Community Status Updates
tsintori → GkLoc
Λοιπόν έχω μαζέψει μέχρι το 20. Περιμένω αύριο να κατέβει η αδερφή μου απ' την Αθήνα γιατί θέλει να τα δει και αυτή. Ελπίζω να καταφέρω να συνηθίσω το σχέδιο αλλά ότι θα μου αρέσει είναι βέβαιο. Άκυρο αλλά ξεκίνα το manga στο naruto ή δες τουλάχιστον μέχρι το 24.
Ερώτηση. Το anime ονομάζεται one piece. Ο τίτλος έχει κάποια σημασία για το anime ή μήπως είναι εντελώς ξεκάρφωτος;
Jul 05 2008 23:45
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Αχά δεσποινίς μου. Πάλι νέο avatar.
Για να δω τη θα βάλεις την επόμενη εβδομάδα.
Jul 05 2008 11:00
Matsu → tsintori
To avatar μου ειναι απο το character sheet της Matsu απο το παιχνιδι Sengoku basara 2 απ'οπου προερχεται και το ψευδωνυμο..!!
Οταν ελευθερωθει λιγο ο χρονος μου, θα μαζευτουμε με τις αλλες τις κοκωνες να κανουμε το επομενο κεηκ..
Jul 04 2008 01:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
εχω δει death note. οχι ολα γιατι δεν ειχα χρονο μονο τα πρωτα. χιχιχιχ καλο διαβασμα :P
Jul 03 2008 14:16
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Καλά πως γίνεται όταν μπαίνεις εγώ να βγαίνω;
Παώ να διαβάσω. Γεια.
Α και δες οποσδήποτε death note.
Jul 03 2008 14:12
tsintori → Matsu
Λοιπόν μόλις είδα το post σου πήγα και διάβασα όλες τις σελίδες απ' το ΚΕΗΚ.
Πραγματικά ήταν πολύ ευρηματικό,αστειό και με "καλό" χαβαλέ.
Κρίμα που δεν βλέπουμε πλέον κάτι τέτοια στο black hole. (εγώ προσωπικά δεν πολυμπαίνω). Anyway περιμένω να διαβάσω το επόμενο ΚΕΗΚ κόμικ όποτε το ετοιμάσετε.
Λίγο άκυρο αλλά το avatar σου είναι δικιά σου δημιουργία;
Jul 03 2008 14:11
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
BAKA NO BAAAAAAAAAAAAAAAAKAAAAAAAAAA
λιγα για τον Γκαρα θα σε λιανισω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κ Btw μη με λετε πιου πιου ρε παιδια..ελλη με λενε :P
Jun 30 2008 23:19
tsintori → iristella
Yosh. Nιώθω ακμαίος και πάλι. Όσο για την Πιου Πιου για αυτό που έγραψα για τον Gaara (i sense danger όπως λέει και ο Kon) :oo:
Jun 30 2008 22:35
iristella → tsintori
τσωωωωπα τσωωωπα σ αγαπαμε.....απλα θελουμε να παμε εμεις ιαπωνια....Οταν εννοεις η πιου πιου θελει να σε πλακωσει? υπαρχουν περισσοτερες της μια εννοιες σε αυτην την φραση...καιδεν ειναι ολες κακες.....XDDDDDDD LOL
Jun 30 2008 22:30
iristella → tsintori
χεχεχε,,,,,,,,, τι κανει κανεις για να παει ιαπωνια......LOL το σβησανε δυστυχως ως Off topic.
Jun 30 2008 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed