Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Megi ♥

Χεχε αν τσεκαρεις το προφιλ μου ξανα θα δεις οτι δεν πολυβγαζει νοημα αυτο που γραψες αλλα ενταξει,παλι καλα ειμαι καλος στην αποκρυπτογραφηση;) ΟΚ το χα γενικως υποψην το manga που λες,απλως η συντομευση δεν μου ηρθε το τι σημαινε:P....καποια στιγμη θα το ξεκινησω κι αυτο! {αν με πορωσει πιο πολυ απο το Berserk κερναω μπισκοτα:hahaha:} Cya then Megi-chan:ureshii:
Aug 13 2008 23:45
Photo

Megi ♥ → Zoro

(Χμμμ το παντα με φιλους ειναι εγγυημενο,δεν νομιζω να ερχομουν ποτε μονος Παντως ναι,πλακα θα χε να δω κι εγω μαζεμενους otaku γιατι μεχρι τωρα μονο online τους εχω δειXDXD Βtw,AS group??? [sorry για την ασχετοσυνη])

Λέω για το Social Group της Kaori Yuki το AS aka Angel Sanctuary είναι ένα από τα πολύ δημοφιλή της μάνγκα και είναι τέλειο πρέπει να το διαβάσεις. It's full of love and sexy bishonen
Aug 13 2008 23:30
Photo

Zoro → Megi ♥

Χμμμ το παντα με φιλους ειναι εγγυημενο,δεν νομιζω να ερχομουν ποτε μονος:P Παντως ναι,πλακα θα χε να δω κι εγω μαζεμενους otaku γιατι μεχρι τωρα μονο online τους εχω δειXDXD Βtw,AS group???:hmmm: [sorry για την ασχετοσυνη:P] OK μου λυσες την απορια λοιπον,θα το χω υποψην,thankies:ureshii: Οσο για την αργοπορια μην σ'ανυσηχει,οποτε μπορεις απαντα:gotit:,δεν ηταν δα και κανενα σημαντικοτατο ζητημαXD Arigatou και παλι^^
Aug 11 2008 00:43
Photo

Megi ♥ → Zoro

Zoro τα meeting είναι πάρα πολύ ωραία και πέφτει πολύ γέλιο πρέπει να έρχεσαι και εσύ που και που δεν πρόκειται να το μετανιώσεις :congrats: Έχω πάει αρκετές φορές και πάντα με φίλους, δεν ένιωσα καθόλου άβολα στην πρώτη μου συνάντηση το κάθε άλλο πετούσα από την χαρά μου :hahaha: δεν είχα ξαναδεί από κοντά τόσους πολλούς otaku μαζευμένους σε ένα μέρος :nanana:(ασε που γνώρισα το AS group από κοντά :joyful:) sorry for the late reply :emptyonexg1:
Aug 11 2008 00:09
Photo

Zoro → Megi ♥

Μegi-chan μιας και εισαι απο τα λιγα ατομα που γνωριζω[εστω και λιγο] που εχουν παει σε συναντηση του forum,απο περιεργεια,πως ειναι?? Εχεις παει πολλες φορες??Αν ναι,παντα με φιλους ή και μονη καμια φορα?? Την πρωτη φορα ηταν αβολα ή ουτε που το παρατηρησες?? Sry που ρωταω πολλα και ισως σου φανω παραξενος:P απλως ειχα περιεργεια να ακουσω απο καποιον που εχει παει πως ειναι...καθαρα απο περιεργεια,τπτ αλλο! [μιας και οσο αφορα την ασχολια μου με τα ανιμε ζω μια 2πλη ζωη...πολυ λιγα ατομα το ξερουν εκει εξω...οτι φιλους εχω ειναι στο forum;P]
Aug 09 2008 21:57
Photo

Neuro → Megi ♥

Γεια μόλις έφτιαξα ένα group οπού θα μιλάμε για την τέχνη ... αν θέλεις ρίξε μια μάτια...φωτογραφίες σύντομα θα ανεβάσω!
Aug 08 2008 17:39
Photo

psofia → Megi ♥

Συμφωνεί και ο Seraphimon-sama!! :hahaha:
Aug 07 2008 22:12
Photo

Megi ♥ → psofia

:hahaha::hahaha::hahaha: πως σου ήρθε αυτό καλέ¨
Aug 07 2008 22:07
Photo

psofia → Megi ♥

ΤΕΛΟΣ! Εγώ, εσύ και η Matsu είμαστε οι πιο sexy γυναίκες του forum!!! :hihi2:
Aug 07 2008 22:05
Photo

Megi ♥ → Zoro

Χίλια ευχαριστώ Zoro-kun *huggles* εύχομαι και σε σενα καλές διακοπές :byejg9:
Jul 31 2008 13:05
Photo

Zoro → Megi ♥

[I]Ακόμα είμαι Sanji fangirl [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/wooi2.gif[/IMG].............. [/I] Οi oi!!:burningbe3: [I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/kakaka.gif[/IMG] αλλά και ο Zoro μια χαρά sexy είναι [/I][IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Στο τσακ σωθηκες!!:P Τεσπα ναι,οποτε εχεις ορεξη για λιγη[ή πολυ!] τρελα,περνα απ το group και θα την βρεις!! Οποτε χρειαστεις βοηθεια για links οπουδηποτε περιεχομενου και σειρας[μην εννοοντας πονηρα πραγματα!;)]ειμαι αρκετα καλος στο να βρισκω! Αυτα....καλη συνεχεια ευχομαι λοιπον και καλες διακοπες αν πας πουθενα!!:P:bye:
Jul 31 2008 06:04
Photo

