Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → iristella
[QUOTE]Ειλικρινά δεν βλέπω ποιόν θα μπορούσε να εκτοπίσει ο Ryoushi για να πάρει την θέση του. Kαι γενικά από ότι έχω ακούσει για το Ookami san kαι από ότι έχω δει και η ίδια ήταν στην καλύτερη μια μέτρια σειρά. Ποιά η θέση της στον διαγωνισμό όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες σειρές για να λάβουν τα ήδη περιορισμένα slots?[/QUOTE]
Όχι, να εκτοπίσει θα μπορούσε να προστεθεί. Εντάξει, αυτό είναι στην κρίση σας ποια anime θα βάλετε, και στην κρίση τους καθενός αν θεωρείτε μέτρια σειρά ή όχι. Αλλά στα hottest girls η Ookami-san θα μπορούσε άνετα να προστεθεί *_* Όταν πρωτοείχε βγει, τα αγόρια είχαν λυσσάξει, και δεν εννοώ αυτά του forum φυσικά. Εκτός αν δεν μπαίνουν χαρακτήρες που τα anime τους δεν συμμετέχουν στα awards.
Πάντως είχα δει ότι κάπου έγραφες ότι το κρίνεις με το πόσοι γράφουν στα threads εδώ πέρα. Πολλοί που τα βλέπουν είτε δε βρίσκουν την ευκαιρία να γράψουν ή είτε επειδή δε γίνεται κάποια συζήτηση ή δε θέλει να συμμετέχει σε αυτήν ή είτε επειδή δεν θέλουν να γράψουν. Το λέω και από προσωπική εμπειρία, πχ στο MM! δεν έγραψα καθόλου, φέρνοντας ένα παράδειγμα. Οπότε καλύτερα από την γενική εικόνα που δίνουν τα anime.
Nov 28 2010 10:49
iristella
→
alxdjo
[QUOTE=alxdjo;450751]Bump στο νημα γιατι εχει ψοφισει.Φτασαμε στο 111 και δεν εχει ποσταρει κανεις απο το 100.Περιμενω αποψεις των 11 αυτων chapter[/QUOTE]
Οι δικές σου απόψεις που είναι alxdjo dear και τις ζητάς από άλλους? :P
Oh teh irony.
Nov 28 2010 05:31
iristella → Zem@c
Πές μου μία φορά την διαδικασία που ακολουθείς just to be on the safe side.
Nov 28 2010 03:54
Zem@c → iristella
λοιπον ακου τι προβλημα εχω....δεν ειναι η πρωτη φορα π το αντιμετωπιζω για αυτο στο λεω....οταν παω να ποσταρω μια εικονα πολλες φορες δν μ την δειχνει καν..... και ξερω την διαδικασια..την εχω κανει 1000 φορες.... οποτε πλεον αφηνω σκετο το λινκ γιατι αλλιως δν δειχνει τπτ....τελευταιο ποστ ειναι στο ο.π. συζητηση τελέυταιου κεφαλαιου. τσεκαρε το και εκει με τισ αστειες- κουλ εικονες
Nov 27 2010 14:10
zoro77 → iristella
κρίνωντας απ'το όνομα iristella πρέπει να γιορτάζεις σήμερα! Αν ναι χρόνια πολλά :D
Nov 26 2010 00:08
iristella → Anelis
AAAAAAAa το Νοroshi wo Agero! Sooooo cute και τόσο γλυκό [I][SIZE=1](and so hot XD)[/SIZE][/I].:wooi2::wooi2::wooi2:
Πάλι καλά που μου το θύμησες δεν το είχα σημειώσει. :3
Nov 25 2010 00:23
Anelis → iristella
[IMG]http://2.p.s.mfcdn.net/store/manga/7576/01-001.0/compressed/tscan0005.jpg[/IMG]
Nov 25 2010 00:01
Kamen Tantei Zura → iristella
Μπορεί να μετράει και το σχολείο όντως, αλλά υπάρχει και αρκετός ελεύθερος χρόνος ανάλογα με τις εποχές βέβαια. Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχει ένα άτομο των ηλικιών που ανέφερες, αλλά πιστεύω ότι όντως μπορεί να έχει περισσότερο. Εκτός αν έχει υποχρεώσεις στο σπίτι κτλ.
Χεχε, για κάποιο λόγο χαίρομαι αρκετά που βλέπω ότι πιστεύεις αξιόλογα anime (έχω και κάτι άκυρα που χαντακώνω βέβαια xD). :nod: :nod2:
Βέβαια, φυσικά ο καθένας έχει διαφορετικά γούστα και θεωρεί άλλα καλύτερα, αλλά χαίρομαι (επαναλαμβάνομαι) που θεωρείς καλά κάποια anime που είδα (δεν νομίζω ότι θα τα θεωρείς όλα xD)
Σιγά σιγά, ελπίζω να δω και άλλα anime, και θέλω να δω κάποια anime τα οποία είναι πολύ γνωστά, χωρίς να λέω ότι έχω δει άγνωστα, αλλά πχ τύπου Cowboy Bebop γιατί το έχω και μπροστά μου το dvd (=p) δεν έχω δει. :wis:
Ελπίζω να σου αρέσει κάποια από τις σειρές που είπες ότι θα τσεκάρεις :) Ούτε έχω πολύ, βλέπω ότι τύχει και μου αρέσει. Βέβαια, αυτό που μου κάνει εντύπωση και εμένα την ίδια το τοπ 5 είχε αρκετό δράμα, και δεν γνωρίζω αν σου αρέσει αρκετά το συγκεκριμένο είδος .
Nov 24 2010 14:53
didimakia → iristella
Δεν το κοιταξα καν αλλα ξερω τι πανπονηρη εισαι συ τσουπρα.. γι αυτο το λεω!
Nov 24 2010 05:20
iristella → didimakia
Δημοσιεύτηκε σε Shoujo mangazines και σου λέω οτι μέσα γίνεται του Oppai το κάγκελο, για ποιό yaoi μου μιλάς? XD
Περισσότερο yaoi έχει το one piece μέσα.
[I][SIZE=1]And truth to be told Lui may sparkle but he is getting more ladies than all the great GAR series leads together.[/SIZE][/I]
Nov 24 2010 05:04
didimakia → iristella
Μπα δεν με συμφερει xD
Υ.Γ. αμα εχει εστω και λιγο Yaoi να μα την παναγια σ'εσφαξα στο γονατο!
Nov 24 2010 04:50
iristella → Tenshi
Nαι δόξα τω Θεώ. Επανήλθε πλήρως. Σταμάτησαν και τα ματάκια της και η μυτούλα της και πλέον χοροπηδά ξανά ανέμελα μέσα στο σπίτι. Κρυωματάκι ήταν.
Nov 24 2010 03:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed