Community Status Updates
dennisuke → Skiarxon
Μπράβο μεγάλε, ξέρεις από υπολογιστές μάλλον :smart:
Οκ, περνώ στο θέμα, ξέρεις αν έχουν βγει stick (φλασάκια) που σου δίνουν ίντερνετ; Really need it (not for me) γιατί οι γείτονες ή ασύρματο modem δεν έχουν ή αν έχουν είναι κλειδαμπαρωμένα.. Νομίζω έχει να κάνει με μια μηνιαία συνδρομή αλλά δεν ξέρω και πολλά. Ελπίζω να με διαφωτίσεις
Α, και μην ξεχάσω, συχγαρητήρια, η αγαπητή μας Ioanna-chan δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο παρτενέρ.
Oct 07 2008 20:55
Skiarxon → zade
Καλα κ εγω εχω κατι προβληματα με το ιντερνετ τωρα.Θα δουμε αν το νεο ρουτερ που μου δωσανε ειναι της προκοπης ωστε να μπορω για καμποσο καιρο να κλεβω απο τον γειτονα,
Sep 20 2008 17:56
zade → Skiarxon
Μεγαλε το χω δει το πμ σου αλλα λογω εξεταστικης δεν απατνταωω λεπτομερειακα .Μιλησα παντωςα με τον αρχηγο και ειπε οτι εισαι μεσα
Sep 19 2008 21:51
zade → Skiarxon
Holy FUCK ! U truly are master. i respect you and your kindness. Teach me the ancient methods ...
Sep 12 2008 19:34
Skiarxon → zade
You are sooooooooooooo gay.Πρωτα απο ολα δεν πινω τον καφε με ζαχαρη.Τον πινω σκετο.4 κουταλιες καφε.Και 4-5 τετοιους την μερα.YOU FAIL
Sep 11 2008 21:02
zade → Skiarxon
Τι λε ρε ; 3εις κόυτες ; Και εγώ μετά τι θα κάνω ; Αντε όμως αφού με βοήθησες θα σου αποκαλύψω το μυστικό μου για να μένεις ξάγρυπνος . Θα φτιάξεις φραπέ 4 καφε΄μια ζάχαρη και θα τον πιείς ενώ δεν θα έχεις φάει τίποτα για τουλάχιστον 3 ώρες . Θα σου διαλύσει το στομάχι εγγυημένα , θα κάνει τα χέρια σου να τρέμουν ,αλλα χτυπάς άνετα ένα 6ωρο άυπνος και ακμαίος . Αλλα προσοχή με την χρήση. Αμα πιείς αυτό το σκεύασμα ,μετά πρέπει να περάσει μια μέρα χωρίς καφέ για να ξαναπιείς . Εγώ το κάνω . Δοκίμασε το , δεν θα χάσεις και πολλά (πέραν της ψυχικής σου υγιείας )
Sep 11 2008 20:00
Skiarxon → Adventurer
Το reseed παει για την αλλη βδομαδα γιατι πρεπει να φυγω αυριο για βολο και δεν θα εχω τιποτα μαζι μου.Σορρυ αλλα η ορχηστρα με καλει.
Sep 11 2008 02:22
Skiarxon → zade
Αν θες να με ευχαριστισεις στειλε μου 3 κουτες καφε.Τις χρειαζομαι.
Sep 06 2008 14:50
iristella → Skiarxon
Αγαπητε skiarxon...... Αν μη τι αλλο σε παραδεχομαι (και αυτο το λεω χωρις διαθεση ειρωνιας) που τουλαχιστον ειχες το θαρρος να ποσταρεις ενα δικο μου ποστ που θεωρεις spammoσεντονο. Σας βλεπω εδω και δυο μερες το φερνετε γυρω γυρω, μπηχτουλα στην μπηχτουλα ωσπου δεν αντεξες και ποσταρες ξεκαθαρα ^^... Συγγνωμη που δεν ειπα απλα αυτη ειναι η αποψαρα μου δεχτειτε την αλλα εκατσα και εψαξα αναφορες σε ολο το οnemanga για να δικαιολογησω αυτα που ελεγα και να γινει πιο επικοδομιτικη η συζητηση. Ξερω οτι τετοιου ειδους ποστ ριχνουν την ποιοτητα του forum. Απο την αλλη ομως ανυπομονω να δω και το δικο σου καλο και σωστο παραδειγμα γιατι με μονο 45 anime related posts απο τα σχεδον 250 που εχεις κανει συνολικα θα ομολογησω οτι δυσκολευομαι να σχηματισω αποψη.
Sep 06 2008 00:19
Yu_Kanda → Skiarxon
Φιλε πραγματικα εισαι κορυφαιος εβλεπα τα ποστς σου πριν στο Black hole και ειχα πεθανει στα γελια καλα ειδικα αυτο που λεει η ανεγκεφαλη δεν ειμαι μονη σ'αυτον τον κοσμο και λινκαρεις τα πρωτοζωα επεσα κατω απο την καρεκλα απο τα γελια:hahaha:
Απλα κορυφη εισαι μεγαλε
Sep 04 2008 02:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed