Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
iristella → dark soul
Μόνο anime/manga related pics επιτρέπονται στην gallery. Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια.
Οκτ 17 2014 17:41
zoro77 → iristella
Mπορεις να μου εξηγησεις κατι? Μπηκα στο thread sons of anarchy και ειδα αυτο το ποστ σου: '''Παίδες η συζήτηση εξακολουθεί να είναι "Αγγλόφωνες σειρές material" οπότε μετέφερα τα post σας εκεί. Στο thread συνεχίστε με σχόλια για την συγκεκριμένη σειρά -'ηρεμα και πολιτισμένα πάντα-.
''' Εγω τωρα εκανα λαθος που εγραψα ενα ποστ εκει, και πρεπει για οποια σειρα βλεπουμε, να μιλαμε γι αυτη στο thread Αγγλοφωνες σειρες?
Σεπ 22 2014 22:19
-
iristella
Ποιά εκδοχή της κατέβασες btw? Είναι τα DvD rips watchable?
Αύγ 20 2014 23:33 -
Erebos
Αυτό κατέβασα στα 700mb Maleficent.2014.DVDRip.x264-SkyNET αλλά είναι γεμάτο macroblocking και compression artifacts. Αν θες να δεις τα CG καθαρά, κατέβασε bluray rip.
Αύγ 21 2014 00:58 -
iristella
okie thanks
Αύγ 21 2014 18:43
iristella → aimigoud
Καλημέρα και καλώς ήρθες στην κοινότητα. Για οποιαδήποτε απορία έχεις μπορείς ανά πάσα στιγμή να στέλνεις ένα μήνυμα σε κάποιον moderator για να σε καθοδηγήσει. Είτε δημόσια είτε ιδιωτικό. Κατά δεύτερο λόγο απαγορεύονται τα double και off topic post. Tώρα για το Seed που ζητάς εξαρτάται από την έκδοση του group την οποία έχεις. Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα στα ελληνικά(?) fansubs και κάνε εκεί την ερώτησή σου.
Αύγ 06 2014 07:34
-
aimigoud
Ευχαριστω iristella καλως σας βρηκα. Εψαχνα το forum της AWMN εδω αλλα μετα απο πολλα spams το βρηκα και με βοηθησαν . ΟΚ πλεον.
Αύγ 06 2014 13:48
-
Black Kaiser
Ναι, ειδάλλως θα φάω ban ε;
Μπορεί να ξεκινήσω το manga του, ωστόσο.
Αύγ 04 2014 19:47
-
Snape
Έχεις δίκιο. Συγγνώμη που ξέφυγα αλλα πραγματικά γέλασα τόσο πολύ!!! Το είχα ανάγκη. Έχεις το λόγο μου πάντως ότι δεν θα επαναληφθεί!
Αύγ 02 2014 00:06 -
iristella
.aNiMe//gr is always here for you in your time of need.
WE DELIVER
Αύγ 02 2014 00:07
iristella → MaMoGirL
Καλή μου στο λέω και από εδώ. Αν δω κάποια προσωπική επίθεση θα παρέμβω όποιος και να την κάνει. Το να κάνουν χαβαλέ με το anime ή καλοπροαίρετη πλάκα δεν είναι επίθεση. Το έχεις πάρει λίγο στραβά το θέμα.
Αύγ 01 2014 23:06
-
iristella
Στο λέω και από εδώ. Απαντάει χαλαρά και κάνει πλάκα. Μιλαγε για το anime κάνοντας χαβαλέ και σε εσένα απάντησε πάρα πολύ ήπια.
Αύγ 01 2014 23:22 -
iristella
Πχ. που λες για το Mekaku City actors που δεν σου άρεσε, αν πας στο thread Και πεις οτι σου φάνηκε ακαταλαβιστικο, δεν πρόκειται κανείς με την αντίθετη άποψη να σου πει οτι θελεις σκότωμα.
Eχεις καθε δικαιωμα να λες και τι δεν σου αρεσει μαζι με τις θετικές απόψεις.
