Community Status Updates
iristella → Anelis
Το ψήνα άγρια για το Screamfest με τόσους ωραίους τίτλους και τόσα θετικά που είχα ακούσει από σένα αλλά δυστυχώς αυτές τις μέρες τρέχω και δεν φτάνω σαν τον Βεγγο. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένω για του χρόνου. Τ^Τ
Apr 10 2010 13:47
Tea-chan → iristella
Θα εκπλαγείς άμα σου πω ότι αυτά τα yaoi θεωρούνται τα ωραία... ω, ναι.
Τέλος πάντων, δε θέλω να το συζητήσω, στεναχωριέμαι.
Και αυτό με το που έζησε... καλύτερα να μην ζούσε. /ψιλοspoiler
Apr 09 2010 23:28
iristella → Tea-chan
ο,Ο Eγώ παντως παραλίγο να ξεράσω. Σοβαρά σφυχτικε το στομάχι μου.
Nope that kind of stuff does not work for me. Τώρα ότι υπάρχουν και εντελώς λαλημένες μέσα στο fandom είναι γνωστό. Δεν πιστεύω πάντως ότι ο mangaka ακουσε αυτές γιατί αν το καλοσκεφτείς το manga δημοσιεύεται σε male oriented περιοδικό. Δεν νομίζω ότι θα ήθελε να τους πεταξει τα μάτια έξω μόνο και μόνο για να την πει στα /y/ fangirls.
Argh i keep picturing it και μου σηκώνεται η τρίχα. >_< Τουλάχιστον όμως μέχρι στιγμής έζησε. Κάτι είναι και αυτό.
Apr 09 2010 23:24
Tea-chan → iristella
[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7669/128676027329078533.jpg[/IMG]
Άσε, πικρός και μαύρος να είναι ο καφές... Και αλίμονο, η κατρακύλα δε θα έχει τελειωμό...!
BTW, αυτό με τα yaoi fangirls... δε με λες, έχεις διαβάσει καθόλου fanon yaoi fanfiction; Αυτό που έγινε εδώ είναι ακριβώς αυτά που γίνονται κι εκεί, με τη διαφορά ότι το βρίσκουν sexy/hot/good story. No joke.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά...
Apr 09 2010 23:12
iristella → Tea-chan
*Προσφέρει τον καφέ της παρηγοριάς για το latest wolf guy chapter*
Το ματιάσαμε το παιδί. Τ^Τ
Apr 09 2010 23:06
iristella → spartankid
Διάβασε σε manga το Saint Young Men της ίδιας mangaka. Εϊναι 10 chapterakia περίπου αλλά κάθε φορά που το διαβάζω δεν μου μένει άντερο.
Apr 09 2010 18:55
spartankid → iristella
πάντως εγώ το under the bridge το βρήκα επικό.Tρομερό humor να σέρνεσαι και καθόλου χυδαίο :P να σε καλά xD
Apr 09 2010 18:49
Mad_Hatter → iristella
[S]
Alma is the name, stalking is the game.
[/S]
10 μερες πριν το ξεκινησα εγω μπρε μαζι με ολλα τα ψυχανωμαλα (βλεπε Sel, Gits,Texhnolyze κλπ) :P
Apr 09 2010 14:05
iristella → Mad_Hatter
Με παρακολουθείς έτσι? Το Boogiebop εγώ το ξεκίνησα πρώτη. Τ^Τ Αντιγραφέα!
Apr 09 2010 03:05
iristella → croco~boy
Εσύ να κάτσεις φρόνιμος στο naruto subforum γιατί τώρα μπαίνω και είδα ότι δεν καθόσουν καλά. *κραδαίνει βρεγμένη σανίδα*
Anw το έχω ξαναπεί πολλές φορές στόχος μας είναι να περνάμε όλοι καλά όχι να παίρνουμε κεφάλια.
Καλό βράδυ και σε σένα.
Apr 09 2010 02:31
croco~boy → iristella
Aκομα να κοιμηθεις βρε;;; Πεσε γ υπνο κ θα ρθω πρωι πρωι να σ μαγειρεψω *παρολο π δεν ξερω* χαχα jk!!
Βλεπω τους πηρες τον αερα ολους στο one piece section....ακουν ιρι κ τρεχουν να κρυφτουν!!
Τεσπα παω να κοιμηθω γτ αρχιζω κ λεω αρλουμπες. Gnite !!
Apr 09 2010 02:28
Tenshi → iristella
Ωρε καποια νυσταζει παρα πολυυυυ!!!!
Κοιμησου τοτε καλε!!!
* με νυσταξε και εμενα το φεγγαρακι μου λαμπρο
YAWNS
Apr 08 2010 13:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed