Community Status Updates
Night Wizard Seal → nancy_neko
ακούω διάφορα, είμαι λίγο άκυρος ως αναφορά την μέταλ που ακούω.
Nightwish είμαι φανατικός φάν (Τάρια φυσικά) και βρήκα και άλλον ένα. Έχω περάσει πολλές στιγμές ακούγοντας nightwish και τους θεωρώ τόπ. Από τ 2004 τους ακούω(τον χρόνο που έφυγε η Τάρια :()
Ακούω blind guardian, demons and wizards και από εκεί και πέρα ακούω power, progressive (dream theater fan) Stratovarious και από γκόθ ακούω και εκεί διάφορα :P. Sirenia, After Forever, Epica(αγαπημένοι) Wihtin Temptation, λίγο Children of Bodom γενικώς ένας αχταρμάς. Και Νορβιγική μουσική καλή είναι.
Απο ιαπωνική μουσική πρώτοι και Υπερκαλύτεροι Onmyouza! Οι τυπάδες και η τύπισσα είναι θρησκεία, κλασσικά. Νομίζω θα τους έχεις ακουστά αφού ασχολείσαι. Τρελοί.
Και από visual kei αγαπημένοι είναι οι Versailles. Τρομερή μουσική(το πρώτο άλμπουμ ήταν αριστούργημα) αλλά το δεύτερο με απογοήτευσε πλήρως. Είναι νέοι με αυτό το όνομα, αλλά και λόγο της καριέρας τους στα προηγούμε χρόνια, σίγουρα θα μας βγάλουν και κανέναν άλλο διαμαντάκι.
Feb 23 2010 21:50
nancy_neko → Night Wizard Seal
hello night wizard seal-kun :P ακουω metal ..δηλαδη φανατικα visual kei αλλα visual kei metal συγκροτηματα,heavy metal,goth,doom k etc...apo iapwnika gnk metal :P apo alla,opws evrwpaika i amerikanika bands,akuw mono nightwish(alla me tin tarja san tragudistria),within temptation,lake of tears,katatonia,blind guardian,iced earth,lacuna coil,ligo evanescence...afta XD kai merika klassika rock komatia :P (btw,sorry g t greeklish,alla grafw pl pio grigora etc) ara m liga logia ap mi-iapwnika akuw epic,goth k doom metal XD esy??:P
Feb 23 2010 21:04
Night Wizard Seal → nancy_neko
Hello Nancy_Neko-chan! Τι μουσική προτιμάς γενικά ; Σε είδα και με Blind Guardian :P
Feb 23 2010 00:05
nancy_neko → miko-chin
[B]καλα,μην φανταστεις,δεν σκοτωνομαι,απλα μου αρεσουν αρκετα :P[/B]
Feb 21 2010 23:50
Zoro → nancy_neko
Hi,το μαλλι το κρατας παντα ετσι και στις καθημερινες ή ηταν ειδικη περιπτωση??
[οχι τπτ αλλο αλλα μου θυμισε το στυλ πολλων ανιμε γυναικειων χαρακτηρων:)]
Aug 22 2008 15:21
BrainDeadAlive → nancy_neko
Εμμμμ και ναι,μολις τωρα ειδα το μνμ σ σχετικα με τον yuuki...^^'''''''''
Aug 12 2008 10:37
Jiraiya → nancy_neko
Σε αυτό το forum μόνο εγώ έχω το δικαίωμα να τη πέφτω στις κοπέλες.Ένας τόλμησε να παραβεί αυτό τον κανόνα και κοίτα τι του συνέβη:hehehe:
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/djdragon.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: DjDragon[/URL]
ΥΓ1)Μάλλον σε λάθος profile το έγραψα αλλά βαριέμαι να το διορθώσω τώρα
ΥΓ2)Από τις 08-04-08 είσαι μέλος το λέει στο profile:hihi2:(στη Nancy αναφέρομαι)
ΥΓ3)Μια χαρά είσαι στην εικόνα:congrats:
Aug 06 2008 01:48
Casshern → nancy_neko
Ego edo k 1 xrono peripou eimai meloc,vacika c eida sto post ur pic k leo auti einai oraia kopela as tin kano friend :)
Aug 04 2008 15:29

This status update has reached the maximum number of replies allowed