Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaSutera

Κανόνες που [B]εσύ[/B] δεν έχεις διαβάσει για να ακριβολογούμε. Οι περισσότεροι όταν γράφονται κάπου διαβάζουν τους κανόνες για να δούν τι επιτρέπεται και τι όχι σε μία κοινότητα. Πραγματικά δεν είναι δικαιολογία αυτό που μου γραφεις. Το ότι η απόφαση αυτή πρωτολήφθηκε με βάση την "λαϊκή βούληση" δεν το ανέφερα για να δώσω την ψευδαίσθηση ότι είναι θέμα υπο συζήτηση κάθε φορά που γράφεται ένα καινούριο μέλος. Ο κανόνας όχι greeklish είναι πάγια θέση της ομάδας και δεν πρόκειται να αλλάξει. Το ανέφερα καθαρά και μόνο για να σου αποδείξω ότι ήταν κάτι που πρωτοαποφασίστηκε από κοινού και έχει περισσότερους οπαδούς από ότι ενδεχομένως πιστεύεις. [U]Αναφαίρετα[/U] δικαιώματα σε online κοινότητες είναι αυτά τα οποία θεσπίζουν οι κανονισμοί τους και μόνο αυτά. Όπως όταν θα πας στο σπίτι κάποιου θα εναρμονιστέις με τους κανόνες του οικοδεσπότη ως ένδειξη στοιχειώδους ευγένειας έτσι και εδώ. Σου εξήγησα επανηλειμμένα τους λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε τα greeklish. Είτε τους δέχεσαι είτε όχι δεν αλλάζει τη δεδομένη κατάσταση. Τέλος όσον αφορά "το δεν προσβάλλω τίποτα" μέρος, είναι και αυτό κάτι υπό συζήτηση. Οι χαρακτηρισμοί και ο επιθετικός τόνος προς μέλη της ομάδας (βλέπω τα vms με την Teachan atm) δεν είναι συμβατά με την αντίληψή μας περί ευγένειας στην καλύτερη, και με τους κανόνες περί μη προσβλητικής συμπεριφοράς στην χειρότερη. Ακόμη και αν είχες καποιο βάσιμο παράπονο σίγουρα δεν είναι αυτός ο κατάλληλος τρόπος για να το διατυπώσεις.
Mar 09 2012 01:20
Photo

Suterairistella

κανόνες που κανεις δεν έχει διαβάσει,για να λέμε την αλήθεια... ωστόσο είναι αυθαίρετο δικαίωμα μου να γράφω όπως θέλω,αφού εφόσον είχε γίνει δημοψήφισμα εγώ δεν είχα ψηφίσει proton και δεύτερον δεν είναι έγκλημα.δεν πειράζω κανέναν,ούτε προσβάλω tipota.en ολίγοις αυτός ο κανόνας είναι άχρηστος.ποσο μάλλον μερικοί μερικοί που το παίζουν ντέντες...
Mar 08 2012 23:58
Photo

iristellaKenny

:nanana::nanana::nanana: Ηidoi!
Mar 08 2012 19:30
Photo

Kennyiristella

Γιατί, σάματις πήρα εγώ παρηγορητικό δώρο για όσα τράβηξα με τον Giorgosdbz; :hahaha: ΑΣ' ΤΟ ΚΑΤ'.
Mar 08 2012 19:29
Photo

iristellaKenny

Οπότε εκείνο το Casshern Sins boxset να το κρατήσω; Ε φανταστικέ Kenny? XD
Mar 08 2012 19:21
Photo

Kennyiristella

Ειρήνη, μου θυμίζεις ηρωικές εποχές τύπου Giorgosdbz εναντίον εμού. Μόνο αυτό λέω. /manlytear
Mar 08 2012 18:31
Photo

iristellaSutera

Και μπορείς να την εκφράσεις ελεύθερα με greeklish στις κοινότητες που το επιτρέπουν. Δεν νομίζω ότι σε ανάγκασε κανείς να γραφτείς στην συγκεκριμένη κοινότητα. Από την στιγμή όμως που γράφτηκες εδώ, συμφώνησες να ακολουθείς κάποιους κανόνες τους οποίους όφειλες να είχες διαβάσει. Με αυτά τα στοιχεία δεν καταλαβαίνω τι καθόμαστε και συζητάμε τόση ώρα όταν τα πράγματα είναι τόσο απλά. :)
Mar 08 2012 05:20
Photo

Suterairistella

δεν έχω να εξετάσω κάτι...δεν είναι έγκλημα να μου αρέσει να γράφω με greeklish...μπορώ να εκφράσω ελευθερα την γνώμη μου...
Mar 08 2012 04:17
Photo

iristellaSutera

Ή μπορείς να επανεξετάσεις λίγο την στάση σου και να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα από μία άλλη πλευρά.
Mar 07 2012 22:32
Photo

Suterairistella

θα είμαι για πάντα η κακια τις παρέας δηλαδή FFFFFFFF
Mar 07 2012 22:20
Photo

iristellaSutera

Δεν είπε εσένα stalker. :P Δεν γίνεται δημοψήφισμα ξανά γι αυτό το θέμα. Η θέση μας σαν ομάδα για τα greeklish δεν πρόκειται να αλλάξει. :)
Mar 07 2012 22:14
Photo

Suterairistella

laaaaaaaaaaaaaaaaame!!! να γίνει δημοψήφισμα again!!! και δεν είμαι stalker,παο να ποστάρω comment και βλέπω comments συνεχεια!!--.--
Mar 07 2012 22:11
Photo

Fallen_Mpougatsa → iristella

Αν είσαι κι εσύ stalker, τη βλέπεις. I rest my case...xD
Mar 07 2012 22:08
Photo

iristellaSutera

Είναι κουραστικό ειδικά όταν έχεις να διαβάσεις τεράστια κείμενα και αντιαισθητικό. Η απαγόρευση των greeklish είναι επίσης μια απόφαση η οποία λήφθηκε με συμφωνία της πλειοψηφίας της κοινότητας. Anw έτσι έχουν τα πράγματα στην κοινότητα take it or leave it. :) Lol για το κουτσομπόλες btw.
Mar 07 2012 22:07
Photo

Suterairistella

κουτσομπολες --.--
Mar 07 2012 22:03