Jump to content

Community Status Updates

Photo

Neuro → iristella

Ναι είναι χαζό τεστ έπρεπε να έχει και άλλους...π.χ. τον Aido-sama αλλά και άλλους.
May 28 2008 20:55
Photo

iristella → Neuro

ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥUUKI???????:oo::oo::oo:Αυτην την μικρη αχρηστη που δεν μπορει να αρθρωσει λεξη???? Θα με στριμωχνε εμενα vampire και δεν θα του αλλαζα τα φωτα???????:oo::hehehe:που θα αφηνα τον zero να παιζει με το οπλο και εγω θα ειχα ενα ταπεινο κονταρι??? δεν πιστευω οτι μας μπερδεψαν. Απλα τα τεστ ηταν εντελως ηλιθια....:nosey:
May 28 2008 20:53
Photo

Neuro → iristella

Καμία σχέση δεν έχεις με τον Zero:oo:...λες να μας μπέρδεψε:orly:?
May 28 2008 20:46
Photo

iristella → Neuro

hey yuuki τι κανεις?????Kyriuu zero speaking.....ΧD ο χριστος και η παναγια δλδ....και να πεις οτι εχω και κοινα με τον zero να πω παει στο καλο.... Εγω ειμαι η χαρα του θεου δεν κλαιω συνεχεια την μοιρα μου.......και ειμαι παντα μες την καλοσυνη. Πιστευω φαινεται και απο τα posts Μου ετσι?
May 28 2008 16:34
Photo

Neuro → Anyparktos

Πειράζει να πω και εγώ ένα γεια? :P Πολυκοσμία βλέπω εδω
May 28 2008 15:58
Photo

iristella → Neuro

Πανω στο σχολιο στο Vk group. Πηγαινε google και πατα what vampire knight character are you??? και θα σου βγαλει τεστακια για να δεις σε ποιον αντιστοιχεις και ποιος απο ολους θα ηταν υποθετικα the love of your life. τα δικα μου αποτελεσματα μαλλον τα ειδες......... :(
May 28 2008 14:14
Photo

Neuro → grrflyff

Γεια :)
May 28 2008 12:02
Photo

Neuro → mihalakis21

Γειαα να σε ρωτήσω αυτό που έχεις για [B]Spoiler[/B] στα αλήθεια κυκλοφορεί? Η έκανε πλακά κάποιος γραφίστας...
May 28 2008 09:46
Photo

Neuro → iristella

Χαχαχα σοβαρα τωρα το ειδες? Ε τι να πω ειμαι ενα μικρο διαβολακι:wooi2::wooi2:...
May 27 2008 22:03
Photo

iristella → Neuro

iiiiiiiii τωρα το ειδα "το ξερεις εσυ" στο ποστ για τον tobi......... και το ειχες βαλει επιτηδες ετσι για να μη φαινεται μουσιτσε...... Βασικα δεν ξερω ομως.....
May 27 2008 21:59
Photo

Neuro → Billykid

Δεν αμφιβαλω οτι εισαι κοπελα φενετε και απο τον τροπο που μιλας :P ;)
May 27 2008 21:36
Photo

Billykid → Neuro

:hahaha:Ουτε μπαλα παιζω ουτε ανεργη ειμαι(αν αυτο εννοουσες!!!)(αν εννοουσες γεματη ενεργεια,αναλογα την μερα!!)Φυσιολογικος ανθρωπος γυναικιου φυλλου 25 χρονων ειμαι!!!Απλα δεν ασχολουμε ολη μερα μα τα νυχια και τα μαλλια μου, δεν παω στα μπουζουκια και δεν μιλαω ολη μερα στο τηλ με φιλες για γκομενους!!!!Οι περισσοτεροι φιλοι μου ειναι αγορια(μαλλον ευθυνεται και αυτο για το ψευδωνυμο!!) ισως τα ενδιαφεροντα μου να ειναι πιο κοντα στο αντρικο φυλο!!Παντως σε διαβεβαιω [B]Ειμαι Κοπελα[/B]!!!:orly:
May 27 2008 17:11
Photo

Neuro → Billykid

Σε φαντάζομαι να παίζεις μπάλα για να σε φωνάζουν έτσι :ballumad:ή είσαι γεμάτη ανεργία και ζωή :hero:ή και όλα τα παραπάνω + και άλλα:hiding_something:
May 27 2008 14:58
Photo

Billykid → Neuro

Xexe,Vasiliki to onoma mou, billy me fwnazoun kapoioi filoi, billy the kid...(my name is Bond...james bond!)
May 27 2008 14:12
Photo

Neuro → Billykid

??? Είσαι κοπέλα:erk:?? Και γιατί έβαλες τέτοιο όνομα?:sleepy::blurah5:
May 26 2008 21:59