Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
Its a manly mustache[SIZE=1] (or something like that)[/SIZE][SIZE=3]![/SIZE]
Να σπασει την μονοτονια των bishonen xd
Jul 23 2010 20:13
iristella → Mad_Hatter
Πουφ. Το έβαλες στο profil μου και βρώμισε ψάρι και ψοφίμι. Είναι και καλοκαίρι και η μπόχα έφτασε σε επίπεδα όπλου μαζικής καταστροφής.
Αυτό στη μύτη τι ρόλο βαράει?
Jul 23 2010 19:00
iristella → anaktas
Στο [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=935"]Rate thy neighbor...[/URL] δεν βαθμολόγησες το set του προηγούμενου από εσένα. Pls κάνε edit.
Jul 23 2010 18:17
Mad_Hatter → iristella
[QUOTE=iristella]
Τέτοιο uber χαρακτήρα, κάτι toilet mangas σαν το one piece ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν θα έχουνε ποτε.
[/QUOTE]
[IMG]http://i28.tinypic.com/14vtcb6.jpg[/IMG]
Manlybeard wants to have a word with you and your bitch of a hokage
/spybot off, επειδη πολυ καιρο ειχαμε να τσακωθουμε xd
Jul 23 2010 14:32
iristella → Tea-chan
O kakashi δεν ξέρει τι λέει. Aπό το πολύ icha icha paradise κοντεύει να τυφλωθεί και έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.
Στο μικρό του Kunai δεν τον φτάνει ο Naruto τον πατέρα του. Όχι πές μου έχει κάνει κανά ανάλογο λόγο σε καμια Hinata ή σε καμιά Sakura? Mόνο στον Sasuke τον πιάνει η λογοδιαρροια (I mean he is practically wooing him) και τρώει γείωμα συνέχεια.
Jul 22 2010 17:58
Tea-chan → iristella
[QUOTE]Ιsn't that the greatest love confession ever or what? :if:[/QUOTE]
It is, it is! TwT
Και μετά μου λέει ο Kakashi ότι η καινούρια γενιά θα προσπερνάει τη παλιά... πφφφφ...
Jul 22 2010 17:42
DoB → iristella
Don't worry honey, you didn't scare me off, ίσα ίσα που έριξα το γέλιο της αρκούδας. ;) Αλλά, όταν καλεί ανωτέρα βία (aka γονείς), καταλαβαίνεις... :P
Jul 22 2010 15:59
Tea-chan → iristella
Ευχαριστώωωωω!! >ω< Δε πειράζει γιαγιάκα, και ο παππούλης το ξέχασε, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η σχέση και όχι τα χρόνια.
Jul 22 2010 13:52
iristella → DoB
*i think I scared you off*
Όχι ντάξει δεν θα σε κάνω ban μπορείς να μου μιλάς αμα θέλεις. :P
Jul 22 2010 12:33
iristella → red pyramid
Ναι τώρα μου ήρθε φλασιά ότι τόσο καιρό δεν σε είχα βάλει στους friends. Εγώ ευχαριστώ για το accept.
Jul 22 2010 12:30
iristella → Tea-chan
ΙΙΙΙ δεν το είδα οτι έχεις γενέθλια η γαϊδούρα. Χρόνια πολλά ρεεεε. Ότι επιθυμείς και να είσαι πάντα υγιής και ευτυχισμένη.
Love grandma (και ας είμαι νεότερη κατά πολλά χρον-γκούχ γκούχ γκούχ *πνίγεται*)
Jul 22 2010 11:55
iristella → DoB
[B]Σταμάτα![/B]:nanteee: Τα κάνεις χειρότερα!:hihi2::hihi2::hihi2:
[S][SIZE=1]*Οmg κρατάτε με θα την κάνω ban.*[/SIZE][/S]
Jul 22 2010 11:08
DoB → iristella
Για σκέψου το λίγο... Καστανά μακριά μαλλιά, κίτρινα μάτια... Κι ένας μανδύας να πετάει προς πάσα κατεύθυνση, εκτός από εκεί που πρέπει.:hehehe: Δεν είχα τον Gin στο μυαλό μου για τον Al, αλλά τώρα που το λες...:blush2: Πλάκα κάνω, απλά δε μπορούσα να συγκρατήσω το μυαλό μου απ' το να συγκρίνει τις σκηνές, βλέπω όμως ότι η εικόνα που σου έδωσα ήταν πραγματικά τραυματική... :hihi2: Αλλά παρηγορήσου, φοράει κολάν, έτσι; Χωρίς αστεία, φοράει ε; Αν όχι...:hehehe:
Jul 22 2010 11:02
iristella → DoB
[QUOTE=DiamondsofBlood;412459]Γιατί αλλιώς θα ήταν φτυστός ο Ranmaru απ' το Ikoku Irokoi Romantan!:hihi2: [/QUOTE]
[B][SIZE=5]ο.Ο WAT? [/SIZE][/B]
Και σε ρόλο Αl o Gin να υποθέσω? Και μόλις φαντάστηκα τον Aizen με το βρακάκι του Ranmaru να λέει με ύφος Ranmaru "wait! Is this normal?"....
I don't like you very much at the moment (j/k). You ruined IIR for me. T_T
Jul 22 2010 10:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed