Community Status Updates
tsintori → GkLoc
Πωπω Gk τελικά το έφαγες το warning.
Ελπίζω τουλάχιστων να μην κλειδώσουν το thread.
Ξέρεις με πόσα warning τρως ban;
Jul 12 2008 17:52
iristella → tsintori
Lol!!!!!!!!!! Κουραγιο και παρτον χρονο σου.... Αντε και εγω εχω περιεργεια για το βραδυ
Jul 11 2008 19:56
tsintori → iristella
Hiiiiiiiiiiiiiiiiii Iri-chan. Θυμάσαι που σου είπα ότι θα βρω βιβλία για το χρωματισμό. Ε ύστερα από 20 ώρες downloading ΚΑΝΕΝΑ από τα βιβλία δεν είχε για χρώμα αλλά μόνο για σχέδιο. μλκια;
Τέσπα θα κοιτάξω μήπως βρω τίποτε άλλα. Άντε να δούμε τη μας επιφυλλάσει ο Jk.
Jul 11 2008 19:53
Umi no Ossan → tsintori
Tsintori-kun εισαι ο επισημος διαιτολογος μου....Το πρωτο γευμα ειναι υπεροχο !!!! Εχω μια αδυναμια στα μανιταρια !!!!!
Jul 11 2008 12:12
Zoro → tsintori
OMG ελειπα...παω να δω ποιον/ποια ψηφισες...ελπιζω να κανες καλη επιλογη!!!:P
Jul 11 2008 00:16
tsintori → Zoro
Βρε Zoro με πίεζες με πίεζες, τελικά ψήφισα. Μάντεψε ποιον χεχεχεχεχεεχεχ.
Η μία είναι η Nami;
Jul 10 2008 22:37
tsintori → iristella
Κάτι βρήκα iri-chan.
Αυτή τη στιγμή κατεβαίνει, μετά θα μπει σε αξιολόγηση και μετά θα τα ανεβάσω.
Jul 10 2008 15:02
iristella → tsintori
ευχαριστω πολυ tsintori kun για τα βιβλια, χρωματσμο ξερω μεν γιατι για πολλα χρονια ζωγραφιζα με τεμπερες λαδι και τερακοτα αλλα επιπλεον γνωση ποτε δεν βλαπτει ne?......Καλη σου νυχτα ευχομαι. kαι καλο μαθημα αυριο......
Jul 09 2008 23:23
tsintori → iristella
Α nice Iri-chan. Θες να ψάξω να σου βρω και τίποτα βιβλία για τεχνικής με χρώμα.
Τέσπα καλημερίζω και φεύγω για νάνι. Φροντηστήριο στις 10:nanana:.
Jul 09 2008 23:21
iristella → tsintori
καινουρια σκιτσα προσπαθω να ετοιμασω.......Ψαχνω για ιδεες
κι αυτην τη φορα μαλλον θα ειναι κι εγχρωμα...... Βρηκα σε ενα βιβλιοπωλιο κατι τελειους μαρκαδορους (πανακριβοι οι σκασμενοι ομως 2,5 ευρω ο ενας),,,, Εξεταστικη τελειωσα χτες γι αυτο και κοιμηθηκα λιγο κιολας......
Jul 09 2008 23:17
tsintori → iristella
Ουπς λέμε καλημέρα εδώ και 1 λεπτό με το ρολόι μου. Πότε θα έχεις new σκίτσα.
Me wants to see Iristella paints.
Jul 09 2008 23:02
iristella → tsintori
Ειπα και εγω.......... + 45 επεισοδια XDDD...... για μενα δεν εκανε τοσο κοιλια. Ισως εχασε λιγο και καποια θεματα τα περασαν με μεγαλη ταχυτητα αλλα περισσοτερο ψυχολογικος ειναι ο λογος για τον οποιο αντιδρουν ολοι.,,, Πιστεψε με οταν ερθει το 25 θα καταλαβεις.... Σε εκεινο το επεισοδιο κοντεψα να το κανω drop το dn. Παντως εχει γελιο πραγματικα το οτι σιχαινεσαι απο τωρα τοσο πολυ τον Light.... O L δεν ειναι απαιχτος παντως (το κουκλιιιιιι μου)
Jul 09 2008 22:58
tsintori → iristella
Βασικά 5 ήθελα να γράψω μλκια μου.
Πότε τελειώνεις εξεταστική;
Jul 09 2008 22:54
iristella → tsintori
Mηπως η αδερφη σου σου κανει χοντρη πλακα? Το DN εχει μονο 37 επεισοδια..... Η αληθεια ειναι οτι ο δευτερος κυκλος για πολλους ειναι μεγαλη ξενερα λογω μιας τροπης του σεναριου. Εμενα ομως μου αρεσε παρα πολυ και αυτος και ιδιως προς το τελος γινεται πραγματικα απιστευτο.... Το φιναλε δλδ η τελευταια σκηνη που ειναι αναμεσα σε L Και Light ειναι ολα τα λεφτα.... Εκλαιγα σαν πιτσιρικι μετα..
Jul 09 2008 22:40

This status update has reached the maximum number of replies allowed