Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

iristella → laraska

To πρόβλημα έχει ήδη λυθεί από χτές. :P Υοu were just too slow. xD
Φεβ 11 2010 13:39
Φωτογραφία

laraska → iristella

μανγκα σειρες
Φεβ 11 2010 13:37
Φωτογραφία

laraska → iristella

ιρι . μανγκα σεκσιον , οχι σημερα , χθες . εκανα κατα λαθος δυο θρεντ με το ιδιο ονομα .
Φεβ 11 2010 13:36
Φωτογραφία

iristellaPhantom Duck

OMG και πέρα από το avatar άλλαξες και υπογραφή. Δύο χρόνια είμαι στο forum και αυτό είναι πρωτοφανές! D:
Φεβ 10 2010 18:35
Φωτογραφία

Robin-Chwan → iristella

[IMG]http://i4.photobucket.com/albums/y150/awesomeman/lolcats/Kitten.jpg[/IMG] Umm, μερικες φορες μπορει να εισαι.....λιγακι.....:beaten:
Φεβ 09 2010 22:00
Φωτογραφία

iristella → Robin-Chwan

[quote]ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....τρομαξα με το σετ σου. Πηγα στο προφιλ μου και τρομαξα. Λεω "Ποτε μου μιλησε η Iristella και δεν το πηρα χαμπαρι Ο_ο"[/quote] [CENTER][SPOILER][COLOR=Cyan][B][SIZE=7]MΠΟΥ!!!![/SIZE][/B][/COLOR] [URL=http://img38.imageshack.us/i/128900724355057436.jpg/][IMG]http://img38.imageshack.us/img38/4331/128900724355057436.jpg[/IMG][/URL] [LEFT][SPOILER]Oh come on now i am not that scarry.... :nanana: Or am I?:hehehe:[/SPOILER][/SPOILER] [/LEFT] [/CENTER]
Φεβ 09 2010 20:58
Φωτογραφία

iristellaVagelio

Nτάξει το Berserk δεν είναι και από τα πιο τρομακτικά seinen (σε σχέση με κατι Uzumaki,ΜPD δλδ που σου παγώνουν το αίμα). Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής οι χειρότεροι κακοί στην όλη υπόθεση μου φαίνονται οι ίδιοι οι άνθρωποι. Και ναι ο Griffith έχει μείνει εντελώς στάσιμος. Τι level up? Έχει φτάσει God Mode κυριολεκτικά πόσο πιο πάνω να πάει? Στο arc του εν τω μεταξύ παίζει να είχε και δύο ατάκες σύνολο? Πιο πολύ τους ανθρώπους γύρω απο τον Griffith εξέταζε παρά τον ίδιο. Τώρα η Caska αν και δεν είναι ο πιο αντιπαθητικός χαρακτήρας που έχω συναντήσει εντούτοις συμφωνώ ότι το πώς ακολουθούσε τον Griffith ήταν κάπως. Παρόλαυτα δεν πιστεύω ότι για την τωρινή της κατάσταση φταίει η ίδια ( i mean δεν το ελέγχει). Αν κάποιος φταιει είναι ο mangaka που την χρησιμοποιεί αποκλειστικά έτσι.
Φεβ 09 2010 20:43
Φωτογραφία

Vagelioiristella

Ειναι οντως στην φυση τους ολο αυτο το κακο αλλα ωρες ωρες κανουν το αιμα μου να παγωνει (τι παω κι εγω στα seinen horror). OK, καποιος πρεπει να ειναι ο κακος της ιστοριας ουτως η αλλως. Οσο για αυτους που αντιπαθω... μπορεις να μαντεψεις και μονη σου: η Casca! Στην αρχη μου την εσπαγε γιατι ειχε υπερβολικα μεγαλο κολημα με τον griffith (σε σημειο που να κοιμηθει τσιτσιδη αγκαλιτσα με τον guts για χαρη του XDDDD ), απο ενα σημειο και μετα αρχισα να την συμπαθω επειδη ειχε αναλαβει τους hawks οσο ελειπαν οι αλλοι δυο ενω νωριτερα ειχε σφαξει και εναν μαντραχαλα φαλοκρατη. Τωρα και παλι την αντιπαθω σφοδρα γιατι γινει ενα αχρηστο καραretard του κερατα και κανει αυτο το απιστευτα ενοχλητικο fan service >_<. Εν το μεταξυ ο griffith εχει μεινει στασιμος. Δεν εχει παρει ουτε ενα power up, δεν εχει αντιμετωπισει ουτε εναν αντιπαλο στα μετρα του και κερδιζει παντοτε χωρις κανενα απολυτως εμποδιο Τ^Τ, το σκυλοβαρεθηκα τον arc του.
Φεβ 09 2010 19:13
Φωτογραφία

