Community Status Updates
Loke → iristella
[B]GLORY TO THE OLD GODS![/B]
ομορφα και 'ζεστα' ονειρακια το βραδυ :3
Aug 27 2010 21:09
Napster → iristella
Well, η προσπαθεια μετραει. Αν και ηταν πολυ εξυπνο που ειπες το Kenshin...xD Γκουτ λακ νεξτ ταημ. :P Ειναι η εκδικηση μου για το anime trivia. xD
Aug 27 2010 20:46
meidei → iristella
Δεν θα πω όχι :) Ειδικά αν πρόκειται για περιπτώσεις που δεν είναι yaoi for the sake of being yaoi, είναι κάτι που θέλω να το δω.
Οι χαρακτήρες του koisuru boukan όπως τους είδα στο ova μ' άρεσαν πάντως. Έχω κάνει preorder τον πρώτο τόμο ήδη (δοκίμασα scanlation αλλά από τις πρώτες σελίδες δεν άντεξα το μέσο).
Aug 27 2010 15:02
iristella → meidei
Πάντως αν θες έχω να σου δώσω έναν σκασμό manga ρεαλιστικά που ξεφεύγουν από την κλασσική κατηγοριοποίηση seme/uke και είναι πρώτα από όλα ωραία manga και έπειτα καλά yaoi. Γενικα πάντως το Κοisuru boukun πιστεύω με εξαίρεση ένα side story θα το λατρέψεις.
Aug 27 2010 14:53
meidei → iristella
Χαχα. Μα κι εγώ κάνω πολλά ορθογραφικά. Αλλά συνήθως μετά τα διορθώνω :P
Aug 27 2010 14:21
iristella → meidei
[QUOTE=meidei;420996] Δυστυχώς από αντίδραση [B]πολύ [/B]γκέι χαρακτηρίζουν τους πάντες έτσι, άδικα..[/QUOTE]
Πάει μας χάλασες και εσύ. :P
[spoiler]/πειραχτήρι mode [/spoiler]
Aug 27 2010 14:16
iristella
→
alxdjo
To σκέφτηκα να τα μετακινήσω εγώ αλλά μετά θα έχανε την συνοχή της η κουβέντα. Anw από εδώ και στο εξής τα demotivationals στο ανάλογο thread kk? ^^
Aug 26 2010 21:20
alxdjo
→
iristella
Iristella sama gomen gia to nhma toy Κ-ον αλλα δεν ηθελα να διπλοποσταρω τα ιδια και στα demotivational.Αμα μπορεις να τα κανεις move εκει θα ηταν καλυτερα
Aug 26 2010 21:19
iristella → Zem@c
Btw όταν σου κάνω edit σε ένα post και βάζω κάποια παραίνεση όπως στο πρώτο post του thread σου, το κάνω για να το δούν όλα τα μέλη που θα έρθουν να ψηφίσουν και να μην κάνουν το poll χάλια. Παρακαλώ μην μου βγάζεις τις παραινέσεις με edit..
Aug 26 2010 16:39
iristella → Zem@c
Λoγικό να μην ξέρεις πώς να το κάνεις καθώς μόνο τα μέλη της Τeam έχουμε δικαίωμα να κάνουμε edit τα threads. ^^
Παρακαλώ και happy postu postu.
Aug 26 2010 16:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed