Community Status Updates
Kalamaris → iristella
Οχι βεβαια ακου κει.Θα ερθει η ποταπη θνητη να συμμεριστει το χιουμορ μου.Αφεντικα και δουλοι τα ιδια σκ@τα γιναμε ουλοι:canthelp:
Λεμε τωρα ενοειται play along.Τι νοημα εχει ενα αστειο σε φορουμ οταν δεν δεχεται καμια απαντηση.Απλα μου φανηκε πως νομιζες οτι το ειπα στα σοβαρα αυτο οτι και καλα δεν το μεταφραζουν γιατι ειναι χαλια.
Παντως τοσο χαλια ειναι τελικα αυτο το Guilty crown?
Mar 26 2012 21:01
iristella → Kamen Tantei Zura
Xρόνια πολλά για την γιορτουλα σου. Να χαίρεσαι το όνομά σου και να σε χαίρονται. :)
Mar 25 2012 19:34
iristella → Battlemage
Nαι αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός των βραβείων για να είμαι ειλικρινής. :) To στοιχείο του διαγωνισμού είναι πιο πολύ για να spice things up.
Mar 25 2012 02:32
Battlemage → iristella
Ε ναι :P. Άλλωστε εμένα σκοπός μου με τα awards δεν ήταν τόσο να ψηφίσω όσο να ανακαλύψω καινούργια anime να δω(πράγμα που έκανα και καταχάρηκα :)) . Οπότε τώρα μένει να ολοκληρώσω αυτά που ξεκίνησα και περιμένω να δω αποτελέσματα απο περιέργεια πιο πολύ.
Mar 25 2012 02:29
iristella → Battlemage
Nαι η σχέση μου με τα timers του anime.gr δεν είναι η καλύτερη. XD E μωρέ σιγά το πολύ πολύ να πάω να δώσω ban για καμια βδομάδα και να καταλήξει να είναι κανά δίμηνο στο τέλος. :P
Mar 25 2012 02:20
Battlemage → iristella
Απλά το ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλίως πόσταρα την ψήφο μου, οπότε σε περίπτωση που η διαφορά είναι μικρή μετράει απο εκεί.
Mar 25 2012 02:18
iristella → Battlemage
ΕΕΕΕ δεν ξέρω ;-;. Nομίζω είχα βάλει σε όλα ίδια ημερομηνία
Mar 25 2012 01:23
Battlemage → iristella
Γιατί κάποια polls έκλεισαν απο σήμερα;:P Αύριο δεν είναι η τελευταία μέρα; Βέβαια εντάξει για best newcomer και απο τώρα να κλείσει δεν αλλάζει κάτι.
Mar 25 2012 00:49
OdyMonaxos → iristella
Όταν είπα τροφή για σκέψη δεν εννοούσα να μου πείτε αποκλειστικά πράμα με προεκτάσεις, απλά το συμπεριέλαβα :P
Και λέγε με Ody, Οδυσσέα, ή κάπως έτσι . Έχω ένα φετίχ με τ' όνομά μου :P
Χέρι αλφάδι όμως στα recommendations, όχι αστεία!!!
Mar 24 2012 22:06
iristella → Loke
ΓΙα το papa αν δεν υπάρχει μπορείς να φτιαξεις. Αν υπάρχει και μου έχει ξεφύγει bump it.
Mar 24 2012 22:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed