Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Franklin → iristella

lovu lovu [SPOILER][IMG]http://www.blisstree.com/healthbolt/files/2007/06/cutest_little_kitten_and_frog.jpg[/IMG][/SPOILER] :awww:
Φεβ 26 2010 13:28
Φωτογραφία

Angelcross → iristella

ειναι καταπληκτικο ,τα μηνυματα που περναει ειναι φανταστικα οπως και το σχεδιο του,αρχισε το γρηγορα
Φεβ 25 2010 21:39
Φωτογραφία

iristella → Angelcross

Το έχω κατα νού να το ξεκινήσω αυτό. Βρίσκεται ήδη κατεβασμένο στο σκληρό μου και το βάζω στο πρόγραμμα με το που τελειώσω κάποια που διαβάζω atm. Σε ένα παιδί που το πρότεινα πάντως μου λέει ότι τα σπάει.
Φεβ 25 2010 20:39
Φωτογραφία

Angelcross → iristella

συνμφωνω με αυτα που λες ,οντως εχει απιστευτο σχεδιο και υποθεση .Θα σου προτεινω και ενα αλλο αναλογης ποιοτητας το akumetsu δε ξερω αν το διαβαζεις ,παντως ειναι καταπληκτικο
Φεβ 25 2010 18:17
Φωτογραφία

Six Winged Angel → iristella

Ψήστο 'ttebayo! Μιλάμε για instant win XP! Δυστκολάκης αλλά και ενδιαφέρον ο χρυσός, θα τον έκανα εγώ αλλά θα έπρεπε να βγάλω φρύδι οπότε... λίγο χλωμό lol
Φεβ 25 2010 16:15
Φωτογραφία

iristella → Six Winged Angel

Heh. Cosplay huh? Με ψήνεις με ψήνεις. xD Αλλά θα χρειαστώ καποιον να κανει τον χρυσό.
Φεβ 25 2010 16:08
Φωτογραφία

Six Winged Angel → iristella

XD Όσο ναναι τόσο καιρό ;p Μην σου πω θα ήταν πολύ πετυχημένο αν τον έκανες και cosplay, LOL Οπότε αρχικά δεν μπήκα καν στον κόπο να διαβάσω το όνομα..! Και βλέπω κάτι "πόρωσεις" ect και λέω "wat" :hihi2: but I guess μια αλαγή δεν' κακή.. είναι τουλάχιστον σε σχετικά παρόμοια χρώματα/στυλ το τωρινό σετάκι σου, οπότε ακόμα αναγνωρίσιμο :P
Φεβ 25 2010 16:05
Φωτογραφία

VampireGirlization → iristella

αχα,......εγω βλεπω romance,comedy,tragedy,drama........μερικες φορες action!!!
Φεβ 25 2010 15:41
Φωτογραφία

iristella → Six Winged Angel

[quote]edit: damn NWS xD έχεις βάλει αυτό το σετάκι ava/signa και σε μπέρδεψα αρχικά με την Iristella ;p [/quote] I has kanda nao. T_T Τόσο πολύ με έχετε συνδέσει με τον Medicine Seller? XD
Φεβ 25 2010 15:36
Φωτογραφία

didimakia → iristella

ναι εγινε...ευχαριστω πολυ madam irristela :3
Φεβ 25 2010 15:28
Φωτογραφία

iristella → didimakia

Καλύτερα τώρα με το θέμα των notifications?
Φεβ 25 2010 15:06
Φωτογραφία

Nightmare_nick → iristella

Οσο προχωραει το story ολο και περισσοτερο!!! :@ ... Αλλα o Kyoraku ...^.^
Φεβ 25 2010 03:43
Φωτογραφία

iristella → Nightmare_nick

[QUOTE=Nightmare_nick;371515]Ichigo!! ICHIGO!!! ICHIGOOO!!!!!!!! Ψωφα που να παρει o shinigami!!! ΨΩΦΑ ΠΙΑ!!! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!! [SPOILER]Η μεγαλητερη ξενερα που εχω φαει ποτε απο manga ειναι στη μαχη με τον Ulluqiora!! Τον απεθαντο ομως, ετσι??[/SPOILER][/QUOTE] Έχω την υποψία ότι μπορεί και να αντιπαθείς τον ichigo. Χωρίς να είμαι σίγουρη πάντα. :P
Φεβ 25 2010 03:13
Φωτογραφία

iristella → Angelcross

Nαι έχει απίστευτο σχέδιο και πάρα πολύ καλή πλοκή και υπόθεση. Παρά τον ελαφρώς action based προσανατολισμό του και τις πινελιές fanservice έχει έξυπνο χιούμορ με ενίοτε αυτοσαρκαστική διάθεση και αφήνει μπόλικη τροφή για σκέψη.
Φεβ 25 2010 01:14
Φωτογραφία

Angelcross → iristella

και απο εδω ολα καλα ,βλεπω διαβαζεις και το Wolf Guy ,ειναι φανταστικο manga
Φεβ 25 2010 01:12