Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kalamaris → The Tragic Prince

Κοντευουν να μου φυγουν τα ματια απο το πολυ megaman.Τερματιζα και 2 παιχνιδια την ημερα.Πορωση σκετη.Και τωρα που τελειωσα ολα οσα μου ειχες πει σκοπευα να παω προς castlevania πλευρα και μιας και εχω ακουσει πως εισαι φαν τι προτεινεις?
Ιούλ 26 2011 18:36
Φωτογραφία

Aνετα η δυσκολοτερη απο τις πιστες των ρομποτ.Ακομα και στο hard ολες οι αλλες ειναι γελοιες.Και τωρα ερχεται το μεγαλο.....DR WILLY!!
Ιούλ 19 2011 19:55
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Kalamaris

e siga. etsi ki alliws pio polu gia ton quick man einai
Ιούλ 19 2011 15:49
Φωτογραφία

σνιφ...ε ρε ζωουλες που εχω χασει εξ'αιτιας του.
Ιούλ 19 2011 12:16
Φωτογραφία

nai. den mporeis na to stamathseis an to energopoihseis.
Ιούλ 19 2011 04:13
Φωτογραφία

To ξεκινησα και ειναι πραγματ πορωση!Αυτο βεβαια που δεν εχω καταλαβει ειναι οταν χρησιμοποιω εκεινο το αντικειμενο για να απγωσω το χρονο γιατι δεν μπορω να το σταματησω καπου στη μεση της μπαρας?Ειναι αναγκη να το ξοδευω ολο καθε φορα?
Ιούλ 18 2011 19:42
Φωτογραφία

υπεροχα. πιασε το 2 τωρα να πορωθεις. ολα ιδια δυσκολια εχουν περιπου
Ιούλ 18 2011 19:15
Φωτογραφία

[QUOTE]Πιασε τα απ την αρχη ,του NES με τη σειρα την main σειρα. αυτα βγαινουν ανετα σε μια βδομαδα μετα το 7 του snes και χωσε και τα X μετα και εισαι αρχοντας[/QUOTE]To προβλημα μου ειναι πως δεν εχω κανενα nes η snes rom site.Ξερεις κανεναν αξιολογο?
Ιούλ 13 2011 17:23
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → The Tragic Prince

Σίγουρα θα τα τσεκάρω κάποια στιγμή. Τώρα όμως (λόγω φροντιστηρίων - Πανελληνίων) είμαι σε μια σφικοτκώλεια κατάσταση :P:hihi2:
Ιούν 28 2011 17:23
Φωτογραφία

The Tragic Prince → Night Wizard Seal

Εγω λεω να διαβασεις τα VN. Το ολο feeling που δινει η μουσικη που εχουν κανει ολη τη διαφορα
Ιούν 28 2011 15:00
Φωτογραφία

Ok, no problem with that. :P
Ιούν 27 2011 23:24
Φωτογραφία

It's a story that speaks about love
Ιούν 27 2011 03:42
Φωτογραφία

:hahaha: Τι δημιούργησα; Χάλασα κανένα flow του Umineko; Για πλάκα το είπα αυτό βασικά.:hihi2: Δεν έχω διαβάσει γρι από Umineko. Αλλά ξέρω ότι επικρατεί λίγο mindfuck. Ή μυστήριο, anyway. :P Τώρα όμως που μου το ξαναθύμισες, ας το πιάσω. Είμαι πολύ περίεργος.
Ιούν 26 2011 22:59
Φωτογραφία

[QUOTE=Night Wizard Seal;510557] Κι ας μην κατάλαβα τι λέει. Κάποια πράγματα καλό είναι να μένουν άγνωστα. Ειδδικά στο Umineko. :P[/QUOTE] But.. why? :(
Ιούν 26 2011 11:45
Φωτογραφία

phm → The Tragic Prince

Όχι δεν το έχω δει. Καλή φάση :P Αν και ντάξει δεν μπαίνει στα favourite αλλά δεν έχει σημασία! Btw άμα είναι κάνε με add στο msn, να καιγόμαστε καμιά φορά properly XD
Ιούν 24 2011 16:27