Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Mike The Great → iristella

Καλημερα!χτες εδειχνε το βραδυ στην ΕΤ-3 ενα ντοκιμαντερ κατι αποσπασματα περι Ιστοριας(γενικα)σε γραφικα comics(οπως Looki and Thor)και ειπα να σου στειλω ενα μυνημα μηπως ενδιαφεροσουν αλλα ελειπες
Ιούλ 08 2011 10:02
Φωτογραφία

keitaro → iristella

λολ το βρήκα μόνος μου τελικά.Thanks anyway^^
Ιούλ 06 2011 21:38
Φωτογραφία

keitaro → iristella

For now maybe but who knows what the future holds?:)One day i will find the way and anime.gr will fall in my ha*tentacles*nds:gotit: (πώς το μιλάω όμως ο π0ύστhς το αγγλικό :P ) έδιτ:Πού μπορώ να δω ποιός είναι αρμόδιος για πιο μέρος του site έτσι ώστε να μην πρίζω τα λάθος άτομα όταν θέλω κάτι;
Ιούλ 06 2011 18:05
Φωτογραφία

iristella → keitaro

Καλά δεν είναι κάτι μυστικό. xD σε κάθε section δείχνει ποιός είναι ο αρμόδιος moderator. Eκτός αυτού αν δω κάτι κάπου αλλού μπορώ να φωνάξω κάποιον αλλο να το δει. Οπότε μάλλον τα σατανικά σου σχέδια ναυάγησαν. :P
Ιούλ 06 2011 15:19
Φωτογραφία

keitaro → iristella

Arigato!:nod2:(άσε που έμαθα ότι τα δικαιώματα σου σαν moderator είναι περιορισμένα ποιος ξέρει μπορεί να μου φανεί χρήσιμο κάποια μερα:kill4u:) :P
Ιούλ 06 2011 15:03
Φωτογραφία

iristella → keitaro

Δεν έχω δικαιώματα στο community bar αλλά ειδοποίησα αυτούς που έχουν οπότε σε λίγο λογικά θα σβηστεί.
Ιούλ 06 2011 14:20
Φωτογραφία

keitaro → iristella

aloha!!!Έκανα ένα λαθάκι και έβαλα 2 φορές το ίδιο post στο θρεντ με τα webcomics.Could you please delete it :P ?
Ιούλ 06 2011 14:14
Φωτογραφία

keitaro → iristella

you are welcome!!!:joyful:[SIZE="1"]Κοίτα μεταξύ μας αυτά που λες τα ξέρω και γώ και κατά βάθος βάθος(πολύ βάθος όμως^^) το παραδέχομαι ότι το berserk μετά το golden arc έχει γίνει πατάτα με περικεφαλαία[/SIZE]:whistling: αλλά το funboy που βρίσκεται στην επιφάνεια μου επιβάλλει να διαφωνήσω μαζί σου οπότε you are wrong iristella!!!Berserk is the GREATEST MANGA EVER whether you like it or not!!!:stubborn: there you have it:gotit:
Ιούλ 05 2011 23:17
Φωτογραφία

demonicMC → iristella

Yayyyyy, Iri called me sweety, όπως και στο πρώτο vm!
Ιούλ 05 2011 23:09
Φωτογραφία

iristella → croco~boy

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Αποτοξίνωση is good. Και εγώ την εφαρμόζω αυτές τις μέρες εξού και η αργοπορία. *send e-cheesecake*
Ιούλ 05 2011 21:08
Φωτογραφία

iristella → Lord Leon

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές. Και σε σένα τα καλύτερα εύχομαιιι. :) (έλα τώρα όχι σiχαμένη η Marilyn και πιαστούμε μαλλί με μαλλί) Ντάξει ο χρόνος ανταπόκρισής μου τα σπάει. Πετάει η ομάδα λέμε. (αφηρημάδα over 9k)
Ιούλ 05 2011 21:06
Φωτογραφία

iristella → keitaro

Το quantity beats quality έχουμε δει άπειρες φορές ότι δεν ισχύει... Υοu can do better dear. :P Το μοναδικό πράγμα στο οποίο βασίζεται το σπαθί του Guts είναι η οργή, και η στείρα δύναμη. Αυτό δεν είναι ξιφομαχία ούτε κάνει το σπαθί τον ξιφομάχο. Όπως δεν προδικάζουν τα μπράτσα το αποτέλεσμα ενός αγώνα πάλης. Γι αυτό και χρειάζεται "βοηθήματα" όπως το κανόνι και η πανοπλία που ανέφερες και γι αυτό ήταν είναι και θα παραμείνει ένας loser σε όλη την πορεία του manga. To μόνο που τον κρατάει ζωντανό είναι το plot armor και η μεροληψία του δημιουργού υπέρ του. Anw το Berserk είναι ένα μέτριο manga με ωραίο art έναν ενδιαφέρων antagonist και έναν πολύ κακογραμμένο main lead από όλες τις απόψεις. :) btw thanks for the friend request. :D
Ιούλ 05 2011 21:01
Φωτογραφία

keitaro → iristella

Miyamoto Musashi is your favorite swordsman?Οκ αυτό καλυτερεύει λίγο τη θέση σου:PΚαι πάλι όμως αν και καλύτερος ξιφομάχος της Ιαπωνίας δεν ποιάνει μία μπροστά στον Guts:P And this huge piece of metal as you call it is what makes Guts so much better than the rest of them swordsmen.The bigger it is the better.Ατάκες τύπου size doesn't matter χρησιμοποιούνται από τύπους σαν αυτόν που έβαλες για να δικαιολογήσουν την έλλειψη των απαιτούμενων "προσόντων":canthelp: All in all this little and tiny vagabond of yours just doesnt have the guts to face dragon slayer in combat.Whereas Guts is named after them:smokingg:Καταλαβαίνεις τώρα την ανωτερότητα;:if: edit:Guts also has a metalic hand and he can use it to throw fireballs and other shit like that [IMG]http://evewithoutadam.net/files/2010/11/slanted1.jpg[/IMG]:8):
Ιούλ 05 2011 20:07
Φωτογραφία

iristella → keitaro

[CENTER][SPOILER][URL="http://imageshack.us/photo/my-images/163/lolzmw.png/"][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7571/lolzmw.png[/IMG][/URL] [/SPOILER] Guts is no swordsman. He just swings a huge piece of metal around. He is bound to slash something. Also Dragonslayer = compensating much? :hehehe: [/CENTER]
Ιούλ 05 2011 18:59
Φωτογραφία

keitaro → iristella

OMG τώρα το πήρα χαμπάρι τι ιεροσυλία ήταν αυτή;:blurah5: Δηλαδή θες να μου πεις ότι υπάρχει καλύτερος ξιφομάχος απο αυτόν; [SPOILER][IMG]http://media.animevice.com/uploads/0/321/19039-guts_rage_super.jpg[/IMG][/SPOILER] Thats stupid o ξιφομάχος σου δεν έχει σκοτώσει 100 άτομα μαζί.Guts>all just admit it already:bleh:
Ιούλ 05 2011 18:32