Δες και Wolf's Rain btw. Είχε κάνει πολύ ωραία τον πρωταγωνιστή εκεί. Αν και ως Tamaki από Ouran ήταν ο αγαπημένος μου. Η μάλλον ως Ηououn Kyouma από S;G.
Αύγ 01 2014 23:44 -
iristella
Kindly stick to Nobunaga related stuff at the thread pls. Στο έσβησα γιατί είχε παρατραβήξει το offtopic.
Για chattarisma υπάρχει το Black Hole.
Αύγ 01 2014 23:49
Black Kaiser → iristella
Get your cat off your keyboard, living inspiration of the new Thor!
Ιούλ 31 2014 17:43
-
iristella
ΡΕ ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ. Δεν μου εμφάνιζε καν το notification από το vm σου. Μιλάμε το γατί σε μισεί και προσπαθεί να εμποδίζει κάθε μορφή επικοινωνίας μαζί σου. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Αύγ 01 2014 23:57 -
Black Kaiser
Απλά να ξέρεις πως είμαι κάργα γατόφιλος, ιδιοκτήτης μίας γάτας κιόλας και πως αντιπαθώ τα σκυλιά.
Και τώρα προς στην Iristella: αν μιλάω σε εσένα μάζεψε την γάτα σου. Δεν θέλω να φύγω από το site πριν την ώρα μου.
Αύγ 02 2014 14:20
iristella → Diablakos
Χρυσούλι μου καλά αυτά που είπες στο Nobunaga The Fool thread απλά επειδή δεν θέλω να παρεκτραπεί η συζήτηση από το show στις απόψεις των μελών , άστην να μου απαντήσει σε pm ή vm. Ι got this :3. Σου έσβησα το post για να μην ξεκινήσει off topic. Cheers.
Ιούλ 29 2014 18:43
-
Diablakos
να σου πω την αληθεια , ουτε καν θυμαμαι για πιο πραγμα μιλας, αλλα οκ για να το λες εσυ μπορει κατι λαθος να ειπα, cya
Αύγ 10 2014 00:13
iristella → Utaku
Ξαναβάλε λίγο εικόνα στο anime screenshot thread γιατί έσπασε το Link.
Ιούλ 16 2014 18:10
-
Utaku
Μόλις την άλλαξα και νομίζω είναι οκ! Ευχαριστώ!!
Ιούλ 17 2014 16:20
iristella → teo13
Kαλό μου όταν λέω μέσα στο thread για να μου στείλετε vm/pm το κάνω για να μην συνεχιστεί το offtopic όχι για να ανοίγουμε άσχετη συζήτηση XP. Σου έσβησα το offtopic post γιατί δεν είχε νόημα να σου απαντήσω εκεί. Το post πάνω στο οποίο έγινε η παρατήρηση από την άλλη δεν υπάρχει λόγος να σβηστεί. Το moderating γίνεται δημόσια ώστε να μαθαίνουν όλοι τι είναι επιτρεπτό και τι όχι στα πλαίσια της κοινότητας και να είναι σαφές το που πατάτε, και να είστε διασφαλισμένοι ότι ακολουθούμε ενιαία πολιτική και δεν κυνηγάμε κόσμο.
Καλή συνέχεια.
Ιούλ 09 2014 18:01
iristella → Itachi Akatsuki
Aπό τη στιγμή που ο στόχος του thread " Anime Screenshots" είναι να μοιραζόμαστε σκηνές με όλους τους υπόλοιπους είτε έχουν δει το anime είτε όχι τα spoilers αποκλείονται de facto. Αν θες πόσταρε μία σκηνή από το Fate Zero που να μην είναι spoiler.
Ιούλ 09 2014 17:50
-
Itachi Akatsuki
Οκει
Απλως οι ωραιες σκηνες περιεχουν πολλες φορες σποιλερς καταλαβαινεις!Δεν πειραζει, αμα δεν μπαινουν σποιλερς ομως συμβιβαζομαστε χαχαχα xD
Ιούλ 09 2014 20:20

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται