community Status Updates

Photo

melkior → iristella

[QUOTE]Well most of the things you mentioned dont apply to bots such as Kenny.[/QUOTE] :oo: μηπως τοτε να του καναμε κανενα format να ρθει στα ισια του. By the way επειδη ειδα οτι αναφερατε πριν το Twilight αν και δεν το εχω δει θα σου προτεινα να κοιταξεις το True bloob ειναι σειρα βεβαια(βασισμενη σε βιβλια και αυτη)αλλα νομιζω οτι αξιζη ειδικα για τους vampire fans και επισης το let the right one in παρουσιαζη ενα πιο αθωο μεν καλυτερο δε ρομαντζο αναμεσα σε ανθρωπο και vampire.
Nov 10 2009 16:38
Photo

iristellaTea-chan

Χεχεχε έλιωσα με το link για το twishit. Ακριβώς ότι σκεφτόμουν. Ναι το βιβλιο δεν υπήρχε περίπτωση να το διαβάσω. πόσο μάλλον να το αγοράσω. I value my money. :3 Και η σύγκριση με το hellsing ήταν right on the spot. Μη σου πω ότι αν τον πετύχαινε ο Alucard τον Edward από την τσαντίλα του για το πόσο ντροπή για τους βρυκόλακες αποτελεί παίζει να του εφάρμοζε την τιμωρία της Rip Van Winkle. Όσο για το rational thinking γενικά είναι ασύμβατο με το wan piss αλλά ρε συ the guy is a total dork. Nτάξει ο mihawk είναι ωραίο κομμάτι όπως και ο Smoker if you ask me (εκπέμπει μια Α βαρβατίλα). Προσωπική αδυναμία βέβαια ο Αce και ας μην τον έχω συναντήσει ακόμη. Τώρα οι strawhat σαν σύνολο μου φαίνονται τόσο ξενέρωτοι όσο και η cyborg φάλαινα. Και δυστυχώς δεν με βλέπω να αλλάζω γνώμη αργότερα.
Nov 10 2009 16:16
Photo

iristella → melkior

Well most of the things you mentioned dont apply to bots such as Kenny. Είμαι σχεδόν σίγουρη όμως ότι είχαμε αntivirus failure και ότι του πέρασαν κάποιο ύποπτο πρόγραμμα, το οποίο και ευθύνεται γι αυτές τις αλλαγές. Ή αυτό ή του την έπεσαν hackers.
Nov 10 2009 16:05
Photo

melkior → iristella

[QUOTE]και σημαντικότερον. Ποιός είσαι εσύ και τι έκανες στον Kenny μας? Τ^Τ[/QUOTE] Λοιπον εχουμε και λεμε Invasion of the Body Snatchers Αντικατασταθηκε απο clone/android/shapeshifter identity theft mind control:blurah5: Του εστειλαν mail οτι αν δεν κανει 10 friend invitations θα τον επισκεφτεί ενα συγκεκριμενο μακρυμαλικο κορητσακι μετα απο μια βδομαδα Eιχε near death experience Ανακαλυψε το νοημα της ζωης 42 take your pick
Nov 10 2009 15:51
Photo

Tea-chaniristella

Βασικά Mihawk ήθελα η καημενούλα! Αλλά δεν τον είχε! :nanana: Και λυπούμαι, αλλά μιλάτε σε Luffy fangirl. Rational thinking is not possible.:smokingg: A! Το link στην υπογραφή μου βοηθάει να ξεπεράσετε την τραυματική εμπειρία! Δείτε το και θεραπευτείτε! :wooi2:
Nov 10 2009 02:18
Photo

Tea-chaniristella

Αγαπητή γιαγιά, καλώς ήρθες στο club των χαμένων ωρών. Επίσης, να μη διαβάσεις τα βιβλία ΟΥΤΕ από περιέργεια. Αντ'αυτού, διάβασε [url=http://vampirely.wordpress.com/twilight-recaps-by-chapter/]αυτό[/url] και κάνε κοιλιακούς στα γέλια και τον εμετό. Θα με θυμηθείς.
Nov 10 2009 02:14
Photo

iristellaTea-chan

Και σοβαρά ρε κοπελιά drooling for luffy στο One piece men poll? Τι να την κάνεις την χλαπάτσα? Πιάσε τον onii chan του καλύτερα που είναι φωτιά και λαύρα το παληκάρι. xD
Nov 10 2009 02:08
Photo

iristellaTea-chan

Kαι έλεγα δεν θα μου το χτυπήσει? xD ¨Οχι χωρίς πλάκα ήταν απαίσιο. Τόσο απαίσιο που ήθελα να αυτοτυφλωθώ όπως ο Οιδίποδας. Ma την πίστη μου όμως και την τιμή μου ως yaoi fangirl. Έχω δει tsundere Uke πάνω σε "δύσκολη" φάση να ζορίζονται λιγότερο για να πουνε μια λέξη από τον Edward στο Twilight. Δεν ήθελα να διαφωνήσω μαζί σου απλά πίστευα ότι καθώς έχουμε διαφορετικό κριτήριο του fangirl στοιχείου θα το έβρισκα ελκυστικό. Επίσης δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσατε όταν λέγατε ότι λαμπυρίζουν στον ήλιο. Btw έχεις δίκιο για τα χρώματα του παπού απλά εμένα μου άρεσε ο συνδυασμός. :3333333333
Nov 10 2009 02:06
Photo

Tea-chaniristella

A, ναι, μη το ξεχάσω... συλλυπητήρια για τις χαμένες ώρες σου με το Twilight... Αιωνία τους η μνήμη. Είναι κάτι που δε το εύχομαι σε κανέναν. [S]Καλά να πάθεις! Να διαφωνήσεις μαζί μου ήθελες;;:burningbe3:[/S]
Nov 10 2009 01:39
Photo

Tea-chaniristella

Γιαγιάκα, τα ματάκια μου κουβαλάνε 4,5 βαθμούς μυωπία, οπότε τα χρώματα του παππού είναι κίνδυνος-θάνατος! Ταμάμ για ημικρανίες!
Nov 10 2009 01:25
Photo

iristellaKenny

[IMG]http://i281.photobucket.com/albums/kk206/iristella/kenny.jpg[/IMG]
Nov 10 2009 00:20
Photo

Kennyiristella

[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/dangerous-cats.jpg[/IMG] ton kenny pou hkseres ton skotwsame. twra kanoume emeis koumanto. nya~n
Nov 10 2009 00:00
Photo

iristella → The Tragic Prince

Ah i loved that crazy bitch.
Nov 09 2009 23:33
Photo

iristellaFingolfin

Και σε μένα και σε μένα! Βut that doesnt meen you are not special. *Pat pat* Αγοράκι με εμένα θες να γίνεις φίλος ? *insert innocent look*
Nov 09 2009 23:14
Photo

iristellaKenny

Πρώτα ήρθαν τα User Customisations. Έπειτα ήρθαν τα friend requests.... Και αναρωτιέμαι. Α) το τέλος του κόσμου θα έρθει πολύ συντομότερα από το 2012? Β) πάγωσε τελικά η κόλαση? Γ) και σημαντικότερον. Ποιός είσαι εσύ και τι έκανες στον Kenny μας? Τ^Τ Btw your profile owns! Mην ακούς την δεσποινίδα από κάτω που διαμαρτύρεται για τα ματάκια της. Aν ήταν παρούσα μια άλλη ψυχή θα έλεγε ότι δεν τυφλώνει το background αλλά η profile pic αλλά εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος..
Nov 09 2009 23:07