iristellaVagelio

Θέτεις ένα θέμα τώρα με τους Apostoles. Δεν πιστεύω ότι είναι χειρότεροι από τον κάθε άνθρωπο. Με την έννοια του ότι η βιαιότητα που τους διακατέχει ως ένα βαθμό είναι κομμάτι της φύσης τους, Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας είχε τον χαρακτήρα του και τους λόγους του. Δεν ήταν όλοι πραγματικά τέρατα if you ask me. Ποιούς αντιπαθείς?
Φεβ 09 2010 19:02
Φωτογραφία

Vagelioiristella

Yare yare.... δεν ειμαι καλη στο να κρινω χαρακτηρες =.=. Ισως να μου αρεσει επειδη εχω συνηθησει τους flat χαρακτηρες απο τα shonen... Προφανως ο miura ηθελε τον πρωταγωνστη να ειναι σφαχτης αλλα να δικαιωνεται παντα για οσο κοσμο ξεπαστρεφει (να σκοτωνει δε και καλα ολους τους apostoles που υποτιθεται πως ειναι χειροτεροι απο αυτον). Οσο για το αδυναμος εχω την εντυπωση πως απο τοτε που πηρε την πανοπλια εχει γινει ελαφρως λιγοτερο εξαρτημενος απο τον griffith, αν και παλι δεν θα ειχε ελπιδα εναντια σε εκεινον τον γιγαντιο δαιμονα-σουλτανο. Και παλι δεν τον αντιπαθω, οσο αχρηστος και να ειναι μου αρεσει το κανω-τον-badass στυλακι του. Περα απο αυτο μου αρεσαν μερικες σκηνες στις οποιες βοηθουσε τον isidor να κανει εξασκηση ή οταν ειπε μια καλη κουβεντα στην Shierke που της ελειπε η γιαγια της. Σε γενικες γραμμες, αλλοι ειναι οι χαρακτηρες που με ενοχλουν αυτον τον καιρο. (και δεν αναφερομαι σε κανεναν απο αυτους που μπηκαν προσφατα).
Φεβ 09 2010 18:51
Φωτογραφία

Nozomu → iristella

Xaxa thnx! Ισως 3αναεπιστρεψει ανανεωμενη... Με λιγο ρετουσαρισμα...Κατι τραβιγματακια απο δωωω, κατι προσ8ετικουλες απο κειιιι. Διακριτικα πραματα σαν της Λαιδης Αντζι. xD
Φεβ 09 2010 01:22
Φωτογραφία

iristella → Nozomu

Αλο!!!!!!!!!! Thanks for the compliment. Diamonds and stars are a girls best friends που λένε. Και το wallpaper σου με τον Zetsubou sensei είναι γλυκα. Μου λείπει η Moe moe kyun has left me tsundere sig σου btw. Ι still giggle when i think about it.
Φεβ 09 2010 01:15
Φωτογραφία

Nozomu → iristella

Hi there!:hi: Ωραιο μπλιμπλιστό προφιλ εχεις! :blingeye2::kill4u:
Φεβ 09 2010 01:05
Φωτογραφία

Night Wizard Sealiristella

Ναί ! Τέλειο το άνιμε. Τρομερές οι ιστορίες. Χτύπησαν και στο συναίσθημα. Τέλειο τέλειο.
Φεβ 09 2010 00:21
Φωτογραφία

iristellaNight Wizard Seal

Xεχ λες να το είχα αφήσει από έξω? :3 Ωραίο το Ayakashi και το Mononoke ακόμη καλύτερο. Ίσως γιατί πήρε το καλύτερο arc από τα τρία (αν και τα άλλα δύο ήταν εξαιρετικά) και το απογείωσε κυριολεκτικά.
Φεβ 09 2010 00:18