Jump to content

Community Status Updates

Photo

Skiarxon → Yu_Kanda

Thanks m8 :)
Sep 04 2008 14:57
Photo

Yu_Kanda → Ame Warashi

Καλα ναι ο Cross ειναι θεος και εχει φανταστικο styl.Δες το παντως και θα με θυμιθεις ειναι απο τις αγαπημενες μου σειρες και στο προτεινω ανεπιφυλακτα.
Sep 04 2008 02:36
Photo

Yu_Kanda → Skiarxon

Φιλε πραγματικα εισαι κορυφαιος εβλεπα τα ποστς σου πριν στο Black hole και ειχα πεθανει στα γελια καλα ειδικα αυτο που λεει η ανεγκεφαλη δεν ειμαι μονη σ'αυτον τον κοσμο και λινκαρεις τα πρωτοζωα επεσα κατω απο την καρεκλα απο τα γελια:hahaha: Απλα κορυφη εισαι μεγαλε
Sep 04 2008 02:28
Photo

Ame Warashi → Yu_Kanda

χεχε,συμπαθητικούλης είναι μωρέ,αλλά η μεγάλη μου δυναμία ειναι μόνο μια!Marian Cross!!!Ο άνθρωπος είναι η απόλυτη ακυρίλα! :D:D:D Θα το τσεκάρω και θα σου πω γνώμη,παντως είναι από αυτά που είχα βάλει στο μάτι καιρό... :)
Sep 04 2008 02:26
Photo

Yu_Kanda → Ame Warashi

To fate/stay night ειναι πολυ ωραιο και σου προτεινω να το δεις χωρις δευτερη σκεψη,προσωπικα απο τις αγαπημενες μου σειρες Ναι εννοειται Kanda fun μεχρι το κοκκαλο,εμα τι τωρα:hahaha:
Sep 03 2008 20:48
Photo

Ame Warashi → Yu_Kanda

ναι ναι!Εννοείται μαζεύω τους τόμους από D.Gray-Man,Death note έχω διαβάσει,Bleach και naruto αλλα τελευταία με κούρασε λίγο...και τώρα διαβάζω petshop of horrors,kurosagi corpse delivery service και dogs:bullets and carnage που είναι τέλειο και προσπαθώ να βρω κάτι στο ίδιο στυλ...Χεχε κι εγώ αν αρχίσω τις σειρές που έχω δει ή τελείωσα το καλοκαίρι θα πάρει ώρες...(είχε πέσει πολύ καψιμο φέτος) :P Το fate stay night λέει τπτ?Ήθελα καιρό να το δω...Τώρα ψάχνω κάτι που να θυμίζει Azumanga daioh... :) Και τελευταία ερώτηση: fan του Kanda να υποθέσω? :D
Sep 03 2008 19:58
Photo

Yu_Kanda → Ame Warashi

Με μανγκα εσυ ασχολεισαι καθολου??
Sep 03 2008 16:10
Photo

Yu_Kanda → Tidus87

Τα αγαπημενα μου ανιμε εμενα ειναι:Fate/stay night,D.gray-man,Naruto Shippuuden,Black Lagoon,Gantz,Soul Eater aaa kai to Samourai Champloo που πηγα να ξεχασω. Εχω δει και αρκετα αλλα ομως αν αρχισω να τα γραφω θα τελειωσω σε καμια ωρα οποτε ας γραψω τα Top καλυτερα
Sep 03 2008 16:09
Photo

Yu_Kanda → Ame Warashi

Εγω εχω παρακολουθησει αρκετες σειρες τις οποιες αν αρχισω να γραφω θα μ παρει μεχρι αυριο απο τις αγαπημενες μου παντως ειναι τα: Fate/Stay Night,Naruto Shippuuden,Soul Eater(ναι ρε χαλαρα ο Kido-Kun ειναι ο καλυτερος απ'ολους εκει μεσα),Gantz,Black Lagoon και φυσικα το D.Gray-man. Απο μανγκα παντως το Berserk ειναι κορυφη και θα αρχισω και το Blade of the Immortal σε λιγο:wooi2:
Sep 03 2008 16:05
Photo

Yu_Kanda → dennisuke

Ευχαριστω πολυ m8 1 χρονια ειναι φετος αντε να περασει και μακαρι του χρονου να μελεταω ιστορια:wooi2:
Sep 03 2008 15:46
Photo

Ame Warashi → Yu_Kanda

yw :) ναι είμαι λάτρης του συγκεκριμένου!Ειδικά έχω κολλήσει με τα τελευταία eps...Πρόσφατα ξεκίνησα soul eater το οποίο μ άρεσει επίσης (μεγάλη μου αγάπη ο death the kid),one piece...Αυτά προς στιγμήν...Τελείωσα πολλά το καλοκαίρι αλλά τώρα λόγω εξεταστικής μένω σε αυτές τις σειρές και κατεβάζω νέο υλικό όπωσ gungrave...U?Να παίρνουμε και καμιά ιδέα... :)
Sep 03 2008 11:54
Photo

dennisuke → Yu_Kanda

Καλή επιτυχία στις πανελλήνιες :wis:
Sep 03 2008 06:55
Photo

Tidus87 → Yu_Kanda

Κοίτα είναι αρκετά για να τα γράψω τώρα όλα(σε σχέση βέβαια με το συνολικό αριθμό των anime που υπάρχουν δεν είναι τίποτα).Θα γράψω αυτά που είδα(ή συνέχισα) φέτος το καλοκαίρι:DGM,naruto k' bleach(τα τελευταία chapters κυρίως, τα ανιμε τα έχω αφήσει λίγο),the melancholy of Haruhi Suzumiya,Gankutsuou,lucky star(δεν το τελείωσα),FMA the movie,vampire knight,samurai champloo,yu yu hakuso(30 ep. περίπου),xxxholic kei,kaleido star,singetsutan tsukihime,wagaya no oinari-sama(μέχρι το 6-7),elfen lied,green green,soul eater(προαισθάνθηκα οτι θα κολλήσω και το σταμάτησα γιατι έχω εξετάστική) και one piece(στο 50 κάτι περίπου είμαι εχω δρόμο μπροστα...) αυτά θυμάμαι τώρα.Εσύ?
Sep 03 2008 02:09
Photo

Yu_Kanda → Tidus87

Τιποτα οτιδηποτε θες ρωτα με:D Btw τι αλλα ανιμε εχεις δει?(εκτος του DGM)
Sep 03 2008 01:18
Photo

Tidus87 → Yu_Kanda

ok thanks for the info.Έχω κάνα δυο groups πρόχειρα στο μυαλό.
Sep 03 2008 01:05