Megi ♥ → Zoro

Δεν έχω διαβάσει ποτέ το manga μόνο το anime και κάποιες ταινίες έχω δει :drink: όσο για την πρόταση σου ευχαριστώ, φαίνετε πολύ ενδιαφέρουσα :kill4u: Θα το σκεφτώ!!!!!!!!!!!! Ακόμα είμαι Sanji fangirl :wooi2:.............. έχω μια αδυναμία στους ξανθούς χαρακτήρες βλέπεις :kakaka: αλλά και ο Zoro μια χαρά sexy είναι :hahaha:
Jul 30 2008 21:16
Photo

1oneiromono → Megi ♥

haha διαβασα τα ποστ σου στο death note threat εγγραψες(..καλα εκανα τλκ που σε φωναξα ,μια fangirl ειναι παντα ειναι χρησημη xD),οσο για τον Mello κοντευω να τελειωσω το στορι του 2nd part DN του μανγκα ,γτ τα αγοραζω (μια τετοια σειρα αξιζει να την εχεις στην βιβλιοθηκη).Σαν χαρακτηρας φαση εχει η πρωσοπικοτητα αλλα μπροστα στο Near επιλεγω τον Near ,παρολλα αυτα respect ston Mello για το γρηγορο και αποτελεσματικο τροπο στην αρχη της σειρας για να παρει το deathnote.Τεσπα ειμαι σε διακοπες τωρα και γραφω απο netcafe ,καλες διακοπες
Jul 30 2008 18:54
Photo

Zoro → Megi ♥

[I]Κοίτα Zoro το One Piece πραγματικά δεν προσφέρετε για romance αλλά προτιμώ να δω τον Zoro μπακούρη παρά με μια που μοιάζει στην πρώτη του αγάπη [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/nosey.gif[/IMG] [/I]Hmmmm,εμενα μ'αρεσει η Tashigi,αλλα σαν την Robin καμια:nbleed: Θα θελα προς το τελος τουλαχιστον να παιξει τπτ μεταξυ τους!!;) [I] Όσο στο αν ζει ή αν πεθαίνει κανείς αυτό νομίζω ότι είναι εμφανές αφού μόνο οι κακοί πεθαίνουν [IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/stubborn.gif[/IMG] [/I]Και οχι και τοσο συχνα και παλι!!! Διαβαζεις και το manga??? Αν οχι τοτε δεν ξερεις οτι ολοι οσοι φαινομενικα πεθαναν στο ανιμε,πχ CP9 ή Wapol,στην πραγματικοτητα εζησαv και ειναι πρωταγονιστες καποιον μινι ιστοριων!! Να παρει,με τσατιζει πολυ αυτο στην σειρα παντως...τις αφαιρει ποντους...:thumbdown: [I] και ναι βλέπω τη σειρά και προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο [/I]Xαχα μα καλα κι εγω που νομιζα οτι πολυ λιγα κοριτσια την εβλεπαν στο forum!! Παλι καλα που σε βρηκα δλδ,γιατι εχουμε φτιαξει ενα τρελοο group οπου ειναι κατι σαν rpg παιχνιδι ρολων και ο καθενας εχει εναν ρολο σε ενα υποτιθεμενο πειρατικο πλοιο...εγω πχ ξιφομαχος,μετα υπαρχουν ero cooks κλπXD Αν θες περ να δες το,αλλα σε προειδοποιω εχει πολλλυυυυ τρελα!!! [και mature content at timesXDXD] Παντως 3 κοριτισα εφερα στο group και το λατρεψαν!! Aν ενδιαφερεσαι περνα μια βολτα....και προετοιμασε τα ματια σου για αυτο που θα ακολουθησει:hahaha: [you've been warned!!] Αν ενδιαφερθεις για πληροφοριες ή να γραφτεις,πες οτι σε συστησα εγω και θα σε βοηθησουν ολοι!! [B][URL="http://www.anime.gr/forums/groups/8/#gmessage9867"]EΔΩ[/URL] [/B]λοιπον!! Anw,αυτα Megi-chan!!! Την κανω κι εγω γιατι νυσταξα!! [btw εισαι sanji fan ή zoro fan τελικα??προσεξε τι θα πειςXDXD] Oyasumi:gn2:
Jul 30 2008 03:33
Photo

Megi ♥ → Zoro

Κοίτα Zoro το One Piece πραγματικά δεν προσφέρετε για romance αλλά προτιμώ να δω τον Zoro μπακούρη παρά με μια που μοιάζει στην πρώτη του αγάπη :nosey: Όσο στο αν ζει ή αν πεθαίνει κανείς αυτό νομίζω ότι είναι εμφανές αφού μόνο οι κακοί πεθαίνουν :stubborn: και ναι βλέπω τη σειρά και προσπαθώ να μην χάνω επεισόδιο
Jul 29 2008 23:27