Community Status Updates
Vegetasmate → iristella
nai nai.....leo na pao (an prolavo )stin provoli tou dasein
Nov 16 2009 23:31
iristella → Vegetasmate
Κοίτα συναντήσεις γίνονται καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Βλέπε προβολές αλλά και γενικές έξοδοι για καφέ. Ελπίζω να τύχει να σε δώ σε κάποια από αυτές.
Nov 16 2009 20:09
Black Rock → iristella
συμφωνώ ανεπιφύλακτα αγαπητή συνάδελφε. Είναι έτοιμα τα εργαλεία βασανισμού;
Nov 16 2009 12:56
Vegetasmate → iristella
ναι βρε συ!! ενα "γει, χαρηκα και αντιο" ειπαμε.....ελπιζω να σε δω στο παρτυ του Δεκεμβριου!!!
Nov 16 2009 10:43
iristella → Black Rock
[quote] Καμία από τις δυο σας δεν ανάγκασα να γραφτεί στο pixiv [/quote]
Na σημειωθεί στα πρακτικά ότι ο κατηγορούμενος αν και ήξερε τις συνέπειες και το κάψιμο που θα επακολουθούσε δεν μας εμπόδισε. Όχι μόνο αυτό αλλά δεν δείχνει σημάδια μεταμέλειας. Ως εκτούτου προτείνω την μέγιστη των ποινών.
Αka αργό βασανιστήριο με σοκολάτα toblerone. E? τι λέτε αγαπητή συνάδελφε της πολιτικής αγωγής?
Nov 16 2009 02:24
LucyBR → iristella
'an alcoholic is always happy to be passed a drink' if you catch my drift ;33 XDD
thank you :blingeye2: (το πρωτο ειδικα ειναι all kinds of moe X33)
Nov 16 2009 00:56
iristella → Black Rock
Aχαχαχαχαχ Α το τέρας. Δεν του έφτανε που έκαψε εμένα θέλει και άλλα θύματα τώρα. Ωραία έλα να καιγόμαστε μαζί .
Nov 16 2009 00:36
Black Rock → iristella
[IMG]http://img07.pixiv.net/img/usakou/6454496.jpg[/IMG]
ο Kenny μου έμαθε το Pixiv και κατασκλαβώθηκα
Nov 16 2009 00:33
Orion19 → iristella
Έπιασα το Totally Captivated, αλλά μέχρι στιγμής (κάπου στο τέλος vol1) δε μου αρέσει καθόλου είναι η αλήθεια. Έχω σκυλοβαρεθεί και μισώ τους χαρακτήρες. Ο Ewon είναι slut και αναίσθητος, το Boss επίσης slut και βαρετός και ο Jiho έχει πάρει το πούλο απο όλους και αντί να τους παρατήσει να βρεί κανέναν άνθρωπο της προκοπής, κάθεται και τα ανέχεται. Δε τους μπορώ τέτοιους επιπόλαιους χαρακτήρες εγώ. Με εκνευρίζουν αντί να με διασκεδάσουν XD
Nov 15 2009 22:37
iristella → Orion19
To Deep Bloody Nighte είναι εκείνο με τον δικτάτορα και το vampire σωστά? Το είχα διαβάσει και αυτό αλλά νομίζω η συγκεκριμένη pic με τον Dean kαι τον Sam υπάρχει και στο Totally Captivated. Η πλάκα είναι ότι όταν την έβλεπα σε σκεφτόμουν ακαι έλεγα α ρε Βασια να το έβλεπες αυτό να έλιωνες στο γέλιο.
Κατά τα άλλα μια χαρούλα είμαι και εγώ. Όλα ήρεμα και διασκεδαστικά. :333 Δουλίτσα ψάχνω αλλά οι καιροί είναι δύσκολοι.
Nov 15 2009 21:01
iristella → Vegetasmate
The pleasure was all mine. Κρίμα που με όλον τον πανικό δεν μπορέσαμε να τα πούμε περισσότερο. Ελπίζω όμως να έχουμε την ευκαιρία ξανά σύντομα.
Nov 15 2009 20:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed