Community Status Updates
JoHnAroC → SkullKaizer
ποτο,αλκοολ,σεξ,απειρο καπνισμα δουλειες ξενυχτια παρανοια...
mix them up and θα χεις ολα τα σκατα του κοσμου ^^ 0κ
Jun 17 2008 14:07
SkullKaizer → JoHnAroC
τι λενε οι γιατροι θα γινεις καλα;:unlucky::unlucky::unlucky:
επομενη μερα ειναι το σαβατο που εχω χρονο κατα το απογευμα αμα ειναι...
πως εγινε και εισαι τοσο χαλια;
Jun 16 2008 14:57
JoHnAroC → SkullKaizer
kanto kalitera aurio mias kai simera exw na 3eskistw stous giatrous ^^
to elkos kanei ton kosmo na katastrefete
Jun 16 2008 14:18
SkullKaizer → JoHnAroC
ok τα λεμε το απογευμα εγω θα ξεκινησω απο της 6:00 και θα φτασο
κατα της 8:00; θα ξαναμπω στης 4:00 :drink:
edit: δεν εχω σιγκεκριμενες ωρες που μπενω πορει να ειμαι πολες ωρες ον
και αλλες φορες να λιπο για ημερες ...:emptyonexg1:
Jun 16 2008 11:20
JoHnAroC → SkullKaizer
κοιτα αυριο δεν το πολυ βλεπω το μεσημερι γιατι θα παω μπανακι...απογευμα και ισως...σπανια ειμαι στο λαπτοπ μπροστα...βασικα πες μου το προγραμα σου να το κανοινισω ετσι ωστε να ξερω καλα-τα μεσημερια δεν βολευουν γιατι απλα κοιμαμαι^^
Jun 16 2008 01:01
JoHnAroC
κοιτα αυριο δεν το πολυ βλεπω το μεσημερι γιατι θα παω μπανακι...απογευμα και ισως...σπανια ειμαι στο λαπτοπ μπροστα...βασικα πες μου το προγραμα σου να το κανοινισω ετσι ωστε να ξερω καλα-τα μεσημερια δεν βολευουν γιατι απλα κοιμαμαι^^
Jun 16 2008 01:00
SkullKaizer → JoHnAroC
εχω να διαβασω ιστορια αλλα ειναι γενικης που δινο στο λυκειο ... μπορει να ερθει και ενας ακομα φιλος μου καμενος και αυτος με τα ανιμε-μανγκα οκ; αμα ειναι να τα πουμε κατα τις 1¨+ πως θα σινενοηθουμε ομως... θα κραταμε μια ταμπελα που θα γραφη anime.gr :nosey:...
εκανα add το msn σου LostExile εγω...
ακομα τι ωρες εισαι online στο site; για να κανονισουμε μη ειμαι off εγω και συ on ή αντιστροφα:emptyonexg1:
edit: θα μπω αυριο κατα τις 10:00 να κανονισουμε ^^
Jun 15 2008 21:53
JoHnAroC → SkullKaizer
το οτι ψοφαω και εχω 1000 προβληματα υγειας δεν εχει να λεει μην αγχεσαι γιαυτο..ΩΡΑΙΑ αυριο μεσημερακι θυσειο αν δεν εχεις να κανεις κατι...θα φερω μολυβια κλπ και κανα 2-3 σελιδες ..μην αγχεσαι μαρεσει παρα πολυ να δινω αυτα που ξερω μιας και δεν εχουν ολοι τν οικονομικη δυνατοτητα ουτε το χρονο να κανουν φροντηστιριο το χομπυ τους^^
Jun 15 2008 17:51
SkullKaizer → JoHnAroC
τα μελισσια ειναι κοντα στο μαρουσι και το ματουσι κοντα στη κηφισια ...:knock-knock:
νομιζω ξερω που ειναι περιπου το μοσχατο, με τρενο θα μπορω να ερθω απο κει ή να σιναντιθουμε καπου αλλου πιο κοντα σε μενα ;
ποσο ασχημα εισαι δεν σε βλεπω καλα ετσι οπως τα λες
αν και κακο σκυλη ψοφο δεν εχει :uhh: ... προσεχε καλυτερα
Jun 15 2008 17:17
SkullKaizer → JoHnAroC
:df13952b:λιπον μενω Μελισσια ξερεις;...
εσυ που μενεις;
θα εχει πλακα να σηναντιθω με καποιον απο το anime.gr :wooi2::wooi2:
κατα τ'αλλα με ενα μελοντικο mangaka *τωρα μην ειαι εσυ ψωνιο:hahaha: ή εγω να μην ειμαι:hahaha: ... :sigh2:*
να μου κανει μαθηματα i agree:drink:
Jun 14 2008 21:48
JoHnAroC → psofia
σκυλαααααααααααααα οκ...θα μου το πληρωσεις αυριο μεθαυριο που θα σε γαργαλαω εως τελικης πτωσης
Jun 10 2008 14:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed