Community Status Updates
Yo! Master → iristella
Κλασσική ερώτηση (λόγο της πληθώρας των πετυχημένων Αvatars που έχεις): ο τωρινός από που είναι?
Feb 16 2010 09:30
iristella → Night Wizard Seal
Nope. I dont read one piece. Εγινε κάτι στο section εκείνο?
Feb 15 2010 23:46
Night Wizard Seal → iristella
Iri-chan one piece διαβάζεις μέχρι και το τελευταίο τσάπτερ ;
Feb 15 2010 23:42
iristella → avaton
Απίστευτο animation το οποίο έρχεται επίτηδες με την παιδικότητά του σε αντιπαράθεση με το κυνικό της υπόθεσης , το καλύτερο OST που έχω συναντήσει σε anime up to this point, τρομερή υπόθεση , σκηνοθεσία και μεταδοτικότητα συναισθημάτων και μηνυμάτων (έχει κλάψει πολύς κόσμος με το συγκεκριμένο anime), ανατροπές και βάζει τον θεατή να σκεφτεί.
In a way υπάρχουν και πολλές αναφορές στο βιβλίο μικρός πρίγκηπας. Είναι από τα anime που πραγματικά θεωρούνται τέχνη.
[youtube]u-IW29cgjsM[/youtube]
Feb 15 2010 23:22
iristella → avaton
Koίτα υπήρχε μία περίοδος που με ενδιέφερε το πώς θα τελειώσει. Αλλά δυστυχώς έχει περάσει και μάλλον ανεπιστρεπτί. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να με τρολλάρει ο Kubo. Και μιας και υπάρχουν τόσα και τόσα ενδιαφέροντα anime Και manga εκεί έξω είπα να γλιτώσω χρόνο. xD
Εσένα όμως θα σε μαλώσω. Είδα Drop το Kaiba στο τρίτο επεισόδιο. Son I am disappoint.... :P
Feb 15 2010 23:08
avaton → iristella
Νόμιζα το μισείς το Bleach αλλά απ'οτι βλέπω σε ενδιαφέρει το πώς θα τελειώσει. :p
Feb 15 2010 23:01
iristella → Zem@c
It's ok ρε συ μην αγχώνεσαι. Απλά είχε πλάκα η χαρά με την οποία ορμήξατε να ποστάρετε τα νέα spoilers.
Τώρα για την σελίδα χμμμ. Λες να είχε κανά glitch το thread? Εγώ πάντως το έβλεπα κανονικά το post του.
Οh well better luck next time.
Feb 15 2010 12:32
Zem@c → iristella
τσεκαρα την σελιδα και δεν ειδα το ποστ του ντ.ντραγκον ...
τσπ... σορρυ... αλλη φορα θα κοιταζω πιο προσεκτικα
Feb 15 2010 12:30
Maya-chan → iristella
Παίρνω παράδειγμα σιγά σιγά από τις δικές σου και των άλλων. ^^
Μην υποτιμάτε τα μικρά του forum! Βλέπουν άνετα σχεδόν ότι κι εσείς. [S][SIZE=2]Αν και το Gits ήταν από τα πρώτα που είδα και με είχε σοκάρει.[/SIZE][/S]
Feb 15 2010 09:25
GkLoc → iristella
Καθε φορα που θα το βλεπω να βαραω και την οθονη του pc μου?Δεν θα παρω.... :P ευχαριστω παντως ;p
Feb 15 2010 00:09
iristella → GkLoc
Πάντως αν θες σου φτιάχνω ένα σετάκι συνδυαστικό Sasuke/Near/Griffith που να αλλάζουν με gifakia να γλύφεις τα δάχτυλά σου.
Όχι για να δεις τι καλή που είμαι.
Feb 15 2010 00:02
iristella → GkLoc
Να σου πω. Για πότε με το καλό να περιμένω το Griffith σετάκι σου? xD
Feb 14 2010 23:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed